Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
Igazából a több ember közti jogi alapokat is le kéne fektetni. Ha létezik ilyen, márpedig ilyen az ember, akkor ki kéne dolgozni a többnejűségre vonatkozó törvényeket is. Nem hinném, hogy bárkinek joga lenne más ember szerelmét korlátozni.
Oké hogy szeretsz ezer éves korlátok közt vergődni, de ez legyen a saját problémád, ne kényszerítsd másokra.
És az állatokkal való házasságot?
Egy állat meg egy ember is szeretheti egymást.
Vagy egy 8 éves meg egy 38 éves házasságát?Ők is szerethetik egymást, lehetnek szerelmesek.
Ez az bontsunk le minden korlátot, házasodjon mindenki mindenkivel!
Szerintem itt marad a gyerekvállalás problámája!
Mivel sem két azonosneműnek, sem más fajhoz tartozónak sem
lehet gyereke, nyilván előbb-utóbb szeretne...
örököst...stb. akármiért...
Na itt a gond!
"Nem hinném, hogy bárkinek joga lenne más ember szerelmét korlátozni."
Isten őrizz. De a házasságnak vannak feltételei, pl. én sem vehetném el pl. a húgomat. Szerelmesnek lenni nem bűn, megvallhatja bárki azt a WC keféjének is, de a házasságnak jól kialakult szabályai, szokásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!