Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak mi történik veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi történik veletek egy idő után? Megbolondultok?

Figyelt kérdés

Sorra hallom a válásokat a környezetemben. A férfi benőzött, megcsalta a feleségét egy 18 évessel. A másik qurvázni jár, a harmadik szexchat függő.

MI van veletek? Az elején komolyan gondoljátok a házasságot, a gyerekvállalást?

A hab a tortán, amikor egy férfi 10 év után azzal jön, mire sorra csalta a feleségét, hogy hát azért mert az asszonnyal volt a gond. Kiégett, már nem szerette. Beleszeretett másba, vagy egyszerűen csak új lyuk után vágyott.

Őszintén irjátok le mi van veletek!

Van egyáltalán elkötelezett férfi, aki a férfiasságát vissza tudja folytani (tetlegességre gondolok) a család és a gyereke érdekében?

Persze nők is irhatnak tapasztalatokat!

2014. jún. 21. 17:59
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
46%
Nők, mi van veletek? Megbolondultatok? Miért csaljátok sorra a férjeiteket???
2014. jún. 21. 18:02
 2/50 anonim ***** válasza:
42%

Átalakulóban a világ. Mindenki döntse el, hogy jó, avagy rossz irányba.

Az egyéni boldogság hajszolása előtérbe került.

2014. jún. 21. 18:06
 3/50 anonim ***** válasza:
46%

Ma egy házasság átlagosan 7 évig tart és nem csak a férfiak miatt.

Ennyi idő után a nő több pénzre magasabb egzisztenciára (vagy egyszerűen csak másra) vágyik a pasi meg fiatalabb nőre. Ez van.

Persze a nő rákeni a férfira pedig őbennük is változik a dolog

2014. jún. 21. 18:07
 4/50 anonim ***** válasza:
44%

De utálom az ilyen általánosító kérdéseket.

Azért mert láttál pár hasonló pasit mint akikről fent írsz attól már mindenki rossz igaz.

Néha abba is bele kéne gondolni h a női részről mi vezetett esetleg váláshoz. Am meg párkpacsba élni nem kötelező.

A férfiasság mióta azonos a tétlegességél ?

Ezt meg honnan szedted !

Aki agresziv annak a személyiségével van v mi de nem biztos h csak férfi lehet. Agresziv nők is vannak ám.

2014. jún. 21. 18:10
 5/50 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem azért a kezdetekben már latni lehet egy faszin,hogy mennyire lojális,ezt a csajok csecik el ,jobban meg kellene válogatni a férjeket,mert összevissza házasodtok.
2014. jún. 21. 18:11
 6/50 anonim ***** válasza:
42%

Ha férfi írta volna ki a kérdést a nőkkel kapcsolatban, talán két percig lehetett volna fenn az oldalon!

Szégyen!!!

2014. jún. 21. 18:12
 7/50 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan ezért nem hiszek se a házasságban, se a monogámiában. Természetesen nem ítélem el azt aki megtalálta a párját és szeretne vele jóban-rosszban örökké, csak nem hiszek a tündérmesékben. Régen muszáj volt házasodni, és nem lehetett el válni, de ez nem azt jelenti, hogy akkor mindenki halálig hűséges volt, és nem akart volna elválni. Ma már egyedül is remekül lehet boldogulni, a férfinak nem kell eltartani a nőt, a nőnek nem kell kiszolgálni a férfit. Csak kell még egy kis idő mire ez átértékelődik és nem néznek már úgy egy egyedülállóra, mint ha legalábbis gyilkolt volna.
2014. jún. 21. 18:15
 8/50 anonim ***** válasza:
58%
Azokban az országokban, ahol a nőknek nem mentség az, hogy nők, lásd Nagy-Britannia, USA, a családon belüli erőszak elkövetői 40%-ban nők! Utána lehet nézni, akik esetleg nem hiszik!
2014. jún. 21. 18:16
 9/50 A kérdező kommentje:

jó lehet hogy én csak a közvetlen környezetemből látok példákat, de ott egyik nő sem csalta meg a férfit.

Ettől függetlenül tudom hogy vannak nők akiket nem kell félteni, és vannak férfiak akik normálisak.

De tényleg érdekelne hogy egy férfi miért lép félre egy idő után? Ha a nők is ilyenek (én nem pl) akkor azt egy másik kérdésben is ki teheti valaki.

2014. jún. 21. 18:19
 10/50 anonim ***** válasza:
54%

Nos ,szerintem nem mindenki ilyen,ez inkább az új nemzedékre jellemző(mert ezt látják a valóvilágban meg a kitudja milyen hülye sorozatokban)

Nos vannak ismerőseim,akik csalók közé tartoznak.Nos ahogy elnézem aki csalja a feleségét azt nem egy idő után fogja megcsalni,hanem eleve csalja is.Van akinek kényelmesen ki nyalják a seggét természetesen a jó asszonyokat nem hagyunk ott.

Amúgy ugyan ez amit leírtál elmondható a nőkről is,rengeteg a könnyűvérű egyre több az a helyzet ami már nem tetszik a férjnek otthon (aztán lehet ezért indulnak külön)

De többnyire szerintem azzal lehet a gond hogy megfontolatlanul házasodnak,meg szerelem nélkül is.A nőknél ez remek vagyonszerzési lehetőség így nem is csoda hogy sok belemegy könnyen a házasságba majd elváll és emiatt viszi a ház felét,tartás díj stb stb ,közben tovább lép másik palihoz .Sajnos ilyen satnya világban élünk.Én is voltam fiatal koromban megcsaló,meg megcsalt is és sokszor voltam szerető.Hihetetlen milyen hazugságokra képesek a nők(félrelépéskor).Természetesen ezt a férfiak megérzik,és észrevehetően megugrik a viták száma(és jogosan pedig)

Én a házaságot komoly dolognak gondolom,akárkivel Én sem állok össze,Én komolyan gondolom hogy mindhalálig,azaz ha az asszony válni akar ahhoz meg kell halnia :) Vagy nekem.... Szóval Én nem csinálok segget a számból és az önkontroll is túl jól megy...

2014. jún. 21. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!