Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hazudott nekem majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudott nekem majdnem másfél éven keresztül, most derült ki. Nem tudom mitévő legyek. Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Két éve elvált, mi másfél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elején szóba került valahogy, hogy mennyi gyerektartást fizet a volt nejének. Nem én kérdeztem rá, csak valahogy előjött a téma. Akkor azt mondta, hogy havi 40ezret. Tisztán emlékszem rá, mert még sajnáltam is az exfeleségét, hogy gyerektartással együtt kb 160ezerből kell kijönnie.

Azután ma, amikor a papírok között kerestem a vízóra gyári számát (mert az óráról nagyon lekopott, nehéz elolvasni), a kezembe akadtak a válási papírok. Azokon pedig feketén-fehéren az szerepel, hogy a párom nem havi 40, hanem havi 100ezer gyerektartást fizet a lánya (vagyis egy gyerek) után, és ez nem a bíróság által megállapított összeg, hanem ő vállalta önként.

Szerintem ez irreálisan sok, de ez legyen az ő dolga, az anyagi oldala nem fáj a történetnek. Az már annál inkább, hogy nem volt őszinte velem. Amikor ő említette ezt a 40ezres gyerektartást, az még a kapcsolatunk elején volt, nem éltünk együtt, nem voltunk közös kasszán. Mégis mi oka volt rá, hogy hazudjon? Nagyon rosszul esik ez az egész.

És most megrendült a bizalmam, ezek után honnan tudjam, hogy más dolgokban őszinte volt-e velem? Ti mit tennétek?Nekem már a szakítás is megfordult a fejemben. Nálam nagyon nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság.

2014. máj. 15. 13:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 A kérdező kommentje:

"Attól hogy nem rákérdeztél, hanem csak szóba került, ugyanúgy nem tartozott rád! Vagy szerinted igen?"

Ja, nem tartozott rám, pont ezért nem is kérdeztem soha. Ha ő magától mondta, rákérdezés nélkül, hogy x összegű gyerektartást fizet, akkor miért kellett kamuznia? Minek mondta, hogy mennyit fizet, ha szerinte nem tartozik rám? Én nem kérdeztem.

2014. máj. 15. 14:24
 32/163 anonim ***** válasza:
14%
20as vagyok: elég sokan válaszoltak neked, köztük én is, hogyha ebből ügyet csinálsz, és emiatt szakítasz vele, akkor meg se érdemled a párod...de úgy fest, hogy te inkább olyan válaszokat vársz, hogy szegény te, milyen szemét volt a párod, és hagyd ott a fenébe, mert nem érdemel meg téged. Többek közt, ezért is írtam, hogyha mindenáron ürügyet keresel arra, hogy szakíts vele, akkor hajrá, van most már indokod. Jó dolgodba...témára meg csak annyit, igen, mindenkinek vannak problémái...de a párod ellen egyenlőre a "legdurvább" gondod az vele, hogy jujj hazudott, mintha te sose tetted volna, pláne, mint ahogy beidéztelek az alapján még magadnak is hazudsz. Bocs, ha nem bírod a kritikát...legközelebb majd, azt fogom írni csak neked, hogy igen kérdező, jól teszed, ha menekülsz, és szakítasz vele, mit képzel magáról a párod!
2014. máj. 15. 14:28
 33/163 anonim ***** válasza:
75%

Hogy hihetted el, hogy csak 40ezret ad a 700ból? Ezt nem értem. De ez mindegy is.

Biztos, hogy csak ez a problémád? Nem szégyen azt bevallani, ha az ember már nem szereti a másikat, de ez nagyon úgy tűnik, hogy kifogást kerestél rajta, és most találtál. De lehet, hogy rosszul látom. Vele kell ezt megbeszélned, és eldöntened, hogy ha hazudott megbocsátasz-e neki. Mi csak azt mondjuk, hogy ha "csak" ennyi hibája van a párodnak, ne dobd el egy ilyen miatt, mert nem biztos, hogy találsz jobbat.

2014. máj. 15. 14:29
 34/163 anonim ***** válasza:
31%

Hűha. Veled hogy lehet megoldani egy igazi nagy problémát, ha már ebből a semmiből ilyen ügyet csinálsz? :S

Szakíts vele. Jobb lesz neki :)

2014. máj. 15. 14:31
 35/163 Őszödi Ferenc ***** válasza:
10%

"Az ő fizuja 700ezer netto, az enyém 620 netto havonta."

Csak nem Önök is politikusok?

2014. máj. 15. 14:34
 36/163 anonim ***** válasza:
2014. máj. 15. 14:34
 37/163 anonim ***** válasza:
100%

a közös kassza az nem az, ahogy ti csináljátok, ezért nem volt érthető..

mit ti csináltok az az, hogy összedobjátok a költségeteket, azon felül pedig magatok rendelkeztek a keresetetekkel..

a közös kassza azt jelenti minden közös...(nekünk pl egy számlánk is van..

de amíg nem volt addig is letettük a fizupapírt, beírtuk a bevételt... és írjuk a kiadásokat..(minden zsemlét is)..a lényeg, hogy nekem enyhén szólva feltűnne, ha havonta 100E kimegy a kasszából...mégha esetleg nem is hányozna...

szerintem az mégis fura, hogy ennyire nem foglalkoztok, a magas kereset ellenére is, hogy mennyi pénzetek van..

2014. máj. 15. 14:39
 38/163 anonim ***** válasza:
80%

Ne bántsátok már! Abszolút meg lehet érteni őt is. Nem kell mindig mindenkit osztani.

Szerintem senki sem örülne, ha a párja valótlant állítana, bármiről legyen is szó.

2014. máj. 15. 14:41
 39/163 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak a néhány embernek, aki megértette, hogy miről beszélek, nem pedig kikiáltott mindenféle utolsó pénzéhes r.b@n.cnak.

Oké, tudomásul veszem, hogy a többség szerint velem van a gond, és látom, én már sehogy se jöhetek ki jól ebből az egészből. Mindegy, gondoljon minden rosszindulatú ember azt, amit csak akar. Én tudom, hogy mi az igazság. Nem fogok mentegetőzni előttetek, mert minek.

Többet nem írok ide.

2014. máj. 15. 14:46
 40/163 anonim ***** válasza:
60%
Előzőnek: jah, senki nem örülne neki, de ekkora ügyet nem is csinálnának belőle, és nem itt teregetnék ki, hanem egymás közt beszélnék meg. Én spec egy ilyenből nem csinálnék ekkora ügyet, max. ha az havi 100eFt a mi megélhetésünket veszélyeztetné, de jelen esetben abszolút nincs erről szó. Ja, és én spec előbb magamba néznék, mielőtt a párom felett ítélkezek!
2014. máj. 15. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!