Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?
Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.
Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.
Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.
És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.
"továbbra is elvárja, hogy a volt férje tartsa el."
Nézd, tolem az ex a földhöz is verhetné magat, ha en nem akarnám eltartani. A te parodat viszont ez nem zavarja, o eltartja. Ne is haragudj, de ezért nem az ex feleség a hibás, nem ot kellene elhordanod mindennek. A paroddal van a problema, de persze könnyebb mindenért az exet hibáztatni,
"talán mielőtt te is ítélkezel felettem a semmi alapján"
Már miért ne tehetné? Te pontosan ugyanezt csinálod velem.
"Na ezt mondom én az elejétől kezdve,hogy miért nem lehetett elmondani mi a szitu aztán a kérdező még az első pár hónapban eltudta volna dönteni,hogy neki ez így fog e menni vagy nem."
Igen, eredetileg pont erről szólt a kérdésem. És az elején egy árva szóval sem szidtam az exet, csak egy idő után berágtam azon, hogy a sok kitartott banya még azt a semmirevaló nőt védi. Az én türelmem se végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!