Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a meleg házassággal?

Figyelt kérdés

Mitől rosszabb ha két meleg házasodik össze, mintha két normális? Nem vagyok meleg, sem liberális, csak nem értem miért baj az ha két ember szereti egymást

Nem a templomi esküvőt kérdezem, hanem a polgárit?

2014. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 A kérdező kommentje:
Többen írtátok (vagy egy ember többször), hogy tönkre tenné a gyermeket. Csak házasok fogadhatnak örökbe? nem. Így is örökbe fogadhatsz egy gyermeket, tehát ez nem érv ellene.
2014. ápr. 15. 06:20
 42/86 anonim ***** válasza:
46%

Ez a dolog, Országfüggő...

Pl, egyes afrikai országokban kivégzés jár ezért o.O

Az a baj, hogy sajnos sok unintelligens ember van...

Ez a zsidózás is a tudatlanságukból/irigységükből fakad.

Egy statisztika szerint, meg aki annyira győlöli a melegeket, az a saját homoszexualitását akarja leplezni ezzel.

2014. ápr. 15. 07:32
 43/86 anonim válasza:
56%

Azt gondolom, a melegek házassága az ő magánügyük, ami fölött mindenki másnak fejet kell hajtania.

Semmi közötök hozzá, kis buta jobberek, hogy mit gondol, mit érez, mit csinál másik két ember, aki szereti és tiszteli egymást.

Nem tudom, mit olyan nehéz ezen megérteni. No jó, IQ 70-nel nehéz, mert lehet hivatkozni ostoba fideszes alaptörvényre, meg minden más butaságra.

De a házasság egy másfajta jogi kategória is. Vagyonközösség, egymás iránti elhivatottság, és igen, szexuális kapcsolat is. Minden feltételt kielégít két meleg/leszbikus együttélése.

Semmi közötök hozzá, értitek?????? SEMMI.

2014. ápr. 15. 08:46
 44/86 anonim ***** válasza:
52%

"Ez a zsidózás is a tudatlanságukból/irigységükből fakad. "

A zsidókat nem irigységből utálják sokan.

A németeket, osztrákokat sem utálják, pedig sikeresebbek, mint a zsidók.

Egész másról van szó a zsidók esetében.

2014. ápr. 15. 08:55
 45/86 anonim ***** válasza:
45%

"Azt gondolom, a melegek házassága az ő magánügyük, ami fölött mindenki másnak fejet kell hajtania."

Ez nem igaz. Miért kéne fejet hajtani? Ha így volna, megint a testvérek házasságára kell hivatkoznom. Nem vehetem el a húgomat, a nagymamámat, vagy egy második feleséget. Így döntött a társadalom, amibe mindannyian beletartozunk. Meg lehet változtatni, gyűjts aláírást a népszavazáshoz!

"Semmi közötök hozzá, kis buta jobberek, hogy mit gondol, mit érez, mit csinál másik két ember, aki szereti és tiszteli egymást."

Hogy mit érez, gondol ahhoz valóban nincs, hogy mit csinál ahhoz már részben, s ki kivel házasodik ahhoz nagyon is. Mint fentebb vázoltam.

"Nem tudom, mit olyan nehéz ezen megérteni."

Azt problémás megérteni, hogy a társadalomnak miért kellene deviáns magatartásokat felkarolnia, amiből a legjobb esetben sincs haszna, ellentétes - ma még legalábbis - a többség akaratával.

"No jó, IQ 70-nel nehéz, mert lehet hivatkozni ostoba fideszes alaptörvényre, meg minden más butaságra."

Nem vagyok Fidesz rajongó. De ott volt a lehetőség, miért nem buktattátok meg?

"De a házasság egy másfajta jogi kategória is. Vagyonközösség, egymás iránti elhivatottság, és igen, szexuális kapcsolat is. Minden feltételt kielégít két meleg/leszbikus együttélése."

Ezen feltételeket - jelzem a jogi kategóriát a melegházasság épp, hogy nem elégíti ki, erről vitatkozunk - de kielégíteni a testvér, unokatestvér, többnejűség gyakorlata is. Akkor azt miért nem lehet? A melegházasság mitől több, másabb ennél?

"Semmi közötök hozzá, értitek?????? SEMMI."

Vázoltam már, hogy van.

2014. ápr. 15. 09:13
 46/86 anonim ***** válasza:

A házasság lényegében valóban vagyonközösség, kedvezőbb adózási feltételekkel bizonyos esetekben. Valamint fő előnye, hogy ezzel rokonsági kapcsolatba kerül a két fél - s mint egy másik kérdésnél érvként felmerült, nem mindegy, hogy hozzátartozóként meglátogathatjuk-e adott esetben a kórházba került élettársunkat, avagy sem.

A vagyoni előnyei miatt szerintem sem célszerű lehetővé tenni azonos neműek házasságát, mert ez csökkentheti az államháztartás bevételeit. A házasság felnőtt heteroszexuális személyek számára kifejlesztett "termék". Ugyanúgy, ahogy a macskakaja is macskáknak készül. Emberi fogyasztásra nem éppen alkalmas, de ha mégis rákapnának az emberek, egyrészt felmenne az ára, másrészt kevésbé érné meg minőségibb, drágább kajákat gyártani, ha úgyis mindenki a viszkászt lefetyeli, drágábban lehet értékesíteni az olcsó nyesedékeket - tehát színvonalcsökkenéshez vezet. Lehet, hogy a civilizációs vívmányok lerombolása közvetetten társadalmi igény, de néha az emberek nem tudják, mi a jó nekik hosszútávon.:D

Ami viszont a hozzátartozói státusz elérését illeti, ez jogos motiváció - erre a házasság helyett valami másfajta jogi formát kellene kialakítani, mondjuk kölcsönös örökbefogadás, vagy rokonsági nyilatkozat...

Amit meg újra és újra és újra és újra előhoznak: "a gyerekek sééééérülnek" "ezt a normát látják és bzik lesznek"

1. semmilyen bizonyíték nincs erre

2. ellentmond a józan észnek - a homokos gyerekek sem a heteroszexuális szüleiktől tanulták el a dolgot. (Ismerek ikreket, ahol az egyik meleg, a másik nem)

3. nem kell azt hinni, hogy a heteró szülőknél a gyerek helyes értelmi fejlődése biztosított. Nagyon sokan szrnak a gyerekükre, lerakják a villogó tévé elé, hogy süljön ki az agya, amíg anyuci és apuci dolgoznak otthon is.

Soha nem fogtok bizonyítani semmilyen kapcsolatot a nevelők szexuális orientációja és az általuk alkotott család, mint környezet gyereknevelésre való alkalmasságáról.

2014. ápr. 15. 09:43
 47/86 anonim ***** válasza:
11%

Szerencsére itt sosem fog komolyabban napirendre kerülni ez a dolog, amúgy is van nagyobb gond ebben az országban, nem ezekkel az aberrált állatokkal kell foglalkozni.

Aki házasodni akar a saját nemével az menjen ki nyugatra, ott nyugodtan élhet így, Magyarország remélhetőleg nem fogja átvenni azt az önpusztító szemléletet mint ami megy a franciáknál, angoloknál, hollandoknál és még sorolhatnám.

(Persze kerülje majd el az egyre több muszlim negyedet szerte nyugaton.)

2014. ápr. 15. 10:06
 48/86 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom a házasság bizonyos dolgok pl:öröklés miatt kell nekik.

Ez rendben is van,de, találjanak ki egy másik nevet rá és ne házasságnak nevezzék.Azért mert házasság csak egy férfi és egy nő között létesülhet, férfi és férfi, férfi és kólásüveg, nő és mókus között nem.

2014. ápr. 15. 10:14
 49/86 anonim ***** válasza:
0%
Újabb értelmetlen provokatív indulatgerjesztő kérdés, aminek semmi értelme nincs. Egyik tábor sem tud semmilyen észérvet felhozni.
2014. ápr. 15. 10:30
 50/86 anonim ***** válasza:
79%

Sokan tévhitben élnek. A homoszexualitás NEM választás kérdése. Ezzel születni kell. Ergo aki homoszexuális, az nem tehet róla. Itt most nem a házasságról van szó, hanem arról, hogy az emberek félelemből azt hiszik, hogy ez választás kérdése, hogy ez eltanulható. Pedig ez nem igaz. És itt megjegyzem, hogy a pávák és a melegek 2 külön dolog. (És az az emberek által pávának nevezett emberek többsége heteroszexuális) Megint csak különbséget kell tenni a melegek és a divatb..ik között. (mondom ezt úgy, hogy meleg vagyok) Ez a 2 sem ugyan az, és nem összetévesztendő, mégis sokan miattuk alkotnak olyan véleményt a normális melegekről, ami nem helytálló.

Nem akarok veszekedni, a lepontozás sem érdekel, de én egyáltalán nem látok párhuzamot aközött, hogy valaki a testvérével házasodik, és valaki azzal az idegen emberrel akit ő szeret. Szerintem e között a kettő között nincsen párhuzam, csak egyesek akarnak ezek között (meg a pedofília homoszexualitás között) párhuzamot vonni, hogy minél jobban eltorzítsák.

A házasságot, mint jogi kategóriát, vagy vallási szertartást, szerintem nem kell az egekig magasztalni, és isteníteni, mivel ha ennyire fontos lenne az embereknek, mint ahogyan azt beállítják, akkor a házasságok 70-80%-a nem végződne válással pár éven belül. (szüleim is elváltak, az összes haverom szülei is) Régebben is ennyien váltak volna, csak nem illett, főleg falun, emiatt rengetegen éltek rossz házasságban.

Ezen lehetne vitatkozni órákat is, én viszont úgy vagyok vele, hogy mindenkinek kijár a boldogság. És itt megjegyezném, hogy nem kell a pedofilokkal jönni, mert ők KÁRT tesznek másban. Ha két meleg ember szereti egymást, azzal senkiben nem tesznek kárt, senkinek semmilyen hátránya nem keletkezik.

Véleményem szerint az emberi kétszínűség legpofátlanabbul megnyilvánuló formája az, amikor valaki csak azért akarja mások boldogságát megvonni, hogy neki jó legyen. Hogy ő boldog legyen, de más nem.

És szerintem ez nem normális dolog, hiába állítják be annak.

A társadalmi norma pedig mindig változik, hiába ragaszkodnak hozzá görcsösen. Régen is más volt az elfogadott, ma is más. Régen elfogadott volt, hogy a lányoknak már fiatal korukban kinézték a vőlegényt, és nem mehetett hozzá máshoz. Régen elfogadott volt, hogy a nő eltűrte otthon azt is, ha a férje bordélyba járt, vagy verte a családot, mert hát ugye a nő volt az eltartott.

És hol van ma már ez a "régebben elfogadott norma"? Sehol.

2014. ápr. 15. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!