Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak mi történik veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi történik veletek egy idő után? Megbolondultok?

Figyelt kérdés

Sorra hallom a válásokat a környezetemben. A férfi benőzött, megcsalta a feleségét egy 18 évessel. A másik qurvázni jár, a harmadik szexchat függő.

MI van veletek? Az elején komolyan gondoljátok a házasságot, a gyerekvállalást?

A hab a tortán, amikor egy férfi 10 év után azzal jön, mire sorra csalta a feleségét, hogy hát azért mert az asszonnyal volt a gond. Kiégett, már nem szerette. Beleszeretett másba, vagy egyszerűen csak új lyuk után vágyott.

Őszintén irjátok le mi van veletek!

Van egyáltalán elkötelezett férfi, aki a férfiasságát vissza tudja folytani (tetlegességre gondolok) a család és a gyereke érdekében?

Persze nők is irhatnak tapasztalatokat!

2014. jún. 21. 17:59
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%

"Ennyi idő után a nő több pénzre magasabb egzisztenciára (vagy egyszerűen csak másra) vágyik "

Igen, én is erre vágyok, ezért járok szakmai továbbképzésre és túlórázok, ha kell. Miért alapfeltevés, hogy csak a férfiak kereshetnek pénzt és teremthetnek egzisztenciát?

2014. jún. 21. 18:48
 22/50 anonim ***** válasza:
50%

Már megint unatkoztak a Hölgyek és kellett egy jó kis férfiszapuló kérdést kiírni, így szombat délután?

Szánalom a köbön.

2014. jún. 21. 18:49
 23/50 anonim ***** válasza:
21-es, ne vedd a szívedre amiket itt írnak! Én férfi vagyok, de leginkább csak nevetni tudok némely kommentelőkön.
2014. jún. 21. 18:50
 24/50 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy szétoffoljátok a kérdést ilyen ' a nők is ilyenek meg olyanok' vitákkal, de sebaj, kaptunk pár jó választ is :)
2014. jún. 21. 18:58
 25/50 anonim ***** válasza:
Kérdező ezért kellet volna úgy feltenni a kérdést, hogy egy idő után miért bolondul meg az emberek többsége a kapcsolatában.
2014. jún. 21. 18:59
 26/50 anonim ***** válasza:
95%

Három esetet látok ilyenkor általában magam előtt:

1. A férfi mindig is csalta, nem törődött vele, de a nő remélte, hogy majd a házasság/gyerek megváltoztatja. Nézzetek csak körül ezen az oldalon! Tele van ilyenekkel! A vak is látja, hogy rossz a kapcsolatuk, és a férfi fűvel-fával csalja, de a nő mégis hozzámegy... aztán jön ide panaszkodni.

2. A férfi eddig is gerinctelen volt, de nem került napvilágra eddig. Sokáig titokban lehet ám tartani, ha ügyes az ember...

3. A gyerekvállalás után romlott meg a házasság, mert a nő begolyózott és ősanyává vált - ugye ő alszik a gyerekkel, a férj helye a kanapén, szex az 4 éve nincs, de hiába szól bármit is a férj, ő anya, őt nem lehet ilyenekre kényszeríteni... na ezeknél megértem, hogy elszakad a cérna...

2014. jún. 21. 19:03
 27/50 anonim ***** válasza:
81%
Barki barmit is mondd,szerintem meg mindig a ferfiak azok akik tobbsegeben felre mennek, ott hagyjak a csaladjukat. Bar az is igaz, ha nem lenne annyi r.banc talan ok is nyugton maradnanak. De en is csak azt latom , hogy a megcsalasok nagyon mennek, de istenert sem kepesek beszelgetni egymassal a felek es megoldani egyutt a problemakat.
2014. jún. 21. 19:08
 28/50 anonim ***** válasza:
22%

Miért k e f é l félre a legtöbb nő??

Amúgy a legtöbb nő amint megkaparintott egy pasast, már nézelődik is tovább.

Amint jön egy jobb lehetőség, már ki is teszi a pasas szűrét, csak még előtte jól lehúzza anyagilag.

Azután már költözik is az új pasashoz és szidja az exet!

stb...stb...

2014. jún. 21. 19:31
 29/50 mustafa33 ***** válasza:
89%
Mert kettő (vagy több) közül mindig a macsóbbat választjátok mert férfiasabb, vagy a pijást mert majd ti megváltoztatjátok, mert ti képesek vagytok rá, vagy a menő nőcsábászt, mert majd ti, ha szültök neki, otthonülőt csináltok belőle. Azután mikor ez perszehogy nem sikerül, mikor rendszeresen megver, állandóan részeg, vagy megdugja az ördög öreganyját is - itt rinyáltok.
2014. jún. 21. 19:36
 30/50 anonim ***** válasza:
68%
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még ezt mondom, de Mustafa33 nagyon nagy igazságot mondtál!
2014. jún. 21. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!