Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
 131/163 anonim ***** válasza:

"továbbra is elvárja, hogy a volt férje tartsa el."

Nézd, tolem az ex a földhöz is verhetné magat, ha en nem akarnám eltartani. A te parodat viszont ez nem zavarja, o eltartja. Ne is haragudj, de ezért nem az ex feleség a hibás, nem ot kellene elhordanod mindennek. A paroddal van a problema, de persze könnyebb mindenért az exet hibáztatni,

2014. máj. 16. 09:51
 132/163 anonim ***** válasza:
Az első oldaltól követem...
2014. máj. 16. 09:52
 133/163 A kérdező kommentje:

"talán mielőtt te is ítélkezel felettem a semmi alapján"

Már miért ne tehetné? Te pontosan ugyanezt csinálod velem.

134/163 anonim ***** válasza:
22%
Mellesleg csak, hogy megnyugtassam a váddlóimat...az égadta világon a kutya se tart el engem! :D Ciki, mi? Akár le is ellenőrizhetitek! :D
 135/163 anonim ***** válasza:
100%
128as. Igen, egyet értek veled, ez a baj, nem lett beavatva, akkor az elején kiderült volna, ki hogyan képzeli az életét. Ezért nem kell kamuzni sosem.
2014. máj. 16. 09:54
 136/163 anonim ***** válasza:
Pláne ha zsarolja a gyerekkel a volt asszony!Lehet kiteszem a nevemet mert a másik 71%-al csak kavarodik a véleményem.
2014. máj. 16. 09:54
 137/163 anonim ***** válasza:
30%
Deha jól emlékszem nem rólam volt szó...ez az egyik, a másik...a kérdező marhára nem képes magába nézni! Ahogy itt egyes hozzászólok se..., ahogy elnézem! :D
2014. máj. 16. 09:55
 138/163 anonim ***** válasza:
100%
56-os nem kell nekem magyarázni a bizonyítványodat!
2014. máj. 16. 09:55
 139/163 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt mondom én az elejétől kezdve,hogy miért nem lehetett elmondani mi a szitu aztán a kérdező még az első pár hónapban eltudta volna dönteni,hogy neki ez így fog e menni vagy nem.
2014. máj. 16. 09:57
 140/163 A kérdező kommentje:

"Na ezt mondom én az elejétől kezdve,hogy miért nem lehetett elmondani mi a szitu aztán a kérdező még az első pár hónapban eltudta volna dönteni,hogy neki ez így fog e menni vagy nem."

Igen, eredetileg pont erről szólt a kérdésem. És az elején egy árva szóval sem szidtam az exet, csak egy idő után berágtam azon, hogy a sok kitartott banya még azt a semmirevaló nőt védi. Az én türelmem se végtelen.

2014. máj. 16. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!