Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/163 anonim ***** válasza:
100%

Elég vicces hozzászólások vannak :D

Tehát a kérdezo 1.5 éve él párkapcsolatban. Komoly kapcsolat, elvégre kozos kassza. Úgy vélem az apróbb hazugságok megengedhetoek egy kapcsolatban. Gondolom sok nonél elofordul, hogy megtetszik egy ruhadarab, aminek az ára magasabb a kelleténél. Velem fordult már elo ilyen, bementem a boltba és megvettem az adott ruhát. Otthon, hogy férjem ne kapjon szívbajt, mikor megkérdezte mennyibe kerul, az osszeg felét mondtam. Nem forog kockán a megélhetésunk, és nem mindennapos (vagy akár havi) alkalomról van szó. Ez az amit el lehet intézni egy ejnyével.

Most a kérdezo annyit hibázott, hogy nem tartja fontosnak azt, hogy mennyi pénzuk van. Ez lejon abból is, ahogy írja, hogy a maradékot mindenki arra kolti amire akarja. Pedig fontos lenne, mert spórolni is tudni kellene és ha valami probléma adódna, akkor észen legyenek.

60 ezer nagy osszeg. Amit tobben írtak, feltehetoen a férfi azért titkolta el, mert nem akarta, hogy az új párja sokallja.

Saját véleményem, hogy a szuloknek fele-fele arányban kellene gondoskodni a gyerekrol. Tehát a gyerektartáson kívul az anyuka teremti meg a maradék osszeget. Így már kijon, hogy 200ezer megy el egy ovodás gyerekre. Tegye mindenki a szívére a kezét és mondja, hogy o bizony havi 200 ezret rákolt a gyerekére. Ugye, hogy nem így van? De feltételezzuk a legjobbat, hogy a volt feleségnek van egy kis sutnivalója és rak is félre a pénzbol.

Kérdezo! Mi a férjemmel minden nagyobb kiadást megvitatunk, mebeszéljuk. Így ha én tudnám meg, hogy o 60 ezerrel hazudott ennyi idon keresztul, akkor az nagyon megrendítené a kapcsolatunkat. Viszont nálatok a 1.5 év alatt egyszer kerult szóba a gyerektartás osszege. Nem mondta minden hónapban a párod, hogy "oké, most utalom a 40-et X-nek).

2014. máj. 15. 16:32
 72/163 anonim ***** válasza:
75%

Nem az a baj, hogy ennyit fizet, de szerinted megis sokat fizet.

En 12 eve fizettem havi 60000ft a lanyom utan a birosag 20000ft ot itelt meg de eppeszu ember vagyok es tudom az semmire sem eleg.

Most 28 eves ket diplomas (lassan) felnott es pont ma adtam neki 30000ftot es anno ha tudtam volna adtam volna 100000ftot is.

Ne sajnald a gyerektol, talan egyszer neked is lesz es majd akkor rajossz hogy neked mint anyanak mennyi mindenrol kell lemondanod.

2014. máj. 15. 16:36
 73/163 anonim ***** válasza:
57%

71....

nekem ez annyira hihetetlen...

mármint akik letagadnak ruhaárat... mire jó?

n nem okozok magamnak bűntudatot.. ha drága nem veszem meg, ha mégis akkro vállalom, hogy annyiért vettem meg...

ugyanezt elvárom a páromtól is, soha nem tagadnék le olyat amit megtettem, vagy jelen esetben költötte..

beletűzöm szépen a blokkot a havi költségvetésbe..

:O:O:O

azt hiszem velem van akkor a baj

bocs az off miatt, d ez engem sokkolt

2014. máj. 15. 16:36
 74/163 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is megy a ruás dolog anyu részéről. Apu meg a műszaki cikkek árát csalja le szóval, egálban vannak :D

A közös kasszán kívül van kis saját pénzük is, a megtakarítás a közös kasszából megy, az ilyen extrák meg a dugipénzből.

De így legalább nincs veszekedés, hogy mi mennyibe került és miért kell még egy felsőt venni a 10 mellé és miért kell még egy kütyü a meglévők mellé.

2014. máj. 15. 17:10
 75/163 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kérdeznek meg, hogy az egyutt elesettek alatt szóba került a tartasdij, vagy az ismerkedés elején volt az egyetlen alkalom, amikor említett egy összeget? Ugyanis siman el tudom képzelni, hogy amikor összejött ezek nem akart "elijeszteni" ezzel, utana meg teljesen elfeledkezett rola.

Ha igy van, en nem támadnam le, hanem mondjuk megkérdezném, higy "drágám, mennyit is fizetsz most a Katikara? Nem gondolod hogy emelni kellene egy kicsit?"

2014. máj. 15. 17:32
 76/163 anonim ***** válasza:
11%

"És azért is nyilvánosan válaszolok. Hol az ellentmondás? Szerintem irreálisan sok, igen, így van, nagy rá az esély, hogy ennek a 100ezernek csak kb a felét költi anyuka a gyerekre, a többit pedig magára. De ettől még nem zavar, mivel nem az én pénzemet költi a párom. Ha el akarja tartani a volt nejét is, tőlem tegye, amíg nem az én pénzemből teszi. De ne hazudjon. Pont."

Most aztán, hogy nyilvánossá tetted miután itt is leírtam marhára porig aláztál engem - Fórumozós2014et -...te tényleg nem látod, hogy hol hazudsz magadnak is???

Téged nem zavar, hogy ennyit kap ex, de azért irreálisan magas összeget ad a párod neki...minek jegyzed meg, ha nem zavar? És mihez képest magas összeg? Ezek szerint, amíg csak úgy tudtad, h az ex 160eFtból él meg és csak 40eFtot kapott a párodtól, addig az se volt őszinte tőled, ergo kb. nevettél a markodba, h úgy kell neki? Mellesleg arra a kérdésemre se válaszoltál, ahol azt kérdeztem, hogyha 10eFttal többet adott volna neki, mint amit mondott, akkor milyen reakciód lett volna??? Ja, és látom az árakkal és a megélhetési viszonyokkal sem vagy tisztában...az exnek így valszeg van 200eFtja havonta, magára, rezsikre, és gyerekre...szerinted mi mindent bír abból magára költeni??? Látom nem csak magadnak hazudozol, de még irigy is vagy!!! Értem én, hogy nem tetszik, hogy ezt csinálja a párod..., aki gondolom még egyenlőre nem a férjed...csak egy dolgot nem értek, hogy mit fényezed magad "itt"?

2014. máj. 15. 17:33
 77/163 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy amikor annak idején ez szóba jött még 40 ezret fizetett és most fizet már 100ezret mit tudom én az elmúlt pár hónapban.Apuka meg úgy gondolta nem számol be róla mert.... nem tudom miért nem számolt be róla !
2014. máj. 15. 17:36
 78/163 anonim ***** válasza:

77-es vagyok megint

Lényegtelen a válaszom.Nem szóltam.Bocsánat! :D

2014. máj. 15. 17:38
 79/163 anonim ***** válasza:
22%
76os vagyok: aki leszavaz, csak nyugodtan. A lényeget gondolom azok se értik, ahogy a kérdező se. A párja felett ítélkezik, hogy "hazudott" neki, holott csak feltételezve van eleve, hogy "hazudott"..., de közben a kérdező se matyóhímzés!!! A kérdés az volt, hogy mit kezdjen a hazugsággal, a párja hazugságával, hát talán előbb nézzen magába..., és ha ennyit keres, de annyi esze nincs, hogy mit kezdjen vele pl. megbeszéli a párjával, - nyilvános kibeszélés helyett - és még tán meg is bocsátja neki, elvégre a gyerekre ad annyi zsét, akkor erre már még csak annyit tudok mondani, hogy ezek után én még azt se hiszem el, hogy a kérdező tényleg ennyit keresne! :D
2014. máj. 15. 17:46
 80/163 A kérdező kommentje:

A párja felett ítélkezik, hogy "hazudott" neki, holott csak feltételezve van eleve, hogy "hazudott"..., de közben a kérdező se matyóhímzés!!!

Te mégis miről beszélsz? A párom a válásuk után 6 hónappal azt mondta nekem, hogy 40ezer gyerektartást fizet. És most kiderült, hogy nem 40et, hanem 100at fizetett és fizet azóta is, a válás kimondásának időpontjától kezdve. Ez a papírokon világosan szerepel. Tehát hazudott nekem, ez tény. Mégis mire alapozod azt, hogy a hazugság ténye puszta feltételezés???

2014. máj. 15. 17:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!