Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért házasodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?

Figyelt kérdés

A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.

Férfiak, minek házasodtok?

2014. aug. 15. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
69%
Senki nem akarta megszabni, egyszerűen én is rávilágítottam, hogy ugyan folyamatosan a nőket csesztetitek, általánosítotok, ugyanakkor szexelni meg nyilván szexeltek. Tehát arra jók a nők nem? A ti véleményetek szerint. Te is ellentmondásban vagy ám magaddal, nem kicsit!
2014. aug. 15. 14:44
 62/82 A kérdező kommentje:

El kell keserítselek: soha életemben nem állítottam, hogy semmire nem jók a nők, úgyhogy én nem kerültem ellentmondásba magammal. Amit állítok, az annyi, hogy a férfiaknak nem érdemes házasodni.

Egyébként akkor a férfigyűlölő nőknek mit ajánlasz? Ők se érintkezzenek férfiakkal?

2014. aug. 15. 14:47
 63/82 anonim ***** válasza:
76%
Ők sem valóban. Ők sem különben a másik oldalnál, ők is általánosítanak.
2014. aug. 15. 14:50
 64/82 anonim ***** válasza:
különbek.
2014. aug. 15. 14:50
 65/82 anonim ***** válasza:
11%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nem te tetted véletlenül fel ezt a kérdést is? Ugyanolyan agyatlan, csőlátású hozzászólások vannak mind a két kérdésnél :D

2014. aug. 15. 14:58
 66/82 anonim ***** válasza:
75%

"szerintem a férfiaknak nem érdemes házasodniuk"

Miért a nőknek érdemes? A legtöbb nő gond nélkül el tudja tartani magát. Ráadásul a legtöbb férfi csak házicselédnek akarja tartani őket, úgy kényelmes az élet... Csak aztán nagyon meg vannak lepődve amikor az asszony már nem bírja tovább és lelép, bosszúból meg viszi a házat is.

Én 6 év után dobtam ki a semmirekellő exférjem, de azóta is bánok minden percet amit rá vesztegettem. Hazaért a munkából (ha éppen volt neki), szétfolyt a foteljében és bámulta a TVt miközben velem ordibált, hogy miért nincs előtte kaja. Jóval többet dolgoztam mint ő és a fizetésem háromszorosa volt az övének (amikor egyáltalán volt neki), de mivel ő a teremtés koronája én meg csak egy kis nő vagyok az egész háztartás csak az én dolgom volt.

Imádtam nézni, ahogy válás után a két bőröndjével hazakullog az anyjáékhoz.

Mielőtt megkapnám nem a férfi nemet gyűlölöm úgy mindenestől, azokat a "férfiakat" gyűlölöm akik azt hiszik, hogy csak mert kukac van a gatyájukban már bármit megtehetnek és minden alanyi jogon jár nekik.

De tanultam a hibámból, soha többet házasság, együtt élés is csak óvatosan. A mostani páromat nagyon szeretem, jó embernek tartom és szeretném hinni hogy ilyen marad, de most már nem kapkodom el.

2014. aug. 15. 15:00
 67/82 A kérdező kommentje:

Ja, még valami eszembe jutott:

"hát csak arra lehetünk jók, hogy ilyen genetikai mutációkat, mint ti, világra hozzunk! (genetikai mutáció... xx --> xy kromoszóma)

Az ilyen begyöpösödött - nem mondanám rájuk, hogy férfi - tehát izék, ha tudnák azt, hogy magzati életüket mindenki "nőként" kezdi, mit csinálnának?"

Hát ne haragudj, de erre sok férfi mondaná, hogy "mi legalább továbbfejlődtünk". :D Figyelj, engem annyira nem érdekel a biológia, hogy el se hiszed. Felőlem bebizonyíthatjátok tudományosan, hogy felsőbbrendűek vagytok, az sem izgat, az én személyes életemre semmilyen hatással nincs. Engem a jelen joggyakorlat érdekel. Amúgy a biológiával is tipikusan az olyanok szoktak érvelni, akik ezzel palástolják a kisebbségi érzetüket. Ordít, hogy valójában az ellenkezőjét érzik, mint aminek magukat beállítani próbálják. Aki magát őszintén kiválóbbnak gondolja, az nem érzi kényszerét annak, hogy ezt világgá kürtölje, hanem csak magában mosolyog, nem akar senkit meggyőzni.

Hogy a többi felvetésre is válaszoljak:

Nem, azt a másik kérdést nem én tettem fel, mellesleg támogatom az abortuszt, sok a nyomorult gyerek.

Igen, biztos a nőknek is rossz a házasság, javasoltam is feljebb, hogy akkor ne házasodjatok. Hajrá. Elhiszem, hogy vannak gonosz férjek, én azok sorsa miatt aggódom, akik megdolgoztak a vagyonukért, de elvették tőlük.

2014. aug. 15. 15:41
 68/82 anonim ***** válasza:
100%

A remény hal meg utoljára.

Egyébként pedig vannak okos férfiak is a világon, akik tudják, hogy csak mert bizonyos nők ilyenek, és nem érdemlik meg a nő titulust, még nem mindegyik egyforma, és vannak tisztességesek is...

Emellett pedig akinek vagyona van, és nem csináltat házassági szerződést, vagy pénzéhes nőt vesz el, az meg is érdemli...

2014. aug. 15. 16:09
 69/82 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, és a 43% nem a nőket utálja, hanem akárcsak én is, a vehemens, nagyszájú, okoskodó, feminista "nőket". Akik valószínűleg sosem voltak nők, csak szerettek volna az lenni, és azt a rengeteg felhalmozott gyűlöletet, és csalódást itt vezetik le, meg az életben.

Érdekes, hogy a szép, nőies nőkből valahogy nem árad ennyi undormány, mint ezen a fórumon rengeteg nőciből. Szerintem ők tojnak rá nagy ívben, mit beszél bárki is a nőkről.

Vagy vannak azok, akik valamikor még jól néztek ki, de nagyon nem bírnak megbirkózni avval a tudattal, hogy már kb 3x akkora a térfogatuk, és nem néz rájuk senki sem. Ezért forduljon fel az összes férfi, férj.

2014. aug. 15. 16:13
 70/82 anonim ***** válasza:
100%

IGAZAD VAN!!

A pasik váláskor rosszul járnak anyagilag, a nők pedig a legszebb éveiket áldozzák valakire, akiről később kiderül, hogy valójában szexista, szeret félrek*rni vagy valami hasonló...

De csak nem fogsz már úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy egyik pillanatban a párod még életed szerelme: minden dal rólatok szól, jobban indul a reggeled, ha őt látod meg elsőnek - blabla DE BIZTOS NEM FOGOD ELVENNI ELESÉGÜL AZT A MEGBÍZHATATLAN CAFKÁT!

Ugyan...

Nagyon kezd már unalmas lenni egyes emberek részéről, hogy MINDENÉRT a másik nemet okolják... (férfiak, nők egyaránt)

Ha nem akarsz megnősülni, ne nősülj meg. Kész. Senki le nem sz@rja.......

(70es te amúgy 15 éves vagy?)

2014. aug. 15. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!