Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a 18-22 éves lányok nagy része férjhez menni és gyereket szülni ilyen fiatalon és meggondolatlanul?
Hát nem tudom. Én még 29 évesen sem érzem, hogy szülnöm kellene, nem is akarok. (Talán soha.)
Ettől függetlenül nem ítélek el másokat. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy képzeli az életét. Szerintem neked sem másokkal kellene foglalkoznod, hanem magaddal inkább.
Hát néha én is azt kívánom bár lett volna lehetőségem szülni 20 évesen... szerettem volna fiatal édesanya lenni...
Ennek ellenére most fejeztem be a mesterképzőt, pályakezdő vagyok, a párom velem egy idős, és mivel orvosnak tanul még csak jövőben lesz rezidens. Tehát nincs anyagi lehetőségünk vállalni egy gyereket. Ha idősebb párt választottam volna, eddig biztosan lenne gyerekem.
Nem a fiatalsággal van baj, hanem azzal, ha valaki nem felelősségteljes.
Én 21 éves vagyok. Egyetlen volt osztálytársamról tudok, aki már szült. A többiek tanulnak, vagy dolgoznak.
Egyébként nekem jövőre lesz az esküvőm, és jövőre veszünk saját, hitelmentes lakást is.
Egyébként a baba akár most is jöhetne anyagilag(párom fizetése miatt), de én előtte szeretnék dolgozni.
De most valaki 22 évesen, akár már diplomával is dolgozhat.. Ne általánosíts.
12-es sorstársak vagyunk! Én is 26 éves vagyok, nekem 1 éves a babám!
Én úgy érzem megfelelő körülmények közé vállaltunk gyereket! Volt munkaviszonyom is stb. Apuka nagyon jól keres!
Engem rendszeresen 15 évesnek néznek! Sok 40 körüli anyuka meg úgy néz rám hogy az felháborító! Én azért nézek ki fiatalabbnak mert kislányos vagyok, viszont vannak melleim, és fenekem, de vékony is vagyok 55 kiló!
Soha egyszer nem néztek még ennyi idősnek mint amennyi vagyok!
a húgom 19 évesen szült
most már szabad mert a fia nagy más nem kell pátyolgatni (18 éves :-)
és a másik húgom most 38 évesen szült, 56 éves lesz mikor nagykorú lesz a gyereke - kvázi majdnem nyugdíjas...
gondolkodj melyik a jobb a gyereknek és a szülőnek is ....
20 évesen szültem a fiamat. Nem voltunk gazdagok, de sosem éheztünk, és mindig mindene meg volt a fiamnak. Kisgyerek mellett is lehet tanulni. Amikor a fiam ovis volt, és dolgoztam, és mellette estin tanultam.
Ma 40 évesen még mindig fiatalosan élvezem, hogy 20 éves a fiam, és régen vége a sokszor igenis fárasztó, és nehéz gyereknevelésnek. Ma újra utazom, szórakozom, bulizom a barátaimmal, ahogy a fiammal is. Vannak ismerőseim akik velem egyidősek, és pár éves a gyerekük. Ők sírnak, hogy nincs semmi életük a kicsi mellett, és állandóan megjegyzik, hogy de jó nekem, mert bármikor mehetek bárhová.
Én nagyon tudom élvezni, hogy nem vagyok öreg egy felnőtt gyerek mellett.
"a húgom 19 évesen szült
most már szabad mert a fia nagy más nem kell pátyolgatni (18 éves :-)
és a másik húgom most 38 évesen szült, 56 éves lesz mikor nagykorú lesz a gyereke - kvázi majdnem nyugdíjas...
gondolkodj melyik a jobb a gyereknek és a szülőnek is ."
Egyértelmű, hogy utóbbinak. Unokának meg még inkább egy nyugdíjas mama a legjobb mint egy napi 8 órás munka után hazaérő hullafáradt 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!