Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a 18-22 éves lányok nagy része férjhez menni és gyereket szülni ilyen fiatalon és meggondolatlanul?
"Az átlagos nőknek nincs segítséguk"
Ez annyit jelent, hogy az átlagos nő hülye, nemtörődöm férfinak szül? Az én férjem ugyanúgy törődik a gyerekekkel, ha beteg, ha éjszakázni kell... ugyanúgy mesél nekik, ugyanúgy játszik velük, mikor otthon van. Ha a tied/tiétek nem, az nem mások hibája, és nem a ti szar választásotokból kellene kiindulni!
"és igen főzni kell takaritani, vasalni"
Úristen, hova szarjak, főzni és takarítani kell... 2 naponta főzni, heti 2x takarítani...berakodni a mosógépbe, mosogatógépbe, szárítógépbe...hogy nem szakadtok bele? A gyerekvállalás előtt nem kellett? Akkor maguktól lettek tiszták a ruhák munka után? Magától főtt meg az étel, vagy mi a bánat? Mert nálunk akkor is megcsináltuk ketten, amikor meg otthon vagyok, egyedül csinálom, logikus. Az a 2x2-3 óra hetente azért nem öl meg.
"vinni a gyereket sétálni "
HÁt igen, az aztán kegyetlen munka, amikor sétálni, fagyizni, homokozni meg hintázni kell a gyerekekkel :D Ezt remélem csak viccnek szántad.
"és nem minden gyerek alussza át az éjszakát. Van egy ismerosom, akinek még a 4 éves kislánya is napi 2-3szor felkel." Orvos, pszichológus.
"Az én kisfiam hálistennek átalussza az éjszakát, de attol még jon a foga, fáj vmije és ha sír, hát ott kell vele lenni, nem tudsz mást csinálni mellette"
És? Nem tart örökké. Vagy az, hogy éjjel fen kell maradnod néhanapján megakadályoz abban, hogy megfőzz másnap és megfésülködj?
"De amugy kb 30 helyen dolgoztam már "
Na, akkor rögtön értem mi a probléma, ha már ennyi helyről kirúgtak. Így teljességgel érthető, hogy az abszolút magától értetődő háztartási és gyereknevelési feladatok miért számítanak tehernek és kegyetlen munkának nálad :D
"Amugy nem eleg ketnaponta fozni es a gyereknek is kell."
Miért nem elég? Főzöl 2 napnyi adagot, másnap megmelegíted. Ha sütőben vagy főzőlapon melegíted és nem a mikróban, akkor rengeteg ételnek az állaga is szinte olyan, mint frissen.
Ha pedig gyorsan akarsz valamit, ki lehet sütni egy szelet natúr húst, vagy párolni zöldségeket mellé salátát adni, főzni egy kis levest stb. Kis darabokra felvágva 1,5 éves gyerek már simán megeszi. Nem hétköznap kell 5 fogásos ebédeket összedobni, ha nincs rá időd.
Az újszülöttek pedig egyébként is szopnak és mellette mikor leválasztod fokozatosan átszoktatja az ember tápszerre illetve pürére, azt meg megközelítőleg 3 perc elkészíteni friss zöldségekből, gyümölcsökből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!