Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért házasodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?

Figyelt kérdés

A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.

Férfiak, minek házasodtok?

2014. aug. 15. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként én sajnálom azokat, akik így vélekednek a nőkről. Nem lesajnálom, hanem sajnálom őket a tapasztalataik miatt. Az én legjobb barátaim nagyon boldog kapcsolatokban élnek együtt, én magam sem vagyok gyűlölködő, egyik nemmel szemben sem. És mindenki a tapasztalatai alapján ítél, így sajnálom azt, aki esetleg azt látta otthon, hogy apa így bánt anyával, vagy anya bántotta apát, vagy őt bántották mások. Esetleg olyan környezetben él, ahol az emberek szájában világít a negró, ha férfiak, ha nők.
2014. aug. 15. 09:40
 22/82 A kérdező kommentje:

"olyan kifejezéseket használnak, aminek nem tudják a jelentését(szexizmus, szexista)"

Egy fenti a "rágalmazás" jelentését sem ismeri. :D És a szövegértés se megy. Amit Williamsről elmondtam, azok olyan tények, melyeket mérvadó orgánumoktól vettem át (pl. HVG). Azt egy szóval nem állítottam, hogy ezek miatt lett öngyilkos, csak azt, hogy ezek vágták padlóra anyagilag, bár szerintem hozzájárultak öngyilkosságához is. Íme a HVG-cikk:

[link]

De írtak róla máshol is.

Amúgy jelentsétek nyugodtan a kérdést, ha valami csoda folytán törlik, akkor felteszem úgy, hogy ne lehessen törölni.

2014. aug. 15. 10:05
 23/82 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, de tényleg...akkor a te szüleid boldogtalanok voltak együtt, a nővéred megcsalta a férjét, vagy mi az oka ennek a nagyfokú csalódottságnak és elkeseredésnek? ez az oldal segítségkérésre van, kérj segítséget!!
2014. aug. 15. 10:08
 24/82 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Tudod mit? Ne házasodj. Sőt, ne is foglalkozz a nőkkel. Ne keress párt, ne alapíts családot. Maradj egyedül, utálkozzál egyedül. Senkinek nem fog fájni, senkit nem fogsz zavarni. Elleszel a magad kis óvodás szintjén és mindenki boldog lesz.

A jó vitakultúra pedig, mielőtt belekötnél valamibe, nem azt jelenti, hogy mindenki neked ad igazat. A szavak jelentésével pedig te, meg az a másik hozzászóló nem volt tisztában egyedül.

Nevetséges, óvodai színvonal, amit itt műveltek.

2014. aug. 15. 10:12
 25/82 A kérdező kommentje:
Kedves 23., kedves, hogy aggódsz, de ne miattam aggódj, hanem a házasodó férfiak miatt! Csalódottságom, elkeseredettségem oka az őket sújtó igazságtalanság. Együtt érzek embertársaimmal.
2014. aug. 15. 10:13
 26/82 anonim válasza:
89%

Kedves Férfiak!

Mindig halljuk,hogy nekünk nőknek milyennek kellene lennünk,hogy nektek férfiaknak "jó" legyen. Íme a válasz. Szerintetek legyünk csinosak és szexisek,hogy büszkén sétálhassatok velünk,mint valami trófeával. De ha más is megnéz minket,magamutogatók vagyunk... Legyünk cicababák és viselkedjünk úrinő módjára,de azért takarítsuk ki utánatok a budit és mossuk fel a koszt... ... Hallgassuk meg a panaszaitokat,de a miénket vigyük valahová máshová. Tudjunk nélkületek lélegezni,de ha így teszünk,megsértődtök,hogy haszontalannak érzitek magatokat mellettünk. Ha a segítségeteket kérjük,a terhetekre vagyunk. Ha önállóak vagyunk,feministának tituláltok minket. Ha kimutatjuk az érzéseinket,nyafogós libák vagyunk. Ha uraljuk érzelmeinket,jéghegyek... Legyünk szépek,szexisek,okosak és műveltek,az ágyban k..vák,a konyhában szakácsnők,az autóban Forma-1 pilóták; legyünk pszichoterapeuták és egyben erotikus masszőrök,de adott esetben szívódjunk fel,mintha nem is léteznénk. Legyünk ezermesterek,de ha kell,akkor segítségre és támaszra szoruló gyenge nők. Legyen saját véleményünk,de csak ha az megegyezik a tiétekkel. Legyünk önállóak,de tegyünk úgy,mintha a létünk függene tőletek. Legyen rátok szükségünk,de ne legyünk a terhetekre. És mindezt pontosan összekoordinálva a ti aktuális hangulatotokkal és elvárásaitokkal. Legyünk lámpák,akik akkor és olyan fényerősséggel égnek,ahogy ti szeretnétek,és akiket szükség esetén egy mozdulattal ki is lehet kapcsolni.

A jó hír számotokra: a fent leírt tökéletes nő létezik!!! Mégpedig pontosan ott,ahol a tökéletes férfi...

2014. aug. 15. 10:16
 27/82 anonim ***** válasza:
67%

"Kedves 23., kedves, hogy aggódsz, de ne miattam aggódj, hanem a házasodó férfiak miatt! Csalódottságom, elkeseredettségem oka az őket sújtó igazságtalanság. Együtt érzek embertársaimmal."

Te hülye vagy. Miből szűrted le, hogy aggódok érted?

És még hogy neked lenne vitakultúrád, amikor értelmezni nem tudod, amit leír valaki? Érzelemből írsz te is, mint a férfiak és nők 90 %-a.

2014. aug. 15. 10:20
 28/82 anonim ***** válasza:
91%

"a nők régen sem az eszükről voltak híresek, de legalább háziasak voltak és bájosak. na, ez ma már nincs így. nem provokálok, de tényleg úgy látom, h a mai nők nagy része, a testén kívül már semmit nem képes nyújtani, nem csoda,h 30x után többségük már a kutyának sem kell."

43%

Az édesanyád szemébe mersz nézni ilyenek után?

Mersz neki ilyeneket mondani?

Vagy csak itt éled ki sunyin a frusztrációdat?

Férfiként írom, komolyan megáll az eszem az ilyen beszűkült, primitív, beteg emberek hozzászólásán...

2014. aug. 15. 10:20
 29/82 anonim ***** válasza:
77%
Az aggódós válasz nem nekem szólt, hanem az előttem lévőnek. Benéztem, elnézést.
2014. aug. 15. 10:22
 30/82 anonim ***** válasza:
94%

"a szokásos nő "vitakultúra" eszközeit vonultatják fel: személyeskedés, felháborodás, hiszti, terelés.

nehogy azt higgyétek, h tényleg robin williams miatt tartják felháborítónak a kérdést. csak mivel nem tudnak érvelni,mert belül ők is tudják, h igaz amit a kérdező ír, ezért megpróbálják mellékvágányra vinni a beszélgetést.

"

Mert te nem személyeskedsz. :D

Csak általánosítasz ismeretlenül, és gyűlölködsz kora reggel...milyen lelki nyomor kell ehhez? :/

2014. aug. 15. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!