Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelt kérdés

Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást

Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?

2014. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
57%
10. Három felnőtt ember (pl. egy férfi, két nő) is nagyon szeretheti egymást. Mégsem kelhetnek egybe. A fene a kirekesztő, maradi államot, hogy nem engedi.
2014. ápr. 14. 20:46
 12/86 anonim ***** válasza:
39%

Igazából a több ember közti jogi alapokat is le kéne fektetni. Ha létezik ilyen, márpedig ilyen az ember, akkor ki kéne dolgozni a többnejűségre vonatkozó törvényeket is. Nem hinném, hogy bárkinek joga lenne más ember szerelmét korlátozni.

Oké hogy szeretsz ezer éves korlátok közt vergődni, de ez legyen a saját problémád, ne kényszerítsd másokra.

2014. ápr. 14. 20:49
 13/86 anonim ***** válasza:
41%
Az vele a baj, hogy nem létezik. A házasság egy férfi és egy nő közt köttetik.
2014. ápr. 14. 20:53
 14/86 anonim ***** válasza:
36%

És az állatokkal való házasságot?

Egy állat meg egy ember is szeretheti egymást.

Vagy egy 8 éves meg egy 38 éves házasságát?Ők is szerethetik egymást, lehetnek szerelmesek.

Ez az bontsunk le minden korlátot, házasodjon mindenki mindenkivel!

15/86 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem itt marad a gyerekvállalás problámája!

Mivel sem két azonosneműnek, sem más fajhoz tartozónak sem

lehet gyereke, nyilván előbb-utóbb szeretne...

örököst...stb. akármiért...

Na itt a gond!

16/86 anonim ***** válasza:
67%

"Nem hinném, hogy bárkinek joga lenne más ember szerelmét korlátozni."

Isten őrizz. De a házasságnak vannak feltételei, pl. én sem vehetném el pl. a húgomat. Szerelmesnek lenni nem bűn, megvallhatja bárki azt a WC keféjének is, de a házasságnak jól kialakult szabályai, szokásai vannak.

17/86 anonim válasza:
38%
12: inkább ti ne kényszerítsetek másokat arra, hogy ilyen abnormalitásokat eltűrjön, és végignézze, ahogy az ezer éves hagyományokat meggyalázza a liberalizmus szó mögé bújtatott korcs világszemlélet.
2014. ápr. 14. 20:54
 18/86 hollófernyiges ***** válasza:
50%

A következő lépések:

[link]

[link]

2014. ápr. 14. 21:03
 19/86 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem semmi baj vele, ha úgy gondolják akkor hajrá. Viszont amikor látom a tv-ben a melegfelvonulást, olyankor én is retkes bXzizok, mert arra egyáltalán nincs szükség!!!
2014. ápr. 14. 21:15
 20/86 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy jogi intézmény két felnőtt ember között. Még egyszer mondom, nincs se muskátli, se macska, se 6 éves húg, két felnőtt ember önkéntes döntése. Lehet ellene kapálózni (mint a nők szavazati joga ellen kb), de értelme nincs, mert rövid időn belül úgyis lesz, amennyiben Magyarország Európát követi és nem Iránt vagy Dél-Szudánt. Nem kell se nemi diszkriminalizálás, se szexuális orientáció alapján való elnyomás, ennek egy felvilágosult világban nincs helye. Most még köthetitek az ebet a karóhoz, de pár évtized múlva csak egy vén maradinak néznek, mint most arra, aki nem adna a nőknek szavazati jogot, mert nem elég fejlett az agyuk. (kb ilyen indokok voltak)
2014. ápr. 14. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!