Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért házasodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?

Figyelt kérdés

A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.

Férfiak, minek házasodtok?

2014. aug. 15. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
16%
amúgy ez volt az utolsó válaszom. egy ideig szórakoztató, hogy nálam gyengébb képességű versenyzők "érveit" zúzom szét, meg rámutatok az ellentmondásokra, de egy idő után unalmas lesz,h egy épkézláb érvet/statisztikát nem olvasok, csak ugyanazt a néhány sornyi hisztit. a nők komplexusos énje nem tudja feldolgozni, hogy a szerepük mindig is passzív volt a társadalomban, és h mindent férfiak alkottak meg/hoztak létre. nem ironizálok, én ezt megértem. a folyamatos női bizonyítási kényszer is a kisebbrendűségi komplexus jele, ez van:) adieu:)
2014. aug. 15. 14:03
 52/82 anonim válasza:
10%

43maska...

[link]

2014. aug. 15. 14:08
 53/82 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, érdekli a fenét a kérdésed! Egyáltalán! Én csak ezt az őrületes nőgyűlöletet nem értem. Aki ennyire nőgyűlölő (neked és a 43%-osnak) annak ajánlottam azt amit írtam (44-es válasz). Mert akkor azt is oldja meg nők nélkül nemde?
2014. aug. 15. 14:21
 54/82 anonim ***** válasza:
82%

43% te vagy az aki itt ellentmondásos. Eddig azt hangoztattad, hogy az a baj, hogy ha valaki az érzelmei alapján dönt. Erre most azt vágod a fejemhez, hogy hülye vagyok amiért racionális okok miatt szerződést írtam.

Amúgy gondoltam, hogy valaki előjön ezzel a bizalom dologgal. Ez nem erről szól. Az emberek változnak, valaki megváltozhat 1-5-10-20 év alatt is. Senki nem lát a jövőbe, nem tudhatjuk, mit fogunk gondolni, érezni x év múlva. Most tényleg dobálózzak ilyen közhelyekkel mint például jobb félni, mint megijedni? Rengeteg válás van, ez tény. De szerintem 99% nem úgy indul neki, hogy már a válást tervezi. De akkor még egyszer, nem tudhatja senki mi lesz évek múlva. Ha elmész kirándulni a hegyekbe viszel magaddal medve riasztót, nem biztos hogy jön a medve, de ha kell ott a riasztó.

Mint írtam 12 éve házas vagyok, nem szeretnék elválni, de történhet bármi és ha ez a bármi megtörténik, akkor rengeteg kellemetlenségtől megkíméltük magunkat az által, hogy anno ilyen eshetőségre is felkészültünk.

2014. aug. 15. 14:21
 55/82 A kérdező kommentje:

"Nektek az a bajotok, hogy nőknek kedvez a bíróság? hát szar ügy... lehet menni a sóhivatalba."

Ennyit tudsz hozzáfűzni a problémához? Gratula, remek ember vagy, tényleg legyél is büszke a nőiségedre, megérdemled! Csak akkor majd te is menjél a „sóhivatalba”, ha téged különböztetnek meg hátrányosan a nemed miatt.

"Kérdező, érdekli a fenét a kérdésed!"

Akkor mit keresel a kérdésem alatt? :D Röhej. Dehogynem érdekel, de érdekelhetne kicsit jobban is: nem szerepel benne, hogy nőgyűlölő vagyok, mivel nem is vagyok. Csak a joggyakorlat igazságtalanságára hívtam fel a figyelmet, szerintem a férfiaknak nem érdemes házasodniuk. Nem is téged szólítottalak meg, hanem a férfiakat, úgyhogy végképp nem értem, mit keresel itt.

2014. aug. 15. 14:29
 56/82 anonim ***** válasza:
37%
Semmi jogod nincs megszabni, hogy ki mit keres a kérdésed alatt. Olvasgatok és röhögök.
2014. aug. 15. 14:33
 57/82 A kérdező kommentje:
Nem szabtam meg, csak rávilágítottam, hogy ellentmondásba kerültél magaddal. Ha nem érdekelne a kérdés, nem kattintottál volna rá.
2014. aug. 15. 14:36
 58/82 anonim válasza:
19%

"Ennyit tudsz hozzáfűzni a problémához? Gratula, remek ember vagy, tényleg legyél is büszke a nőiségedre, megérdemled! Csak akkor majd te is menjél a „sóhivatalba”, ha téged különböztetnek meg hátrányosan a nemed miatt. "

nem én hisztizek, azért mert van 1 olyan terület, ahol nem a férfiak vannak előnyben! nektek annyira fájó és sarkalatos pont ez, hogy itt nem ti vagytok a nyeregben...-bíróság-

De akkor válaszolj már a kérdésemre, te kis statisztikai buzgómócsing. Mond már meg, hogy miért kell nekünk annyira a fájás, hogy férjhez megyünk, ha mindegy 4. nőt tropára ver a férje?! ja, és hogy a bíróság nekünk ítéli a kenyértartót is meg a vágódeszkát is... jajj Istenem... szegény Ti!!!

2014. aug. 15. 14:39
 59/82 A kérdező kommentje:
Mellesleg te próbáltad megszabni nekünk, hogy kivel szeretkezzünk, nem? Neked van ehhez jogod? :D Újabb ellentmondás. Női logika.
2014. aug. 15. 14:40
 60/82 A kérdező kommentje:

59.: köszi a bizalmat, hogy hozzám fordultál segítségért! Sajnálom a bántalmazott nőket, úgyhogy kidolgoztam a megoldást: NE HÁZASODJATOK! Mindkét fél jobban jár így!

Most elégedett vagy?

Egyébként nem a vágódeszka az érdekes, hanem az a vagyon, melyért a férfi dolgozott meg, de a nő viszi el (mint R. W. esetében). Adott esetben ház, autó, pénz.

2014. aug. 15. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!