Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Figyelt kérdés
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
semmi baj nincs vele, magánügy. senkinek nincs beleszólása.
2014. ápr. 15. 10:58
52/86 anonim válasza:
Összeházasodnak? Magánügyük!
Szerelmesek egymásba? Oké!
Csak ne nyílt helyen csinálják, mert az gáz.
A 4 fal között azt csinálnak, amit akarnak.
2014. ápr. 15. 12:12
53/86 anonim válasza:
"Csak ne nyílt helyen csinálják, mert az gáz. "
konkértani m ilyen tapaztalataid vannak? kit láttál, hol és mikor, mit csinálni?
2014. ápr. 15. 12:13
54/86 anonim válasza:
"Csak ne nyílt helyen csinálják, mert az gáz."
Akkor a heterók se csinálják nyílt helyen, mert én melegként meg rájuk nem vagyok kíváncsi. A melegeknél a kézfogás is gáz? A heteróknál nem gáz az, amikor jó hangosan cuppogva, összes nyálcsobbanást hallva enyelegnek mindenki előtt?
Ugyanúgy lehet a 4 fal között tartani a vallást is, meg az emberek MAGÁNvéleményét is.
2014. ápr. 15. 12:21
55/86 anonim válasza:
Mindig ez a "4falközöttmaraggggyá" szöveg... Mintha övék lenne az utca, a közterület.:D Kapaszkodj meg, a melegek is fizetnek adót (talán többet, mint te), hadd engedjék már meg maguknak az utcán, közterületen ugyanazt, amit mások is megengednek maguknak...
A házasságról már leírtam a véleményem, nemtudomhányas voltam, de szerintem senki el nem olvasta úgysem, mert hosszú volt.:D
2014. ápr. 15. 17:03
56/86 anonim válasza:
Mi értelme van két testvér, férfi-állat, nő-élettelen dolog házasságához hozzáhasonlítani egy azonos nemű házasságot? Miféle jogotok van bárki felett ítélkezni? Ezek az emberek miatt tart ott az ország, ahol.
2014. ápr. 15. 17:03
57/86 anonim válasza:
Látom jöttek a lepontozók, akik a "h...lyeb...zi csaknégyfalközött"-ön kívül nem tudnak ész érveket mondani, csak fröcsögni, és gyűlölködni. Pedig szívesen meghallgatnám a normális ellenérveket. (megj.: a "természet ellenes" meg a "biblia ígyúgyamúgy" "undorító" NEM normális érv)
2014. ápr. 15. 17:26
58/86 anonim válasza:
Tulajdonképpen semmi.
2014. ápr. 15. 17:42
59/86 anonim válasza:
De rossz a kérdés, ugyanis nem lesz valaki nem normàlis attól, hogy a kukist vagy a puncist szereti, ez csak egy ízlés, és ember ember. Attól lesz nem normális, ha emiatt szenyóskodik másokkal.
2014. ápr. 15. 17:45
60/86 anonim válasza:
Amúgy érdekes ez a természetellenes dolog ,mert a természet törvényei közül egy olyan sincs ,ami azt mondaná ,hogy szaporodni kell mindenáron. Meg érdekes módon mindig csak a homoszexuálisokra mondják. Rajtuk kívül mi még a természet ellenes pl.:a mellplasztika? Szerintem egyáltalán nem lenne baj ,ha házasodhatnának ,aki meg azt mondja ,hogy olyan ,mintha összeházasodnának egy állattal (Kölcsönös szerelem kilőve és meglehetősen csökkentett ítélőképesség. Érdekes lehet egy válási procedúra.) vagy egy kisgyerekkel (Csökkentett ítélő illetve cselekvőképesség) az nem tud sok mindent a szexualitásról. De különben sem a fentebbi esetek ellen kell érveket mondani ,hanem az azonos neműek házassága ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!