Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
 141/163 anonim ***** válasza:
11%
Ja, én a részemről egyébként le is zárom a témát...vissza lehet olvasni a fő kérdést, és az első hszeket...a kérdező nagyon azt ecsetelte, hogy mennyire nem az zavarja, hogy párja pénzt ad az exnek, hanem a hazugsága...ehhez képest, én beidéztem az ő szövegét, hogy nem úgy tűnik, mintha ő maga nem hazudna, és nem az zavarná, végül ki is derült, hogy dehogynem hogy az zavarja. Ergo, a kérdező hazudik saját magának is, de azért a párja hazugsága felett ítélkezik! A kérdezőből csak úgy árad az önfényezés, és az őszinteség..., ennyit erről az egész topikról.
2014. máj. 16. 10:00
 142/163 anonim ***** válasza:
Na de erre nem ad választ a párod sajnos.Ez el van így már cseszve.Visszafordítani az időt nem lehet.Vagy elfogadod,hogy füllentett vagy lelépsz.Nincs más lehetőség.
2014. máj. 16. 10:01
 143/163 anonim ***** válasza:
20%
Az volt a kérdése a kérdezőnek, h mit kezdjen a hazugsággal, én meg több oldalon keresztül azt ecseteltem, h talán nézzen magába előbb, és ráfog jönni magától is, hogy mit kezdjen vele.
2014. máj. 16. 10:02
 144/163 A kérdező kommentje:
Egészen ma reggelig nem volt szó a plusz 50ezerről, ami a gyerek számlájára megy. És addig is sokalltam a 100ezres gyt-t, de nem zavart. Az nem zavart, hogy a gyerekére költ ennyit. De az igenis zavar, méghozzá nagyon, hogy nem csak a gyerekét, hanem a gyereke idióta anyját is pénzeli. De te képtelen vagy szöveget értelmezni, ahogy ez már kiderült. Ez magyarázza azt is, hogy hü.lye vagy, nem bírsz gondoskodni magadról, és az exférjeden élősködsz. Aztán még vered itt a nyáladat.
2014. máj. 16. 10:03
 145/163 anonim ***** válasza:
55%
Már 3-szor elköszöntél tőlünk 56-os.Menjél már a műkörmöshöz mert elkésel!
2014. máj. 16. 10:03
 146/163 anonim ***** válasza:
56%
Te hallod kérdező?Nem lehet,hogy ez az 56-os az exfelesége a pasidnak?
2014. máj. 16. 10:04
 147/163 anonim ***** válasza:
29%

F.M.K.

Lehet

Ez eddig nem jutott az eszembe...pedig esélyes... Vgy valamelyik bnője;)

2014. máj. 16. 10:06
 148/163 A kérdező kommentje:

:D

Nem hiszem, az exének azért nem ennyire bicskanyitogató a stílusa. A párom ennyire ostoba nőt azért nem vett volna el, akár terhes, akár nem. :)

2014. máj. 16. 10:06
 149/163 anonim ***** válasza:
15%
F.M.K.: szánalmas vagy! :D De, én vagyok az ex! :D :P Na jó, további jó vádaskodást, és önfényezést!
2014. máj. 16. 10:07
 150/163 anonim ***** válasza:
75%
Nem arról volt szó, hogy lezártad a témát, és elköszöntél?
2014. máj. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!