Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
20. Hiába két ember döntése, én sem vehetném el a 34 éves húgomat. (már ha aberráltak lennénk és egyikünk sem lenne már rég házas) A házasságnak vannak feltételei, ma (szerencsére) még az is, hogy a felek eltérő neműek legyenek. Meg hogy ne legyen már házas a házasulandó meg még további feltételek.
Ha kiterjesztjük a házasság intézményét azonos neműekre, miért ne terjesszük ki több személyre is? Mi haszna lenne ebből a társadalomnak? A jövő majd választ ad, de egyelőre még nem tartunk ott, pl. Horvátországban leszavazták az erre irányuló kezdeményezést. A társdalomnak igenis van beleszólása ezekbe a dolgokba (ti. a házasság intézményébe és nem abba ki kibe szerelmes vagy ki kivel él szexuális életet). Bárki kezdeményezhet népszavazást, nosza.
A fejlett Nyugat meg majd a fejéhez kap, mikor a többségbe kerülő muszlimok majd nem lesznek olyan toleránsok, mint mi. Csak akkor már késő lesz. Náluk nincs népesedési gond, szülik a gyereket mi meg azon agyalunk, hogyan járjunk a kedvébe a "szexuális kisebbségeknek".
"semmi baj nincs vele. pont."
Ha neked semmi bajod sincs vele, akkor te beteg vagy.
"de értelme nincs, mert rövid időn belül úgyis lesz,"
Már miért lenne?
" Nem tudom mi azzal a baj ha két felnőtt ember az egymás iránt szerelmét kifejezi"
Semmi. Hacsak nem testvérek, unokatestvérek, nem azonos neműek vagy cselekvőképtelenek.
"Jól mondod a jövő majd választ ad rá."
A jelen is adott. 30 hozzászólásból 25 nem támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!