Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indul az apa másfél éves kislányának nála való elhelyezéséért?
Hát te valami zseniális vagy hallod, hogy gyereket szültél egy agresszív drogosnak egy szobába minden bevétel nélkül, és utána még panaszkodsz is :D
Abban viszont veszettül tévedsz, hogy a gyereknek "inkább" az anyja jelenlétére van szüksége, MINDKÉT szülőjére EGYFORMÁN szüksége van, csak sajnos nálatok az apja nem éppen normális, te meg szintúgy nem, ha ebbe belementél.
Tehát szültél a semmire.
Ebből is látszódik, hogy mennyire alacsony az egyetemisták szellemi színvonala...
gratulálok. egy drogost választottál a gyereked apjának. ezek után min vagy meglepődve? előbb kellett volna gondolkodni, akkor most nem lenne okod a panaszra.
nem fogják megadni a közös felügyeletet, max láthatást. mondjuk én ilyen ember közelébe nem engedném a gyerekemet.
Szerintem 0. De csak akkor, ha ezeket bizonyitani tudod.
Nem ertem miert kell bantani a Kerdezot, nem tudjuk hogy kerult ebbe a heyzetbe. Ha elvetette volna, akkor azert bantanatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!