Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
1. azok a hetero párok akiknek nem lehet gyerekük, mitől rosszabbak? Akkor ennyi erővel ők se házasodhatnának össze...
A házasságnak nem az a célja hogy az emberek gyerekeket potyogtassanak...legalábbis normális esetben nem.
Szóval ez nem szólhat a házasság ellen.
Amúgy házas vagyok, de én se értem a dolgot.
Nem értem azt a sok embert, akik azt magyarázzák, hogy káros a gyermek egészségére, ha 2 férfi neveli fel. Végül is szegény gyereknek biztosan sokkal jobb lenne árvaházban, vagy nevelőotthonban, felnőni...
Persze lehet, hogy 2 férfi nem helyettesíthet egy heteroszexuális párt, de így is több szeretetet, és törődést adhatnának annak a gyereknek, mint az előbb említett helyeken...Pláne, hogy szerintem csak azok vágnának bele egy ilyen dologba, akik az anyagi hátteret is biztosítani tudják a gyereknek.
De ez persze túl természetellenes lenne a többség szemében... Furcsa, még 1 olyan cikket sem olvastam, hogy a gyerekeknek sérült volna a lelki világa, csak azért, mert 2 férfi neveli fel..
Most beleolvastam a válaszokba és ledöbbentem...
Irtó ostobaés beteg dolog a melegek/leszbikusok házasságkötését, vérrokonokkal, élettelen tárgyakkal, vagy állatokkal való házasságkötéssel összehasonlítani. 2 emberről van szó!!!
Én hetero vagyok, de igazságtalannak érzem, hogy az egyneműek nem házasodhatnak. Nem illetik meg őket ugyanazok a jogok mint a házasokat. És ez megint nem ugyan az a kategória mint amit írtatok többen is. A többnejűség, vagy többférjűség.
Régen is, mostanság is a monogámia sok embernek fontos volt és még mindig az, így ezért is engedélyezik minimális helyen azt hogy a házasságban 1 embernek több házastársa legyen.
Mi köze a poligám kapcsolatokat élvező emberek, és 2 meleg vagy 2 leszbikus házasságához akik szeretik egymást, és csak egymással szeretnének élni? Semmi, tehát teljesen értelmetlen dolgokat hasonlítotok össze a melegházassággal.
gyerekvállalás, környezet... mert a heteró párok gyerekét soha senki nem csúfolja mi? ugyan már... ezt te se gondolhatod komolyan, hogy ez magyarázat.
Amellett egy gyereknek sokkal jobb olyan helyen élni ahol szeretik, legyenek akár melegek. Mint pl egy olyan családnál ahol heterók vannak, de pl verik, éheztetik és hasonló dolgok...
Egyszerű. Magyarország alaptörvénye képmutató. Így meg úgy jönnek azzal, hogy nem szabad diszkriminálni senkit a vallása, faja, vagy szexuális irányultsága esetén sem. Holott a melegházasság tiltása egyértelmű diszkrimináció, mert megkülönböztetés éri őket: nem házasodhatnak.
Remélem hogy idővel lesz változás ebben mert nem tartom igazságosnak. Bár van egy olyan érzésem, hogy itthon soha nem lesz engedélyezett.
"Most beleolvastam a válaszokba és ledöbbentem... "
Új lehetsz még itt.:)
Minden ilyen meleg-kérdés itt úgy zajlik, hogy a kiírás után a speedy-gonzálesz tinik teletrollkodják "mágjára az összes homárral" meg a "nem csipázom a búzákat" beírásokkal, van talán egy ember (most éppen én voltam) aki leáll vitázni velük és érvel. (persze az érvelés kissé túlzó itt, mert nincsenek ellenérvek, max triviális baromságok általában a túloldalról) Egymást felpontozzák, engem kinulláznak, kicsit zsidóznak/cigányoznak/előrelyobbikoznak aztán eltűnnek. Később jönnek az olyanok mint te akik 15-20 sorban kifejtik az észérveket, mindenféle vonatkozásokra hivatkoznak, hasonlítgatnak, de addigra ezek a tinitrollok már rég elfelejtették ezt a kérdést is. Általában ez van.
Heterók: a melegek ne neveljenek gyereke!
Melegek: miért?
Heterók: mert csúfolni fogják!
Melegek: kik?
Heterók: Hát mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!