Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelt kérdés

Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást

Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?

2014. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem a melegfelvonulásról volt szó, de ha már szóba hozta, lehetne számolni.

2013-ban 8376662 16 éven felüli ember élt Magyarországon.

egyes becslések szerint a homoszexuálisok aránya 4 és 10 százalék között mozog, tehát "legjobb" esetben 335066 embert ítél meg egy melegfelvonulás alapján, amin 8000 fő vett részt 2013-ban vélhetően a fenti korosztályból. Ebből a 8000-ből nem tudom, hányan riszáltak pávatollal a valagukban, mert nem voltam jelen, mindazonáltal tekintsük ezt x-nek x<8000 Beláthatja, hogy a melegek közül 335066-x (De lehet, hogy 837666-x) nem riszálja magát teherautók platóján. A másik dolog pedig.. nem értem, hogy önnek az miért fáj, ha egy-egy félnótásnak annyi esze van, hogy rázza a buláját azon a teherautóplatón. Miért van ezen fennakadva?

Megint "maradjon minden a négy fal között"... Nem a kommunista diktatúrában élünk, hogy megmondják egyesek, ki hol maradjon. Maradjon ön a négy fal között, úgy tetszik, mi nem szólunk bele.

Ha véletlenül homoszexuális gyereke születik az önhöz hasonló személyeknek, azokat a gyerekeket meg én tudom sajnálni. (Ugyebár 4-10%-os valószínűsége van) Mert azok a meleg gyerekek, akik információszegény, elítélő családban nevelkednek, félelemben nőnek fel úgy, hogy a szüleik nem is tudják. Maga miért sajnálja a melegek által felnevelt gyerekeket? (Mielőtt válaszol, tudnia kell, hogy azok a gyerekek nem válnak meleggé, akkor azok, ha annak születtek - ismét előjön a 4-10%...)

2014. ápr. 15. 23:35
 72/86 MrPifta ***** válasza:
94%

Csak néhány oldalt olvastam végig, de:

- "Miért nem házasodhat akkor össze egy nagymama egy muskátlival/kislánnyal/féltéglával?" Mert egy muskátlinak/kislánynak/féltéglának nincs szabad akarata, nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Egy felnőtt ember el tudja.

- "Miért nincs akkor poligámia?" Legyen! Az se zavar másokat, ha minden fél beleegyezik.

- "Mert nemzésképtelen." Idős párok is házasodhatnak. És ha számodra a szex a legfontosabb dolog az életben, az rólad mond el sok mindent, nem rólunk.

- "Mert csúfolni fogják a gyereket" Azon gondolkodtál már, ki csúfolná? A Te gyereked! Inkább meg kéne tanítanod a gyerekedet, hogy ne bántson mást. Én megtanítom a fiamat megvédeni magát.

Lehet sok ellenző, de mindegyikből csak a gyűlölet ömlik a másikra. Élj boldogan, és hagyj másokat is boldogan élni.

2014. ápr. 16. 14:55
 73/86 MrPifta ***** válasza:
91%

"Szükségszerű évente egyszer-kétszer felvonulni laxtex gatyában, kamionplatón ugrálva pávatollal a fenekükben hangoztatni, hogy ők milyen nemi identitással rendelkeznek?"

Tavaly kint voltam. Volt kint 10ezer ember. Ebből 2 volt feltűnő. De te a TV-n keresztül biztos jobban tudod.

2014. ápr. 16. 15:07
 74/86 anonim ***** válasza:
86%

"Szükségszerű évente egyszer-kétszer felvonulni laxtex gatyában, kamionplatón ugrálva pávatollal a fenekükben hangoztatni, hogy ők milyen nemi identitással rendelkeznek?"

Évente 1-szer van felvonulás, ami tart kb másfél, 2 óráig.

Nézegettem képeket a tavalyi felvonulásról, és egy darab feltűnő embert SEM láttam. Normális emberek, normális ruhában, normálisan vonulnak.

Régen voltak feltűnőbb alakok, de ma már nincsenek. És a homofóbok arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább aktuális képeket keressenek. 8 (azaz NYOLC!!) évvel ezelőtti képekkel dobálóznak itt a fröcsögő gyűlölködők. 8 éve volt valami valami felháborító (amit mindneki elítélt), és azóta is azon csámcsognak. Én meg ezt nem hiszem el. A felvonulás lassan egy temetési menetre hasonlít, mégis p...cslengetésről, meg neontangákról beszélnek egyesek. Úgy látszik kényelmesebb a homofóboknak önteni a hülyeséget magukból, minthogy tájékozódjanak.

2014. ápr. 16. 15:19
 75/86 anonim ***** válasza:
87%

A meleg pár által nevelt gyerek környezete nem lenne elfogadó?

A meleg pár ha megfelelő exisztentiát tudott felépíteni, akkor feltételezhető, hogy van körülöttük egy elfogadó környezet, amiben képesek voltak melegként megélni.

A többit meg megtanulták kezelni, és ezt a gyereknek is megtanítják, hogyan kezelje. Egyébként is amikor egy heteró személyesen találkozik egy meleggel, akkor az a tapasztalatom, hogy elfogadóbbá válik. Ezeket mind figyelembe véve a helyzet nem is olyan vészes.

2014. ápr. 16. 18:59
 76/86 anonim ***** válasza:
92%
Meleg vagyok,de egyszer szeretnék a barátommal házasságot kötni.Mert nagyon szeretem őt és ő is engem.
2014. ápr. 16. 20:26
 77/86 anonim ***** válasza:

Mennyi sötét ember van itt.Pff

Persze ha a családi adókedvezményt törölnék el,akkor nem tudom mi lenne a sok ingyenélő heteróval.

2014. jún. 12. 04:11
 78/86 anonim ***** válasza:
10%

A hazassag egy ferfi es egy no szovetsege.

Ezt irja a biblia ezt irja az alkotmany.

Sok homo lesbi ect ismerosom es munkatarsam van ugyanugy tisztelem oket mint masokat.

De a torveny az torveny

Ott van az elettarsi kapcsolat nekik a mai vilagban ez ugyanolyan jo mint a hazassag.

2014. jún. 12. 11:09
 79/86 anonim ***** válasza:
A mostani alkotmányt Orbán Viktor írta, a Biblia pedig több ezer éves erkölcs. A mai ember helyből legalább a felét megszegi, és társadalmilag elfogadott teljesen. Egyik sem releváns a témában.
2014. jún. 12. 13:03
 80/86 anonim ***** válasza:

A ministert a parlamentet az ott uloket az nep valasztja igy az alkotmany a nep akarata.

Magyarorszag keresztenynek allitja be magat igy jogossan koveti a kereszteny erkolcsi normat aminek az alapja a biblia

A biblia tobb ezer eves de az uzenete orok az erkolcs nem valtozik csak az emberek tolerantiaja es a kultura.

Homoszexualitas mindig is volt es lesz a kor adja meg hogy bannak vele.

De azert ne csinaljunk mar cirkuszt belole hazassag amiota a vilag vilag ferfi es no kapcsolatanak intezmenye.

2014. jún. 12. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!