Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságpártiak és házasságellenesek: Mit jelent nektek a házasság?
Egyszeruen semmit, engem nem izgat a hazassag, manapsag mar fontosnak sem tartom. Az idosebb generacio meg hit benne es tett erte, hogy jo legyen. Mig a maiak ....
Fiatalkent ugy velem nincs ertelme, sok a rossz pelda elottem.
Számomra az égvilágon semmit nem jelent. Nem vagyok ellenes, de nem is vagyok párti, semlegesek az érzelmeim a házasság iránt.
Jegyben járok a Zurammal (igen, direkt így van leírva), viszont nekem annyira természetes az, hogy együtt vagyunk és hogy szeretjük egymást (neki is), hogy fölöslegesnek érzem a házasságot. Ha mégis Hozzámennék, két tanús esküvőnk lenne, felhajtást, lakodalmat, feltűnősködést sosem akartam, lehet azért, mert eléggé magamnak való, aszociális lyányka vagyok.
Csak egy papírral több lenne a kupac.
felesleges pénzkidobás
Nem kell papír ahhoz hogy bizonyítsa a szerelmét
Én házasság párti vagyok. Nem a papír miatt, és nem azért mert "jogai" vannak az embernek.
Egyszerűen a házasság szerintem a másik 100%-os felvállalása, elköteleződés, biztonság.
Persze ki lehet lépni belőle bármikor, de lelkileg más egy válás mint egy szakítás. Az ember 8* meggondolja. Valahol ott belül jelent valamit.
Nekem az együttélés sem megy senkivel, úgyhogy abszolút nem vagyok házasságpárti.
De ellenes sem, azaz, akik körülöttem házasságot kötnek és boldogok, az ő örömüknek örülök.
Kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!