Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a 18-22 éves lányok nagy része férjhez menni és gyereket szülni ilyen fiatalon és meggondolatlanul?
101 - milyen munka alatt anyóssal lakni? én nem lakom ott, és sose költöznék egyik szülő nyakára sem, se gyerekkel, se anélkül.
én egy példát írtam az én ismeretségi körömből, nem a te ismerődről; itt ez a volt, nem tanulni, szülni anyósnak a gyerekszobába, aztán sírni, de azért szidni, azt aki nem szült még, mert az a h.le. itt nem látom azt, hogy anyuka tanulna/vagy akarna, elvan egész nap, sétálgat a gyerekkel, mert a háztartást az anyós vezeti. na erre tényleg érdemes szülni, de ő dolga, hogy az életben nem tör ki és a párja gyerekszobájában fognak meghalni
Nah gyerekek, ezt a 100 hozzàszòlàst munka volt itt végigolvasni.
Az a baj az összessel, hogy mindannyian csak a magatok önfejû véleményét nyomjàtok arròl, hogy a ti környezetetekben mit làttok és persze az màsképp nem lehet màshol se....meg ugye mindenki életébe belelàttok.
Az én unokatesòm 20 évesen szült, szakmàja volt, 1 éve dolgozott, albérletben laktak, ugyanúgy rakott facebookra képeket, mondjuk mikor a baba aludt-> ti kiakadnàtok , mert tuti a munka kerülés miatt csinàlta ,holott 1 évig volt otthon, azòta sajàt hàzuk, kocsijuk van , ugyanúgy dolgozik és vìgan élnek.
Anyukàm 16 évesen szült engem, becsúszott gyerek voltam, most 40 éves , de 1 hétig nem volt munkanélküli soha, pedig 8 àltalànosa van és soha nem engedte màsnak , hogy helyette pàtyolgasson , mert én az õ gyereke voltam, pedig sok egészségügyi gond volt velem, de tök 8 ,ha hallanàtok ismeretlenül, hogy mikor szült -> elìtélnétek,.holott különb és régebbòta dolgozik, mint sokatok.
Én 24 vagyok, engem azért néznek le, mert 7 éve vagyok együtt a mostmàr férjemmel ,hisz úgyis nemsokà elvàlunk, ne is szüljek gyereket mert sìràs lesz a vége, mert hàt nehéz elhinni, hogy vannak màr olyan nem àllati emberi egyedek akiknek nem az orrba szàjba d.gàs az élés.
Nézzetek inkàbb magatokba, dumàl mindenki itt, hogy mi mekkora nagy munka , meg milyen nehéz , de 2 percenként zàporoznak a vàlaszok, mert annyira ràértek akàr szabadidõben is ,hogy lehet nyomatni a gyakorin az észt...ritkàn jàrok ide, màr tudom miért, de akik igazàn tudjàk mi a munka ,azok tudjàtok hol vannak? Dolgoznak! Akàr otthon ,akàr munkahelyen és ugyanúgy elsismerik mindkettõ nehézségeit és könnyebbségeit.
Nem itt élik ki a vita irànti vàgyaikat ,bizonygatva, hogy nekik van igazuk, mert a valò vilàgban nem tudjàk.
mondja meg nekem valamelyik szentéletű, hogy akinek 20 évesen nincs 5-6-7 éves párkapcsolata, azt miért is dugják orrba-szájba?
(tudom én a 3 évvel kussoljak, mert előtte átment rajtam mindenki - ezt ki is hagyhatjátok a válaszokból, meg a nincs is senkid, vénlány vagy, meg biztos otthagytak, megcsaltak stb.)
csak érdekelne, hogy sikerült erre a következtetésre jutni a sok szűzmáriának, akinek tudjuk egy ffi volt az életében és egy is lesz örökkön örökké ámen. dicsértessék!
Tök jò, hogy jött egy ilyen kérdés, vàlaszt ad vegyesen.
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag__5999607-mit-gondoltok-azok-a-ferfiak-es-nok-akik-kielveztek-az-ellenkezo-nem-tarsasaga
itt a válasz:
nekem nem fáj, hogy egész nap a gyerekkel sétál, csak ő nekem ne mondja, hogy sok a munka, mikor otthon semmit nem kell csinálni, mert anyós vezeti a háztartást, egész nap sétálgatni, nem munka. nem kell főznie, mosnia, csak játszik a gyerekkel meg tisztába rakja. szóval nincsen rajta semmi felelősség, megy sétálgat, este hazaér, ott a vacsi, tiszta a ház, ő meg elvan mint marci hevesen.
ja és azért költöztek anyóshoz, mert a min.bér+gyes nem volt elég albérletre, és anyós volt kedves befogadni, nem akarta, hogy az utcára kerüljenek (felelősségteljes gyerekvállalás volt). igaz, hogy anyós azóta szeret a pohár aljára nézni, mert kicsit szét van esve, de az nem baj!
am. onnan tudom, hogy ismerősök, és ahol laknak a faluban fingani se lehet, anélkül, hogy tudnának róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!