Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi történik veletek egy idő után? Megbolondultok?
Sorra hallom a válásokat a környezetemben. A férfi benőzött, megcsalta a feleségét egy 18 évessel. A másik qurvázni jár, a harmadik szexchat függő.
MI van veletek? Az elején komolyan gondoljátok a házasságot, a gyerekvállalást?
A hab a tortán, amikor egy férfi 10 év után azzal jön, mire sorra csalta a feleségét, hogy hát azért mert az asszonnyal volt a gond. Kiégett, már nem szerette. Beleszeretett másba, vagy egyszerűen csak új lyuk után vágyott.
Őszintén irjátok le mi van veletek!
Van egyáltalán elkötelezett férfi, aki a férfiasságát vissza tudja folytani (tetlegességre gondolok) a család és a gyereke érdekében?
Persze nők is irhatnak tapasztalatokat!
Átalakulóban a világ. Mindenki döntse el, hogy jó, avagy rossz irányba.
Az egyéni boldogság hajszolása előtérbe került.
Ma egy házasság átlagosan 7 évig tart és nem csak a férfiak miatt.
Ennyi idő után a nő több pénzre magasabb egzisztenciára (vagy egyszerűen csak másra) vágyik a pasi meg fiatalabb nőre. Ez van.
Persze a nő rákeni a férfira pedig őbennük is változik a dolog
De utálom az ilyen általánosító kérdéseket.
Azért mert láttál pár hasonló pasit mint akikről fent írsz attól már mindenki rossz igaz.
Néha abba is bele kéne gondolni h a női részről mi vezetett esetleg váláshoz. Am meg párkpacsba élni nem kötelező.
A férfiasság mióta azonos a tétlegességél ?
Ezt meg honnan szedted !
Aki agresziv annak a személyiségével van v mi de nem biztos h csak férfi lehet. Agresziv nők is vannak ám.
Ha férfi írta volna ki a kérdést a nőkkel kapcsolatban, talán két percig lehetett volna fenn az oldalon!
Szégyen!!!
jó lehet hogy én csak a közvetlen környezetemből látok példákat, de ott egyik nő sem csalta meg a férfit.
Ettől függetlenül tudom hogy vannak nők akiket nem kell félteni, és vannak férfiak akik normálisak.
De tényleg érdekelne hogy egy férfi miért lép félre egy idő után? Ha a nők is ilyenek (én nem pl) akkor azt egy másik kérdésben is ki teheti valaki.
Nos ,szerintem nem mindenki ilyen,ez inkább az új nemzedékre jellemző(mert ezt látják a valóvilágban meg a kitudja milyen hülye sorozatokban)
Nos vannak ismerőseim,akik csalók közé tartoznak.Nos ahogy elnézem aki csalja a feleségét azt nem egy idő után fogja megcsalni,hanem eleve csalja is.Van akinek kényelmesen ki nyalják a seggét természetesen a jó asszonyokat nem hagyunk ott.
Amúgy ugyan ez amit leírtál elmondható a nőkről is,rengeteg a könnyűvérű egyre több az a helyzet ami már nem tetszik a férjnek otthon (aztán lehet ezért indulnak külön)
De többnyire szerintem azzal lehet a gond hogy megfontolatlanul házasodnak,meg szerelem nélkül is.A nőknél ez remek vagyonszerzési lehetőség így nem is csoda hogy sok belemegy könnyen a házasságba majd elváll és emiatt viszi a ház felét,tartás díj stb stb ,közben tovább lép másik palihoz .Sajnos ilyen satnya világban élünk.Én is voltam fiatal koromban megcsaló,meg megcsalt is és sokszor voltam szerető.Hihetetlen milyen hazugságokra képesek a nők(félrelépéskor).Természetesen ezt a férfiak megérzik,és észrevehetően megugrik a viták száma(és jogosan pedig)
Én a házaságot komoly dolognak gondolom,akárkivel Én sem állok össze,Én komolyan gondolom hogy mindhalálig,azaz ha az asszony válni akar ahhoz meg kell halnia :) Vagy nekem.... Szóval Én nem csinálok segget a számból és az önkontroll is túl jól megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!