Szerintetek megvegyek egy másfél szobás lakást? 21/L
3. Valaszolo : irtam kommentbe az 500 ezres betetkonyvet.
Anya azt mondta hogy megveszi a hütö- fagyasztót, mosó és mosogatógépet illetve a barátja mwgcsinálja a festést és burkolást igy ott nincs munkadíj
Ha valóban így van, akkor megéri megvenni, bár a lakásárak elég változóak, de ha neked a lakás szimpatikus, akkor bizonyosan jó üzlet.
Na a kérdés az az, hogy mi van ha külföldre költözik? Akkor is lehet értékesíteni egy lakást itthon, lemond az elmondottaid alapján 3 millió forintról azért mert külföldre megy?
Hmm...
Én azért ne felejtsük el, ami úgy kezdődik, hogy nyílászáró csere, meg vezetékelés, hát biztos vagy te abban a plusz egy millióban?
Szerintem egy átlag másfél szobás lakásban csak a teljes nyílászáró-csere van kb. egy millión.
Vezetékelés nagyban függ a jelenlegi rendszertől. Ha nincs mákod szét kell bontani az egész lakást, minimum fél millió, aztán meg kéne nézni, hogy nincs e valahol vizesedés, gázzal minden rendben-e, stb.
Ígéretes de óvatosan, ne kapjon el az olcsóság héve, mert sokan erre apellálnak, csalóka lehet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!