Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságpártiak és házasságell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságpártiak és házasságellenesek: Mit jelent nektek a házasság?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mindenféle véleményre, hogy számotorkra mit jelent a házasság, és miért gondoljátok így/mi alapján alakult ki a véleményetek?

2014. jún. 24. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
70%

# 9/29

Barátom,te kaptál egy mínuszt,mert kiverted a biztosítékot.

Mi az már,hogy a házasságból is ki lehet lépni,de többször átgondolja az ember? Több,mint 7 éve élek élettársi kapcsolatban. Voltak/vannak nehézségek. Van ,hogy úgy gondolom ennek itt kellene véget vetni. De nem. Mert szeretem, és tudom,hogy változni fog a helyzet, csak küzdeni és akarni kell. Egyszer majd jobbra fordul a sorsunk. Jó pár házasságot láttam már,ami nem tartott eddig,mint a mi kapcsolatunk,de legalább a lagzik benne voltak pár millióba. A NAAGY ŐŐŐSZINTE SZERELEM,ami a SÍRIG tart. Pacikakit!

HA férjhez megyek két tanús lesz. És csak a gyerek miatt. Ez az egy elvem van,amit mai napig nem vetkőztem le. Hogy házasságon kívül gyereket nem. De kitudja,lehet egy pár év és már ez se fog érdekelni. De egyenlőre egyiket sem tervezem.

2014. jún. 24. 17:55
 32/77 anonim ***** válasza:
93%

Házasságellenes vagyok, vagyis a saját életemben nem látom értelmét. Tehát mások házasságát nem fikázom.

Nekem az együttélés olyan romantikusnak tűnik. Olyan élethelyzet, amikor hinned kell. Nincs egy papír, ami megnyugtat, hogy szeretnek, hanem tenned kell érte valamit.

Példa: imádok olyan emberekkel találkozni, akiknek ér valamit a szavuk. Becsületesek. Ha kölcsönadsz nekik egy milliót, papír nélkül is visszaadják az adott határidőn belül, és sértésnek veszik, ha papírt akarsz aláíratni velük, hisz becsületes emberek. Na, nekem valami ilyesmi az együttélés.

2014. jún. 24. 17:55
 33/77 anonim ***** válasza:
47%
Mellesleg Őszödi Ferenc még mindig egy görény troll.
2014. jún. 24. 17:56
 34/77 anonim ***** válasza:
38%

# 27/31 Időpont ma 16:58

Húú,de sztereotíp vagy. Attól,hogy a párom nem mindig hajtja le a wc deszkát még nem fogom a fogkefém más fürdőszobájába vinni.

Mi is úgy gondolunk egymásra,mint az "Örökre együtt,jóban rosszban!" csak papírunk nincs róla...amit persze ugyan úgy semmissé lehet tenni és fogni a fogkefét és máshova vinni.

Amennyi szörnyűségen átmentünk már, más kevesebbért is bedobja a törölközőt,de mi mindig felálltunk. Együtt.

2014. jún. 24. 18:04
 35/77 anonim ***** válasza:
68%

Hüpp hüpp, házaság, olyan megható. Elkötelezettség, másik felvállalása, így tudom, hogy komolyan gondolja a másik, örök hűség, stb. stb. blablabla.

Nekem azt mondja már meg egy házasságpárti, hogy akkor mégis mi a facért végződik statisztikailag minden második házasság válással, ha azok így gondolják, mikor megesküsznek? Honnana a pélóból látnak előre akár 10 évet is, nemhogy egy egész életet, hogy mi-hogyan fog változni, hogy olyan hangzatosan ki tudják mondani, hogy holtomigla-holtodiglan, egészségben-betegségben? (ja és ezt valaki képes kimondani többször is, röhej, nevetséges)

2014. jún. 24. 18:08
 36/77 anonim ***** válasza:
92%

Még a 27.-nek annyit.

Együtt élünk, nem rejtegetem, felvállaljuk egymást, még senkinek nem tagadtuk, hogy együtt vagyunk. Vállaltunk gyereket, komolyabb elköteleződés, mint a papírod, ha valami romlana a kapcsolatban mégúgy tennünk kéne érte. Ha te egy papírtól érzel biztonságot, a te dolgod. Én azért érzek biztonságot, mert bízom a páromban.

2014. jún. 24. 18:11
 37/77 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes, minden házasságpárti komolyan gondolja, és mégis sokszor válás lesz belőle, kis butákok, a józan ítélőképesség teljes hiánya, pillanatnyi elmezavar.

Véleményt meg csak az mondjon, aki 50-60 évet leélt házasságban (bár még akkor is vannak válások), hogy be tudta-e tartani az ígéretét, ne ilyen 1-2 éves házasok, vagy aki csak tervezi, hogy ü de majd biztos hogy tuti hogy úgy lesz ám...hahahah

2014. jún. 24. 18:12
 38/77 anonim ***** válasza:
38%

A sok házasság-ellenes csak még értékesebbé teszi az én házasságom :) a gyémánt is azért értékes, mert ritka ;)

Sokan nem vállalják a társukat jogilag, szememben ők ugyanannyit jelentenek, mint a szomszéd 17 éves lánya és a barátja. Épp együtt vannak, netán osszehoznak egy gyereket, de neeeem, jogilag már nem vállalják, hisz annál nehezebb dobbantani, ha jön egy jobb, mint akivel épp együtt vannak. Egy szinttel alacsonyabb fokozat a házasság alatt minden más párkapcsolat a szememben.

2014. jún. 24. 18:17
 39/77 anonim ***** válasza:
35%

Nesztek. A mai napra ezt osszátok be!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__58..

Szívélyes üdvözlettel a 7 éve élettárs.

2014. jún. 24. 18:18
 40/77 anonim ***** válasza:
65%

A házasságpártiak csak lepontozni tudnak, de még értelmes válasz nem érkezett a részükről, hogy akkor miért végződik minden második házasság válással, ha minden házasságpárti úgy gondolkodik elvileg, mint az itt lévők???????

Aztán az ilyenk fognak 5-10 év múlva itt siránkozni, hogy megromolott a kapcsolatunk, nincs szex, eltunyult a férjem, megváltozott, már nbem kívánom, hogy lépjek ki ebből a kapcsolatból, blablabla...

2014. jún. 24. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!