Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar, viszont nem tud elengedni, sokszor megbeszéltük, hogy elválunk, de valamiért, mindíg kibékültünk, miért nem tud elengedni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 15:31
1/12 anonim válasza:
Fél egyedül, nem tud magáról gondoskodni, tudja, hogy nehezen találna új párt, stb.
2/12 A kérdező kommentje:
hát ez rá nem igaz:) 17 hónapja élünk külön 10 hónaon át csalt engem, 3szor, beszéltük meg hogy válunk, de valamiért folyton kibékültünk, a kisfiúnk miatt mentünk külön, mert őt zavarta, mindegy ez nem ide tartozik, hanem a lényeg az, egyszer el tud engedni utána, megbolygat és vissza akar kapni, de viszont válni is akar, én ezt nem értem :) :)
2014. júl. 22. 15:35
3/12 zabmester válasza:
Tök mindegy, inkább azt döntsd el, hogy te mit akarsz. Ha el akarsz válni, akkor ne békülj, hanem vidd végig a válást. De nekem úgy tűnik, ezt te sem akarod.
4/12 anonim válasza:
AKkor zárd te le ezt a kapcsolatot. Nem kell vele kibékülni.
5/12 anonim válasza:
Mi a gond ?? Beadod a válóperes keresetet (ha te biztosan válni akarsz), aztán annyi... Lehet kibékülve is elválni.
6/12 anonim válasza:
Mert téged is megtartana, meg a szeretőjét is, viszont te is, meg a szeretője is döntésre kényszerítené.
7/12 anonim válasza:
Oké, akkor talál másik nőt.
Szerető kell neki, hogy csodálja, kielégítse, feleség kell neki, hogy a kényelmét biztosítsa. (Kaja, mosás, stb.)
8/12 anonim válasza:
7-esnek maximálisan igaza van. Sok feleség és szerető is megérthetné ezt a rövid de annál helytállóbb igazságot!
9/12 anonim válasza:
Elengedni te sem tudsz, totál bizonytalan vagy.
Szedd magad össze, (egy pasi sose fogja), mert csak a gyereket szivatjátok tovább (magatokat is persze)
10/12 anonim válasza:
Hát nem egy love story..Én nem kérnék belőle!Az meg önámítás,hogy nem tudjátok egymást elengedni.Ő már "elengedett"amikor 10 hónapon keresztül csalt,és igazából a kényelem,meg a gyerek amiért vissza megy.Ennek pontosan ezért Te tudnál tenni pontot a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!