Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért házasodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?

Figyelt kérdés

A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.

Férfiak, minek házasodtok?

2014. aug. 15. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
7%
Hát az ilyen nőknek kéne 1 ókori, asszony othonmarad főz takarít és kuss a neve féle év.
2014. aug. 15. 08:59
 12/82 anonim ***** válasza:
86%

Minek eszel, ha úgyis éhes leszel?

stb.

...

2014. aug. 15. 09:00
 13/82 anonim ***** válasza:
18%

"Nem mellesleg, ha a nők nem valami gazdag vagy náluk sokkal jobb anyagi helyzetű emberhez mennek hozzá, akkor egál az anyagi helyzet, vagyis senki nem tud senkit kiforgatni."

na kezdődik a hazudozás és mellébeszélés. a nők többsége - mintegy 80%-a felfelé házasodik,, azaz olyanhoz megy hozzá, akit "ki lehet forgatni".

persze nőként lehet h nekem is kínos lenne szembenézni azzal, h kvázi a nemem tagja még mai eltartatják magukat.

a kérdezőnek igaza van. a nők a bíróságokon átlagban 63%-kal enyhébb ítéletet kapnak, és általában válás után a gyerekeke is viszik.

A hajléktalanszállókon érdekes módon 10ből 8 férfinak úh kezdődik a története, h "amikor elváltam.."

de persze ezzel a nők nem fognak szembenézni.

kérdező, valójában nem véletlenül csökken nyugaton is a házasságok száma. a mai nők többsége nagyszájú, káromkodó hárpia, akiből minden háziasság és báj kiveszett, ráadásul már az kisebb problémák miatt is el akarnak válni. 70-80%ban a nők kezdeményezik a válást.

a nők régen sem az eszükről voltak híresek, de legalább háziasak voltak és bájosak. na, ez ma már nincs így. nem provokálok, de tényleg úgy látom, h a mai nők nagy része, a testén kívül már semmit nem képes nyújtani, nem csoda,h 30x után többségük már a kutyának sem kell.

2014. aug. 15. 09:09
 14/82 anonim ***** válasza:
23%

úh- úgy

30x - 3.x után

2014. aug. 15. 09:10
 15/82 anonim ***** válasza:
84%
Napi provokatív. Gratulálok! Hülyeségeket kérdezel!
2014. aug. 15. 09:15
 16/82 anonim ***** válasza:
37%

Férfiak, minek házasodtok?

Mert szeretek fogságban szaporodni,nem úgy mint a pandák.

2014. aug. 15. 09:16
 17/82 anonim ***** válasza:
64%

jelentsétek a kérdést, mert rágalmazza benne RW-t, felháborít, hogy MERED leírni a nevét egy ilyen undorító kérdéshez. Ő Parkinson-kóros volt, aki mellett nem volt ott egy olyan támogató ember, mint Tracy Pollan Michael J. Fox mellett, és erről Robin is tehet! Nem csak a gaz nők...

Legyek szexista, mint te, fiam? Tudod, mit? A férfiak azért házasodnak, hogy valaki főzzön, takarítson, mosson rájuk, legyen kivel rendszeresen és ingyen szexelni és büszkék lehessen a kölkeikre, akiket sose látnak, és nem nevelnek.

Ba dam tss!

2014. aug. 15. 09:20
 18/82 anonim ***** válasza:
8%

"Legyek szexista, mint te, fiam? Tudod, mit? A férfiak azért házasodnak, hogy valaki főzzön, takarítson, mosson rájuk, legyen kivel rendszeresen és ingyen szexelni és büszkék lehessen a kölkeikre, akiket sose látnak, és nem nevelnek."

az tudod, h a szexizmus jelentése nemek szerinti hátrányos megkülönböztetés? mert sztem nem. fröcsögés helyett talán olvasgatni kéne kicsit.

2014. aug. 15. 09:27
 19/82 anonim ***** válasza:
81%

Kedves #9-es

lehet, hogy én fiatal idealista vagyok aki tapasztalatlan még ilyen téren...de ha másoknak sikerült nekem miért ne sikerülhetne? :) most nézzem azt, hogy "másoknak nem sikerült, nekem miért sikerülne?"...inkább pozitívan állok hozzá, lehet nagyobb a pofára esés utána...de úgy gondolom ha hiszek benne és teszek érte akkor elérhetem :) csak a megfelelő párt kell megtalálnom és tennem érte, hogy boldog legyek...nem egyből a negatív oldalt kell vizsgálni...persze azt is meg kell nézni, de inkább a pozitívumot tartani szem előtt :) aki hisz a bevonzás törvényében vagy az akarat erejében az jobb ha pozitívan szemléli a világot :)

2014. aug. 15. 09:29
 20/82 anonim ***** válasza:
12%

egyébként meg teljesen felesleges ide bármit is írni, meg a kérdést is felesleges volt kiírni.

a nők többsége egyszerűen nem áll azon a szellemi szinten,h felfogja és elgondolkodjon. remekül be is mutatták a mai átlagos nőt( nulla gondolkodás, nagy pofa, nyafogás).

lepontozni azt nagyon tudnak:D viszont érdekes módon semmit nem tudtak reagálni érdemben mondjuk a statisztikámra, se a kérdésre. az meg csak a hab a tortán, h olyan kifejezéseket használnak, aminek nem tudják a jelentését(szexizmus, szexista) .

a szokásos nő "vitakultúra" eszközeit vonultatják fel: személyeskedés, felháborodás, hiszti, terelés.

nehogy azt higgyétek, h tényleg robin williams miatt tartják felháborítónak a kérdést. csak mivel nem tudnak érvelni,mert belül ők is tudják, h igaz amit a kérdező ír, ezért megpróbálják mellékvágányra vinni a beszélgetést.

felesleges ezt ragozni, átlagos mai nő= hiszti+önsajnáltatás+habzószáj+ nulla logika és gondolkodás.

ez van, bele kell törődni.

2014. aug. 15. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!