Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
"A jelen is adott. 30 hozzászólásból 25 nem támogatja."
A GYK-n 30-ból 25-en a Jobbik győzelmét is biztosan tudták.:) Had ne legyen reprezentatív ez a pár tizenéves itt.
"A GYK-n 30-ból 25-en a Jobbik győzelmét is biztosan tudták.:) Had ne legyen reprezentatív ez a pár tizenéves itt.
"
Miért ne legyen reprezentatív? Ma Magyarországon nem a Jobbikot támogatja a legtöbb ember? Akkor mi a gondod, kishaver?
Azért elgondolkodtató, mennyi igazolódott be akkor, amikor legutóbb hasonló érveléssel álltak elő az ősemberek.
Nos!
A létfeltétel: -utódok létrehozására képes egyedek..
Ha képesek vagyunk egymést klónozni,..
ez új kérdéseket vet fel..
Előbb--utóbb
mindentlehet!
DE AKKOR MIÉRT NEM LEHET FÜVEZNI??
Első körben érdemes leszögezni, hogy az egyik szempont a másik ellenében nem döntő érvényű, ha nem tudom egyikről sem eldönteni melyik a "helyes"... DE: ebben a kérdésben nem a helyességet kell eldönteni hanem a társadalmi hatását vizsgálgatni.
Nem vagyok sem társadalom szociológus, sem bi- vagy/és meleg meg akármilyen... Egyszerű ember vagyok, aki család azon kötelékében nőtt fel ahol az anya méhében fejlődve megtanult együtt lélegezni vele... esténként még "bentről" hallgatta énekét, minden szívdobbanását, ami a megszületés után vált csodálattá... Azzá az érzéssé amit okoztam a szüleimenk amikor először megérinthettek... adhattak egy puszit és megsimogathatták az arcom.
Amikor öntudatraébredésem után kezdett kifejlődni bennem az életérzés a szülői szeretet iránt, amikor egyszerűen csak elkezdtem szocializálódni... nőni, növekedni... tanulni és próbálni megérteni a körülöttem lévő "bonyolult" világot. Amit csak mi, "embernek" nevezett valamik teszünk bonyolultá...érthetetlenné... Kifacsarttá és önmagából kifordultá.
Nekem értéket adtak át és ezt az élet bölcseletté formálja... mindaz amire tanítottak, neveltek, bennem igaz módon öltött testet. Mint minden emberben akit szülők és család nevelt, nevelhetett. Sajnos - és manapság egyre nagyobb tendenciával - ez sokaknak nem adatik meg.
Becsüljük a házasság és a kétnemű szülői mivolt szent intézményét! A fejlődő gyermekben mi alakul ki majd ezek hiányában? Két szülő fontos, de nem két férfi vagy két nő.
Értéket adhatnak át, nevelhetnek, szerethetnek, óvhatnak... de semmi több. A normális társadalmi beilleszkedéshez, szocializálódáshoz több kell. Nem "más"... Több és komplexebb érzések, érzelmek! Nem "más", hanem igaz szeretet! Ahogyan a Bibliában sem fogant két Ádám vagy két Éva... Nem létezik, biológialiag sem.
Személy szerint én "elfogadom" - bár nem ez a legjobb szó erre... de megpróbálok együtt élni (valahogy) a társadalom ezen rétegével... Miért kell kifordulni önnön megunkból??? Ez csak a saját véleményem volt. Amivel persze szintén nem kell asszimilálódnia az itt írogató "nagyérdeműnek".
Üdv,
Lukács Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!