Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/163 anonim ***** válasza:
30%
A gyerektartás nem a gyerek életkorához viszonyul, hanem a párod fizetéséhez. Nem, nem tarthatod. Ugye, a te gyereked nem érdemelne meg ennyit? Nem hát.
2014. máj. 15. 15:25
 52/163 anonim ***** válasza:
40%
Cegvezetok nem kapnak (hivatalosan) havi szinten ennyit.
2014. máj. 15. 15:25
 53/163 anonim ***** válasza:
Hát akkor még adót is csal a kedves párod?
2014. máj. 15. 15:26
 54/163 anonim ***** válasza:
79%

Igen, százezer forint sok egy gyerekre. De ha a szulo megteheti, akkor miért ne adhatna ennyit? El lehet azt is költeni különösebb flancolas nelkul a gyerekre.

Amúgy igen, nekem is rosszul esne, ha igy derülne ki. Gondolom azert nem mondta el elso alkalommal, mert ugy gondolta, hogy a reakció az "ez rengeteg egy gyerekre" lenne. Később meg lehet, hogy nem volt ra alkalom.

OFF Egyebkent most vettem a fáradtságot es elokerestem az en ítélete meg a gyermek tartasdijrol. Az összeg a masodik oldalon szerepel, az itelet maga pedig negy oldalról all. Nálunk meg valoper se volt, igy nyilván nem az en ítéletek a leghosszabb szovegezesu. Ha véletlenül a kezedbe akadt a papir, akkor max a peres felek adatait es a per tárgyat látod, azt, hogy mennyi a tartasdij, nem. Ha neked rosszul esett, hogy eltitkolta, neki joggal fog rosszul esni, hogy kutakszol es elolvasod a magán iratait.

2014. máj. 15. 15:30
 55/163 anonim ***** válasza:
88%

Megmondom őszintén fogalmam sincs hogyan reagálnék.

De én annyit tanácsolnék, hogy beszéld meg a férjeddel. Ha őszinte és szeret téged, akkor el fogja mondani miért nem mondta el, hogy mekkora ez az összeg.Mindenképp mond el, hogy semmi gond az összeggel, csupán nem örülsz, hogy más összeget mondott.

2014. máj. 15. 15:38
 56/163 A kérdező kommentje:

Persze hogy adót csal a párom, sőt nem is egy nagy cégnél dolgozik, hanem valójában maffiózó. Én pedig nem a HR osztályon vagyok, hanem luxusprostiként keresem a kenyeremet, Dubaiba járok ki kéthetente 5 napra.

Szánalmas, hogy mennyire nem bírtok szöveget értelmezni, a mérhetetlen irigységetekről meg nem is beszélve.

Azt kívánom nektek, hogy az a valaki, akiben megbíztok, hazudjon a szemetekbe éveken keresztül. Mindegy, hogy milyen témában vagy hogy milyen okból, és aztán szembesüljetek vele, hogy ez mennyire sz.ar érzés. És utána magyarázzatok.

2014. máj. 15. 15:39
 57/163 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként havi 100.000 ft szerintem manapság már nem sok. Ebből étel és ruha kerül az asztalra,valamint meleg házban lakik. Persze nem kell kisgyereknek telefonszámla, internetszámla és tévé számla sem...de gondolkozzatok már. Igenis könnyen elmehet étkeztetésre is több tízezer havonta.
2014. máj. 15. 15:40
 58/163 A kérdező kommentje:

"Egyébként havi 100.000 ft szerintem manapság már nem sok. Ebből étel és ruha kerül az asztalra,valamint meleg házban lakik. Persze nem kell kisgyereknek telefonszámla, internetszámla és tévé számla sem...de gondolkozzatok már. Igenis könnyen elmehet étkeztetésre is több tízezer havonta."

Aha. Máshol 4-5 fős családok élnek mondjuk 200ezerből, ami ennek a duplája. Vagy akár kevesebből is. Na ne mondja már senki, hogy 100ezer nem sok egy gyerekre havonta.

2014. máj. 15. 15:42
 59/163 anonim ***** válasza:
Látom elkaptad a lényeget! Hajrá!
2014. máj. 15. 15:42
 60/163 anonim ***** válasza:
100%

De, alapból sok. Ellenben siman lehet. Ha mindennap mondjuk fornetti vesz reggelire, az oviba menet kap egy Kinder tej szeletet, ovi utan ket gombóc fagyi, otthon valami csoki, üdítő, vacsorára nem Tescos párizsi, hanem valami minőségi, akkor siman el lehet költeni ennyit élelmiszerre is.

De arra nem válaszoltál, hogy miért kutakodtál a parod iratai között?

2014. máj. 15. 15:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!