Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak mi történik veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi történik veletek egy idő után? Megbolondultok?

Figyelt kérdés

Sorra hallom a válásokat a környezetemben. A férfi benőzött, megcsalta a feleségét egy 18 évessel. A másik qurvázni jár, a harmadik szexchat függő.

MI van veletek? Az elején komolyan gondoljátok a házasságot, a gyerekvállalást?

A hab a tortán, amikor egy férfi 10 év után azzal jön, mire sorra csalta a feleségét, hogy hát azért mert az asszonnyal volt a gond. Kiégett, már nem szerette. Beleszeretett másba, vagy egyszerűen csak új lyuk után vágyott.

Őszintén irjátok le mi van veletek!

Van egyáltalán elkötelezett férfi, aki a férfiasságát vissza tudja folytani (tetlegességre gondolok) a család és a gyereke érdekében?

Persze nők is irhatnak tapasztalatokat!

2014. jún. 21. 17:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Kedves Mustafa, ez nagyjából akkora általánosítás, mint a Kérdező kérdése!

Kedves Kérdező, egy kis olvasmány, hogy jobban megértsd mi zajlik le a férfiakban, nekem hasznos olvasmány volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__57..

2014. jún. 23. 08:38
 42/50 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tudod nem vagyunk egyformák,tudod létezik még olyan ember aki igen is tartja a szavát és a becsületességét.Igaz sok a hitvány ember,de a lényeg a jó szűrésen vagy.Tudod ahhoz hogy jó férjed legyen ,nem elég az hogy csak te legyél szerelmes :) Meg azért az emberekről el lehet dönteni simán azt hogy céltudatos vagy sem.Nagyon is egyszerű mert aki céltudatos az bizonyos dolgokon nem akad fenn,tudja mit akar és nem hezitál semmin(nem úgy mint a nők nagyja bevásárláskor :) )

Szóval,Te mint nő ezt hogyan is kerülhetnéd el? Tudod az élet egy zsákbamacska,de a lényeg hogy ha látod a megfontolatlanságot akkor nem érdemes beleugrani semmibe sem.Szóval csak azért ne házasodj mert te szereted és ő is szeret de nem úgy igazán hanem csak úgy el van veled.Tudod ha szerelemből házasodik az ember,ott később is éghet az a láng,lehet hogy vannak szünetek,de ha valakit szeretsz azt 10 év után is ugyanúgy szereted.

Ami a megcsalást illeti ,két emberen múlik,néha három emberen.Szerintem ezeket kilehetne kerülni őszinteséggel,megbeszéléssel,ha valami probléma van a másikkal elmondani neki mert ha nem mondod el neki akkor ezen nem is fog tudni változtatni és ez sok embernél baj mert inkább csendbe maradnak és inkább félremennek egy idő után mert nem mernek őszinték lenni a párjukkal.Szóval ha van egy férjed akkor nem csak az öröm közös hanem a gondok is,és érdemes mindent együtt megoldani.

2014. jún. 23. 08:55
 43/50 A kérdező kommentje:

nagyon szépeket irtatok, ennek külön örülök :)

viszont rohadt elszomoritó tény a valóság statisztikája.

Igérhetnek szépet és jót. lehet hogy az az ember is úgy gondolja magáról (legyen az nő vagy férfi) hogy ő rohadt hűséges. aztán mégsem később kiderül. MOst én a hűségen az életen át tartó (egymással kitartó jóban rosszban) kapcsolatot értem, nem csak a megcsalást!!! nekem az ugyanolyan megcsalás, ha fizikailag nem fekszik le mással, de már egy éve kiábrándult belőlem, mást szeret, és egy év után bejelenti, hogy nem birja tovább, őt szereti, egy éve nem birja kiverni a fejéből, és eljött az ideje hogy meg is akarja kapni, ugyhogy mielőtt megtenné azelőtt gyorsan elhagy.

visszatérve a statisztikákra: anyukám mondta, hogy egy olyan párt nem ismernek a barátnőivel a környezetükben, akik NE! csalták volna meg egymást!!!!!!!!!!!!! még azok közül sincs ilyen, akikről fiatalon megesküdtek volna (akár fiú, akár lány) hogy az nem fog ilyet tenni!!! Akit ismertek férfit, hogy kicsit alamuszi, vagy tutyimutyi, vagy olyan kis málészáj férj volt, még az is megtette, csak nem 5 év után, hanem 30 év után!!! ez annyira de annyira elszomoritó! annyira megdöbbentem baski, elment az életkedvem is!!!

2014. jún. 23. 10:14
 44/50 anonim ***** válasza:
34%

A halálod is előre akarod megtervezni?Mert azt nem fogod tudni ha csak nem leszel öngyilkos.

Szerintem azért ennyire nem súlyosak azok a statisztikák,tudod egy embernek van egy környezete,nem mindegy hogy melyik embert nézed melyik környezetben,na meg lehet hogy voltak ott azért félreértett dolgok is.

Szerintem aki "hagyományos" az nem fog így félrecsúszni legyen az nő vagy férfi.Na meg ha valaki esküt tesz,az tartsa is hozzá a szavát,ha nem tartja a szavát akkor az már rég nem jó.Szóval nem kell aggódnod,ha olyan valakit találsz akkor úgy is tudni fogod hogy helyesen cselekedsz.

Amúgy sok emberrel néha az is baj hogy esküvő után megnyugszik hogy most már úgy is az övé és elhagyja magát.Nos ez ellen csak annyit lehet tenni hogy sexuális téren is legyenek dolgok amik tabuk maradjanak(hogy olykor legyen mit adni) :) És tesztek azért hogy változatos legyen néha az életetek és ne csak otthonülők legyetek.Szóval aggodalomra szerintem nincsen okod! :)

2014. jún. 23. 10:41
 45/50 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a férfiak változtak meg, nem is a nők, hanem a válás megítélése, elérhetősége.

Régen, ha egy férj félrelépett, elitta a családi vagyon, vagy a "18 éves cselédlány" felé kacsingatott a család akkor is család maradt, a házasság pedig házasság, mivel egyrészt a nők jóval kiszolgáltatottabb helyzetben voltak, amiatt, hogy nem igen volt lehetőségük tanulni, dolgozni, valamint jóval több gyermeket vállaltak átlagban, akiket fel kellett nevelni, továbbá a válás megítélése sem volt társadalmilag ennyire elfogadott.

Gondolom akkor is voltak olyan férfiak és olyan nők is, akik félrekacsintottak, viszonyt folytattak, sőt jó néhány kakukkfióka is nevelkedett a családokban. Egyszerűen nem váltak el.

2014. jún. 23. 22:15
 46/50 anonim ***** válasza:

Manapság már a nők is ugyanannyira hűtlenek mint a férfiak. Sőt olvastam néhány brit kutatást is amelyek szerint a brit nők már túltesznek a férfiakon a hűtlenségben, úgyhogy a nők igazán leszállhatnának a magas lóról. Az, hogy nő követi el még egyáltalán nem teszi kevésbé rossz dologgá a hűtlenséget. A férfiaknak ugyanúgy fáj, ha megcsalják őket. Biztos én vagyok a csúnya gonosz hímsoviniszta, de szerintem a nők érzései semmivel sem fontosabbak a férfiak érzéseinél és nőnek születni nem jelent kibúvót a felelősségvállalás alól. A hűséges férjét megcsaló feleség ugyanúgy egy szemét alak, mint a hűséges feleségét megcsaló férj.

Egyébként a hűtlenségnek napjainkban tapasztalható nagyfokú elterjedését a rendkívül individualizálódott és fogyasztás központú társadalomnak tulajdonítom. Sajnos sokan a párjukra is úgy tekintenek mint egy fogyasztási cikkre, amire ha ráunnak akkor "vesznek" egy újabbat továbbá ez abban is megmutatkozik, hogy sokan (nők és férfiak egyaránt) a párjuktól mindent elvárnak de, ha arról van szó, hogy nekik is kéne tenniük a másikért akkor azt a személyes szabadságjogaik sárba tiprásaként élik meg. Azt is súlyos hibának tartom, hogy napjainkban egyáltalán nem jellemző az önfegyelemre és önmérsékletre nevelés, pedig ezeknek szerintem fontos szerepe lenne abban, hogy az emberek hűségesek maradjanak.

2014. jún. 24. 23:47
 47/50 anonim ***** válasza:

46-os vagyok, itt folytatom az előző kommentemet:

Van még valami amit komoly oknak tartok a párkapcsolatok tönkremenetelében: a két nem közötti gyűlölködés és annak mesterséges gerjesztése a média által. Lehet elsőre nem tűnik fel annyira, de nézzétek csak meg a nőknek/férfiaknak szóló magazinokat, filmeket, tv műsorokat! A legtöbben sajnos azt hirdetik, hogy akkor vagy sikeres férfi, macsó "alfahím", ha minél több nőt megdöntesz majd miután ráunsz a testükre dobod őket egy pillanatig sem gondolva arra, hogy azoknak a nőknek a szívüket törik össze; illetve akkor vagy "modern, erős, öntudatos" nő, ha kihasználod és megcsalod a pasidat egyáltalán nem gondolva arra, hogy a férfinak ez mennyire bántó. Vagy ott van például a legénybúcsúk/leánybúcsúk esete, elvileg az lenne a szerepük, hogy megünnepeljék a közelgő esküvőt, de e helyett sokan arra használják, hogy megcsalják a jegyesüket arra hivatkozván, hogy ez egy különleges alkalom, amire nem vonatkozik a hűség. Sajnos a férfiak és nők közötti kapcsolatot manapság az jellemzi, hogy ki tud a másiknak nagyobb fájdalmat okozni, ki tudja a másikat jobban kihasználni, megalázni; a tiszteletnek és a másik iránti empátiának nyoma sincsen. Nem egyszer futottam bele olyan írásokba mindkét fél részéről ami bűzlik a kettős mércétől és szerintem már a nőgyűlölet/férfigyűlölet kategóriájába tartozik. Pl.: olvastam olyan írásokat férfiaktól, hogy az nem gond ha a férfi hűtlen, mert a házasság lényege az, hogy a férfi eladja a munkaerejét a nő szexualitásáért ezáltal ha a férfi más nőkkel szexel akkor nem szegi meg a "szerződést"(!!!), tehát nem követ el semmi rosszat. Aki ezt a marhaságot írta az nem gondolt bele, hogy mit érezhet az a nő aki hűséges, gondoskodó és szeretetteljes feleségként gyerekeket szül a férfinak és felneveli őket és mindezért cserébe azt kapja a férjétől hogy az megcsalja?! Nézzük a másik oldalt is. Egyes nők olyanokat írnak, hogy a hűség csak a férfiakra vonatkozik, a nőkre nem, mert a nőknek mindig minden jár amit és amikor csak akarnak sőt a férfiaknak még örülniük is kéne(!!!) annak ha a feleségük más férfiakkal szexel és amelyik férfinak ez nem tetszik az egy gonosz nőgyűlölő hímsoviniszta disznó. Továbbá olyanokkal is találkoztam ahol nők próbálják megmagyarázni, hogy nem is hűtlenség amit tettek (pedig az!), például szerintük az nem hűtlenség ha a nők vetkőzős fiúk péniszét markolásszák, nyalogatják, csak az hűtlenség ha férfiak fogdossák a párjukon kívül más nők vagináját, viszont ha nők fogdossák a párjukon kívül más férfiak péniszét az csak buli(!!!) nem hűtlenség. Olyat is olvastam, hogy a nő akkor sem hűtlen ha nem érez semmit az iránt a férfi iránt akivel megcsalja a párját, mert "csak" fizikai hűtlenség történt, érzelmi nem és emiatt nem számít(!!!). Még olyan abszurd dolgot is olvastam, hogy akkor sem számít, ha a nő szex közben nem néz annak a szemébe akivel hűtlenkedik, mert nem volt szemkontatkus(!!!).

Ilyen beteges felfogással és másik nem iránti viszonyulással ne csodálkozzunk, hogy ilyen sok a hűtlenkedő meg tönkrement család.

2014. jún. 25. 00:58
 48/50 anonim ***** válasza:
Keress ra Szendi gabor: Legfeljebb elvalunk?! c. irasara. Nagyon jol ravilagit a jelenseg gyokerere.
2014. jún. 25. 06:43
 49/50 anonim ***** válasza:

# 47/48 Jól megfogalmaztad a dolgot!

Szerintem ezzel direkt romlasztják a társadalmat azért hogy mindenki a saját problémájával foglalkozzon,míg mások csak a tetőt cserélik ki felettünk ....

2014. jún. 25. 10:57
 50/50 A kérdező kommentje:
hát hogy direkt romlasztják-e az jó kérdés. az biztos, hogy a lelkileg frusztrált, magányos embereknek jobban lehet eladni bármit, mert lelkileg befolyásolhatók. rossz irányba halad nagyon a világ, és mindez a reklámok miatt.
2014. jún. 25. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!