Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?
A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.
Férfiak, minek házasodtok?
HVG, mint mérvadó orgánum? :DDDDD
Talán kb. 20 éve még komolynak számított. De manapság . . .
"A 63 évesen elhunyt Williams arról panaszkodott ismerőseinek, hogy vagyonának jelentős részét a két exfeleségének fizetett tartásdíjak emésztik fel."
Jelentős részét.
44., te is miről beszélsz? Hol szerepel a kérdésemben, hogy nekem a magánéletben problémám van a nőkkel? Én nem vagyok házas! Nekem nem tud ártani senki. Engem nem érdekel a biológia, a genetika, az sem, hogy a férfiak jobbak-e matekban a nőknél. Az igazságszolgáltatásról beszéltem: az a nőknek kedvez. Ebben igazam van vagy igazam van? Hogy jön ide a szexualitás?
Miért nem a kérdésre reagálsz? A linkjeimben szereplő információkat tudod cáfolni?
"Gépágyu nevű felhasználó válasza:
Váláskor sajnos automatikusan a nő kapja a gyereket ezzel együtt a lakást is. A férfi egy jelképes összeget aztám mehet az utcára. Ennyi.
Ha a férfi ha a Nő hibája volt a válás.
Tehát a haverom példáján keresztül ezt láttam : Nőci rendszeresen félredugott , ezért a pasitól büntetésből elvették a gyerekét és a lakását. Illetve a nőci ( aki erkölcstelen életet élt ) jutalomból jogosult a gyereknevelésre + lakásra + tartásdijra , hogy gond nélkül dugathassa magát.
A magyar Jog ennyit tud."
Dr. Lukács Tamás fideszes képviselő: Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Ház! Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős? Amikor külső társadalmi nyomásra vagy más csoportok nyomására a családon belüli, hozzátartozókon belüli erőszakról szóló törvényt megalkotjuk, úgy alkotjuk meg a törvényeket, hogy nem gondolunk arra, hogy megoldunk egy problémát, amivel egy másik problémát idézünk elő, és akkor most csodálkozva állunk, hogy itt van a hajléktalanság kérdése.
FIGYELEM! A Férfihang.hu oldalain megjelenő írások szerzői jogvédelem alatt állnak!
Cikkeink utánközlését nyomon követjük az interneten!
Az írások a következő szabályok betartása mellett vehetőek át részben:
Az ön által most másolt cikkből kisebb részt idézhet a forrás (a szerző és a weblap) megnevezésével, vagy maximum az első feléig átveheti a cikket, amely esetben az átvett bevezető után az alábbi linket kell elhelyeznie:
A teljes cikk a Férfihang.hu - Antifeminista Férfimagazin oldalán olvasható:
"Egy fontos tudnivaló: a hajléktalanok több mint 60%-a olyan férfi, aki túl van egy váláson. Vajon miért?"
*
kérdező: 5 perc alatt ennyit találtam válás témában. magyarán azt hiszem, bizonyítva van, h rengeteg férfi pórul jár a válás után. de estig lehetne linkelni. elkövettem egy hibát: szóba álltam olyanokkal, akik személyeskednek. ahogy Puzsér mondja: ne a személyemet támadjátok, hanem az érveimet. erre egyetlen nő sem volt képes. azért az megdöbbentő, h felnőtt nők ezen a szinten állnak, a "jajjbiztosnincsnőd", és ennyi. félelmetes.
"Az igazságszolgáltatásról beszéltem: az a nőknek kedvez. Ebben igazam van vagy igazam van? Hogy jön ide a szexualitás?
Miért nem a kérdésre reagálsz? A linkjeimben szereplő információkat tudod cáfolni?"
igazad van. azért nem reagálnak a kérdésre, mert nincs érvük, és belül ők is tudják, h igazad van. ennyire egyszerű. amúgy meg összes ilyen kérdés átmegy dedós hülyülésbe ("jáj te gónosz férfi, biztós nincs nőd, biztós impótens vagy!!), ha megjelennek a női hozzászólók. nem provokálni akartam, pont ezért írtam,h a nők ilyenek. 0 önkritika, gondolkodás + sok hiszti. agyilag a nők többsége megreked vhol egy 12 éves gyerek szintjén.
Nők semmire sem jók? ajánlom guglit... jó barát... "leghíresebb női feltalálók - tudósok" stb nem csak csőlátásmódban kell ám nézelődni a neten.
Nektek az a bajotok, hogy nőknek kedvez a bíróság? hát szar ügy... lehet menni a sóhivatalba.
Ha, már statisztika:
Mint, már az egyik válaszoló is kérdezte...
Nők miért mennek férjhez? minden 4. házasságban élő nőt ver a csúúúcs szuper férje!
Jajj és hogy mire is vagyunk jók, mi nők? - mert hogy agyunk nincs, gondolkodni nem tudunk, érvelni sem, vitatkozni sem.... hát csak arra lehetünk jók, hogy ilyen genetikai mutációkat, mint ti, világra hozzunk! (genetikai mutáció... xx --> xy kromoszóma)
Az ilyen begyöpösödött - nem mondanám rájuk, hogy férfi - tehát izék, ha tudnák azt, hogy magzati életüket mindenki "nőként" kezdi, mit csinálnának?
Figyelj csak 43%, utálod a nőket, szerinted kicsiny bolygónk 51%-a agyatlan idióta, akiket csak azért nem írtunk ki, mert náluk van az összes p.na. Fölfogtuk, megértettük, fölösleges minden 3. kérdés alá odaböfögnöd 10-20x ugyan azt.
Kérdező én személy szerint azért vettem el a feleségemet, mert szeretem. Egy nagyon okos, intelligens nőnek tartom és habár magamat pedig birkatürelműnek, ha valaki ilyeneket mondana neki/róla, mint a 43%-os biztos beverném a pofáját.
Amúgy kisemmizni csak azt a férfit lehet aki hagyja magát. Házasság előtt el kell menni egy ügyvédhez és házassági szerződést írni. Mi írtunk, ha esetleg elválunk, mindketten védve vagyunk. Ez ennyire egyszerű, mindenki saját magáért felelős, csak a gyengék mutogatnak másokra.
Egyébként a feleségem sebész én könyvelő vagyok és lassan 12 éve remekül megvagyunk.
"mint a 43%-os biztos beverném a pofáját. "
de kemény itt vki :) még jó értelmesnek tartod magad. imádom, mikor megjönnek a női nem védelmezői, a nagy harcos férfiak, akiket szétfeszít a tesztoszteron.azt meg a kutyát nem érdekli,h szted mit felesleges leírni és hányszor.
"Házasság előtt el kell menni egy ügyvédhez és házassági szerződést írni. Mi írtunk, ha esetleg elválunk, mindketten védve vagyunk. "
:D
tehát elmentek házassági szerződést íratni arra az esetre ha váltok, aztán ÖRÖK HŰSÉGET fogadtok egymásnak. nem is ellentmondásos. szép öngólt lőttél. ugyanis ha hinnél benne, h örökké tart, és nem kerülnél sz.r helyzetbe válás után, akkor eleve nem akarnál szerződést íratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!