Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a meleg házassággal?
Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást
Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?
Itt nem a melegfelvonulásról volt szó, de ha már szóba hozta, lehetne számolni.
2013-ban 8376662 16 éven felüli ember élt Magyarországon.
egyes becslések szerint a homoszexuálisok aránya 4 és 10 százalék között mozog, tehát "legjobb" esetben 335066 embert ítél meg egy melegfelvonulás alapján, amin 8000 fő vett részt 2013-ban vélhetően a fenti korosztályból. Ebből a 8000-ből nem tudom, hányan riszáltak pávatollal a valagukban, mert nem voltam jelen, mindazonáltal tekintsük ezt x-nek x<8000 Beláthatja, hogy a melegek közül 335066-x (De lehet, hogy 837666-x) nem riszálja magát teherautók platóján. A másik dolog pedig.. nem értem, hogy önnek az miért fáj, ha egy-egy félnótásnak annyi esze van, hogy rázza a buláját azon a teherautóplatón. Miért van ezen fennakadva?
Megint "maradjon minden a négy fal között"... Nem a kommunista diktatúrában élünk, hogy megmondják egyesek, ki hol maradjon. Maradjon ön a négy fal között, úgy tetszik, mi nem szólunk bele.
Ha véletlenül homoszexuális gyereke születik az önhöz hasonló személyeknek, azokat a gyerekeket meg én tudom sajnálni. (Ugyebár 4-10%-os valószínűsége van) Mert azok a meleg gyerekek, akik információszegény, elítélő családban nevelkednek, félelemben nőnek fel úgy, hogy a szüleik nem is tudják. Maga miért sajnálja a melegek által felnevelt gyerekeket? (Mielőtt válaszol, tudnia kell, hogy azok a gyerekek nem válnak meleggé, akkor azok, ha annak születtek - ismét előjön a 4-10%...)
Csak néhány oldalt olvastam végig, de:
- "Miért nem házasodhat akkor össze egy nagymama egy muskátlival/kislánnyal/féltéglával?" Mert egy muskátlinak/kislánynak/féltéglának nincs szabad akarata, nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Egy felnőtt ember el tudja.
- "Miért nincs akkor poligámia?" Legyen! Az se zavar másokat, ha minden fél beleegyezik.
- "Mert nemzésképtelen." Idős párok is házasodhatnak. És ha számodra a szex a legfontosabb dolog az életben, az rólad mond el sok mindent, nem rólunk.
- "Mert csúfolni fogják a gyereket" Azon gondolkodtál már, ki csúfolná? A Te gyereked! Inkább meg kéne tanítanod a gyerekedet, hogy ne bántson mást. Én megtanítom a fiamat megvédeni magát.
Lehet sok ellenző, de mindegyikből csak a gyűlölet ömlik a másikra. Élj boldogan, és hagyj másokat is boldogan élni.
"Szükségszerű évente egyszer-kétszer felvonulni laxtex gatyában, kamionplatón ugrálva pávatollal a fenekükben hangoztatni, hogy ők milyen nemi identitással rendelkeznek?"
Tavaly kint voltam. Volt kint 10ezer ember. Ebből 2 volt feltűnő. De te a TV-n keresztül biztos jobban tudod.
"Szükségszerű évente egyszer-kétszer felvonulni laxtex gatyában, kamionplatón ugrálva pávatollal a fenekükben hangoztatni, hogy ők milyen nemi identitással rendelkeznek?"
Évente 1-szer van felvonulás, ami tart kb másfél, 2 óráig.
Nézegettem képeket a tavalyi felvonulásról, és egy darab feltűnő embert SEM láttam. Normális emberek, normális ruhában, normálisan vonulnak.
Régen voltak feltűnőbb alakok, de ma már nincsenek. És a homofóbok arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább aktuális képeket keressenek. 8 (azaz NYOLC!!) évvel ezelőtti képekkel dobálóznak itt a fröcsögő gyűlölködők. 8 éve volt valami valami felháborító (amit mindneki elítélt), és azóta is azon csámcsognak. Én meg ezt nem hiszem el. A felvonulás lassan egy temetési menetre hasonlít, mégis p...cslengetésről, meg neontangákról beszélnek egyesek. Úgy látszik kényelmesebb a homofóboknak önteni a hülyeséget magukból, minthogy tájékozódjanak.
A meleg pár által nevelt gyerek környezete nem lenne elfogadó?
A meleg pár ha megfelelő exisztentiát tudott felépíteni, akkor feltételezhető, hogy van körülöttük egy elfogadó környezet, amiben képesek voltak melegként megélni.
A többit meg megtanulták kezelni, és ezt a gyereknek is megtanítják, hogyan kezelje. Egyébként is amikor egy heteró személyesen találkozik egy meleggel, akkor az a tapasztalatom, hogy elfogadóbbá válik. Ezeket mind figyelembe véve a helyzet nem is olyan vészes.
Mennyi sötét ember van itt.Pff
Persze ha a családi adókedvezményt törölnék el,akkor nem tudom mi lenne a sok ingyenélő heteróval.
A hazassag egy ferfi es egy no szovetsege.
Ezt irja a biblia ezt irja az alkotmany.
Sok homo lesbi ect ismerosom es munkatarsam van ugyanugy tisztelem oket mint masokat.
De a torveny az torveny
Ott van az elettarsi kapcsolat nekik a mai vilagban ez ugyanolyan jo mint a hazassag.
A ministert a parlamentet az ott uloket az nep valasztja igy az alkotmany a nep akarata.
Magyarorszag keresztenynek allitja be magat igy jogossan koveti a kereszteny erkolcsi normat aminek az alapja a biblia
A biblia tobb ezer eves de az uzenete orok az erkolcs nem valtozik csak az emberek tolerantiaja es a kultura.
Homoszexualitas mindig is volt es lesz a kor adja meg hogy bannak vele.
De azert ne csinaljunk mar cirkuszt belole hazassag amiota a vilag vilag ferfi es no kapcsolatanak intezmenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!