Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?
Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.
Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.
Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.
És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.
Na oké, álljon meg a menet.:D Én is azon vagyok, amin ti, hogy egykor erős kapocs volt köztük az exszel, ami örökre megmarad a gyerek miatt és nem sajnálnám tőlük a pénzt, de azért ha belegondolok, nem biztos, hogy nem zavarna valahol. Kicsit gondoljatok bele.
Amúgy kérdező, ha nem bírod ezt elviselni, tényleg szét kell menni. Mert mi pl. közös kasszán vagyunk teljesen, kb. ugyanannyit keresünk. De barátnőm szülei totál külön kasszán vannak, még a hőtőt is megfelezték és boldog házasságban élnek. Minden kapcsolat normális, de egyben más is. Neked az jön be, másnak más. Ezek szerint különbözőek vagytok a pároddal egy nagyon fontos dologban. Igen, az ő maradék pénzét a volt családra költi. Zavarhat, de vagy elfogadod, vagy lépsz. Én nem hiszem, hogy hosszú távon tolerálnám, vagyis nem ebben a formában. De ez én vagyok.
Te jó ég mi van itt?46%-os neked mi bajod?Te amúgy értelmezed is azt amit olvasol?Komolyan mondom eszem megáll néhány válaszadótól.
Ne mondjátok már nekem,hogy ti tapsolnátok ha a pasitok a volt asszonyt tolná pénzzel???Ha viszont erre az a válasz,hogy de igen akkor valószínűsítem,hogy titeket az volt ember tart el.
Az hogy szült egy gyereket pff .... és???Az egyből azt jelenti,hogy a volt pasinak élete végéig el kell tartani a nőt is?Na ne röhögtessetek már.A gyerekre annyit ad amennyit akar,ez oké és tiszta de nehogy már a műkörmét meg a póthaját a volt pasinak kelljen állnia azért mert szült neki gyereket???Röhög a vakbelem.
Ilyet is csak azok gondolnak/írnak akik ebben a cipőben járnak.Ép eszű ember nem gondolom hogy így gondolja.Annyira életképtelenek vagytok ti,hogy csak a gyereket apja pénzéből tudtok megélni?Valószínűsítem a válasz erre IGEN!!!!
Bezzeg ha a kérdező 5-6 évet írt volna akkor az apa egy szemét állat lenne.Komolyan szánalmasak vagytok.Ti nem voltatok a jelenlegi párotokkal másfél éve együtt mi?Ti rögtön 3-4-5 évvel indítottatok.Ugye?
Miért kell valakinek hazudnia ilyen dolgokban?Ha én komolyan gondolom valakivel a kapcsolatot akkor azt már az elején tudom és tudatok vele minden olyan dolgot ami az életemhez tartozik.Szóval azt is,hogy figyu babám én 100ezret adok a gyereknek és ezen felül még a volt asszonyt is eltartom mert így látom jónak.Ha tetszik maradsz ha nem nem.Mehetsz.Legyen már a másik félnek is lehetősége arra,hogy eldöntse benne tud e lenni egy ilyen kapcsolatban.
Úgy veszem észre aki szül egy gyereket azt abban a pillanatban királynővé kellene avatni mert mekkora ritkaságot tett a Világon.Nézzetek már magatokba egy kicsit és csak 2 percre gondoljátok magatokat egy olyan szituba ahol a párotok a volt asszony nyomja pénzzel.Naaa?Sikerült?Nem nem sikerült mi mert ti vagytok a volt asszony és ti kapjátok a lóvét a volt férjtől mert ha nem így lenne éhen halnátok és nem lenne csecse-becse hegyes nagy műkörmötök és szép loknis póthajatok.
105
Szívemből szóltál, akkor is ha eég sarkosan fogalmaztad meg..
106
Ezt te sem gondolod komolyan ugye?
Egyrészt alapból annyi gyerektartást ítélnenek meg, ha az apának enyi a fizetese, hogy a létminimum elképzelhetetlen...
Másreszt, ha létminimumon él az anyuka, akkor a gyerek érdekeit tekintve az apának ítéltek volna a gyereket..
Ha az anya minimálbért keresne csak,makkor sem fordulhat elő a létminimum, ha az apa ennyit keres...( és mdesen fizeti a megítelt összegett)
37, 45, 90
Én nem járatok le senkit.Pedig itt pontosan az van amit én mondok.Loknis csecse-becse csajok rinyálnak,hogy nekem kell a volt férjem pénze mert szültem neki egy gyereket és egy csoda vagyok a mai világban!
Ha azok leírhatják a véleményüket akik így gondolkodnak akkor én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!