Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelt kérdés

Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást

Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?

2014. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:

A házasságnak semmi köze semmifél valláshoz.

A templomi esküvő csak egy "cirkusz",ha már így fogalmaztál,felhajtás.Nem ad semmiféle jogokat.

Nem kell a vallásra kihegyezni ezt a dolgot.

Túl primitív a társadalom még.

50-100 év múlva úgy fognak ezen nevetni,mint most Mariska nénin,aki nem tudja mi az internet.

2014. jún. 12. 18:03
 82/86 anonim ***** válasza:

Te soha nem olvastad a bibliat ugye

Abba benne van egy frefi es egy no rendezze kapcsolatat es hazasodjon ossze a torveny elott.

Ne lejen paraznasagban es fajtalansagban.

2014. jún. 12. 19:13
 83/86 anonim ***** válasza:

Összekevered a vallási esküvővel. A kérdező kifejezetten a polgárira kíváncsi:

"Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit"

Már a kérdésben van. Úgyhogy ne gyere a bibliával.

2014. jún. 12. 20:36
 84/86 anonim ***** válasza:

A biblia nem irja elo a templomi eskuvot az nincs benne.

Eskuvo annyi az adott kor szabalya szerint az adott allam elott megkotott frigy.

2014. jún. 12. 21:26
 85/86 anonim ***** válasza:

Annyi a baj vele hogy rohadtul diszkriminatív....

Így meg úgy az folyik a csapból, hogy ne tegyünk különbséget férfi, nő, meleg, heteró, katolikus, zsidó stb....emberek között, erre itt ez a szar, hogy nem engedélyezik....

És nem nem vagyok meleg. Hetero vagyok és házas, plusz nő is, de akkor is elítélem hogy nem engedik, mert negatívan megkülönböztet, képmutató, álszent és maradi dolog.

És nem, rohadtul nem ugyanaz mint az élettársi kapcsolat. A nevében is benne van. Házasok, vagy élettársak: nem mindegy.

2014. jún. 13. 09:06
 86/86 anonim ***** válasza:

nem diszkriminacio egyszeruen ez van benne az alkotmanyban tobb mint 1000 eve.Itt nincs vita.

Diszkriminacio az egesz mas az az mikor csak azert nem kapod meg az allast mert homo vagy mas borszinu vagy.

Ez egyszeruen a torveny altal eloirt szabaly.

2014. jún. 13. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!