Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?
A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.
Férfiak, minek házasodtok?
27., abból szűrtem le, hogy aggódsz értem, hogy elkezdted elemezni a családfámat, és segítségkérésre buzdítottál. Ha nem aggódsz értem, akkor minek?
Ki beszélt vitakultúráról? Keversz engem egy másik kommentelővel, én ilyet nem írtam.
Hát a kérdés eleve provokatív és sarkított.
De érdekes, mennyi nőgyűlölő lény fröcsög itt, gondolom nekik nincsen édesanyjuk, nagymamájuk, nőtestvérük. Amúgy tipikusan ez a fajta szokott "b*zizni-zsidózni", csak most épp nem ez a téma, ezért huh jó lesz egy kis nőgyűlölet is. :)
"A szavak jelentésével pedig te, meg az a másik hozzászóló nem volt tisztában egyedül."
érdemes lenne utanánézned az 'utálkozás' szó jelentésének is, mert úgy tűnik, azt sem tudod. ez az érved ?:D h a másik válaszoló nem volt tisztában a szó jelentésével? lássuk csak, szexistának nevezted a kérdezőt. mi is a szexizmus: "A szexizmus kifejezés az angol sex, azaz nem szóból származik, jelentése nemek szerinti hátrányos megkülönböztetés" (Wikipédia)
szerepelt ilyen a kérdésben? nem. akkor tényleg nem tudtad a jelentését. csak akkor meg nem értem, miért használod a szót.
"A jó vitakultúra pedig, mielőtt belekötnél valamibe, nem azt jelenti, hogy mindenki neked ad igazat. "
és állított vki olyat, h azt jelenti?:D nem. a szövegértésed se vmi penge. a jó vitakultúra azt jelenti, h tudsz érvelni, felsorakoztatsz érveket, nemcsak hisztizel. te meg csak hisztiztél.
"Tudod mit? Ne házasodj. Sőt, ne is foglalkozz a nőkkel. Ne keress párt, ne alapíts családot. Maradj egyedül, utálkozzál egyedül"
írt olyat a kérdező, h nincs barátnője? szted családot nem lehet házasság nélkül?:D. összevissza zagyválsz. az kérdés a házasságról szól.
"Nevetséges, óvodai színvonal, amit itt műveltek."
:D
persze, nem is te. eddig hány érved volt? egy sem. tudtál vmit válaszolni a statisztikákra? nem. viszont olyan szavakat használsz folyamatosan, amiknek nem vagy tisztában a jelentésével. folyamatosan terelni próbálsz, személyeskedsz. olyan vagy, mint egy 14 éves kislány. és még te beszélsz óvodás szintről. ja meg le is pontozol folyamatosan, mert ugye attól neked lesz igazad.
"a kérdezőnek igaza van. a nők a bíróságokon átlagban 63%-kal enyhébb ítéletet kapnak, és általában válás után a gyerekeke is viszik.
A hajléktalanszállókon érdekes módon 10ből 8 férfinak úh kezdődik a története, h "amikor elváltam.."
de persze ezzel a nők nem fognak szembenézni. "
Dolgoztam hajléktalanszállón. Fogalmad nincsen miről beszélsz. Mindig jön a duma, hogy jaj szemét asszony-gyerek-testvér-szülő kidobta, kisemmizte. Aztán később kiderül mindegyik sztorinál, hogy bizony verte a családot, ivott, eljátszotta a pénzt, és a családnak elege lett.
De hát könnyebb mindent másra fogni.
43%
Te nem Huffnágel vagy? Nem érzed kicsit sem szánalmasnak, hogy már ilyenkor elvakultan gyűlölködsz?
"Te nem Huffnágel vagy? Nem érzed kicsit sem szánalmasnak, hogy már ilyenkor elvakultan gyűlölködsz?"
nem ő vagyok. elvakultan gyűlölködöm ?:D
te meg ennek a szónak a jelentését nem ismered. az nem zavar,h a nőtársaid folyamatosan szidnak engem és a kérdezőt? ja az rendben van, értem.
Csak felléptem körülnézni, de már látom megy a buli.
Általánosítás meg az egyszerű emberek pajzsa, így könnyebben szembenéznek saját sikertelenségükkel. Ennyi.
"egyébként meg teljesen felesleges ide bármit is írni, meg a kérdést is felesleges volt kiírni.
a nők többsége egyszerűen nem áll azon a szellemi szinten,h felfogja és elgondolkodjon. remekül be is mutatták a mai átlagos nőt( nulla gondolkodás, nagy pofa, nyafogás).
lepontozni azt nagyon tudnak:D viszont érdekes módon semmit nem tudtak reagálni érdemben mondjuk a statisztikámra, se a kérdésre. az meg csak a hab a tortán, h olyan kifejezéseket használnak, aminek nem tudják a jelentését(szexizmus, szexista) .
a szokásos nő "vitakultúra" eszközeit vonultatják fel: személyeskedés, felháborodás, hiszti, terelés.
nehogy azt higgyétek, h tényleg robin williams miatt tartják felháborítónak a kérdést. csak mivel nem tudnak érvelni,mert belül ők is tudják, h igaz amit a kérdező ír, ezért megpróbálják mellékvágányra vinni a beszélgetést.
felesleges ezt ragozni, átlagos mai nő= hiszti+önsajnáltatás+habzószáj+ nulla logika és gondolkodás.
ez van, bele kell törődni.
"
Nekem itt egyedül te tűnsz habzószájúnak és te sem reagálsz érdemben a normális válaszokra. Őrjöngsz szinte, hisztériázol, össze vagy zavaraodva. Az meg hogy ismeretlen emberek milliárdjairól beszélsz minősíthetetlen módon, egy szinten van a népirtók gondolkodásával. De mindegy te tudod, te fogod leélni az életed gyűlöletben és állandó hőbörgésben. Vágd ezeket, amiket itt leírtál az édesanyád, vagy a doktornő szemébe, aki majd ellát, ha valami bajod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!