Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?

Figyelt kérdés

Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...

Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...

2014. ápr. 9. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, de miért nem tud róla a párod és Te miért csak titokban tudsz arról, hogy neki is van valaki? Nem lehetne erről nyíltan beszélnetek?
2014. ápr. 10. 13:10
 62/73 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a bajod a dugással? :) Hisz barátok is csinálják! :)
2014. ápr. 10. 13:35
 63/73 A kérdező kommentje:
Hát akkor elmondom, bár szerintem feleslegesen, mert úgysem érted majd meg. Nem szoktam d...i! Szerelmeskedni szoktam azzal a férfivel, akit páromul válaszottam és csakis vele. Ismerősökkel, haverokkal, barátokkal pedig nemüktől függetlenül egyiket sem.
2014. ápr. 10. 13:41
 64/73 anonim ***** válasza:

Kár ...pedig nem tudod hogy miből is maradsz ki! :)

:)

Na jó...ez jó felfogás amit Te akarsz képviselni,csak tudod mostanság ilyen nővel nem nagyon találkozom!Ha találkoznék,akkor Én is szeretkezésnek hívnám,ha mondjuk a szerelmemmel csinálom,de ha nem szeretem és csinálom,ezt nem hívhatom szerelmeskedésnek...

Nem tagadom könnyűvérű pasi vagyok,de nem megcsalósan!

2014. ápr. 10. 14:03
 65/73 A kérdező kommentje:

De legalább őszinte vagy :-)

Egyébként szerintem az egész csak hozzáállás kérdése. Amíg te szerelem nélkül létesítesz kapcsolatokat, addig nem is fogsz olyannal találkozni, akivel szerelmeskedni tudnál...

2014. ápr. 10. 14:25
 66/73 anonim ***** válasza:

Tudom hogy milyen szerelmeskedni,sokkal jobb mint akármilyen egy éjszakás vad kaland!

Csak hát az a baj hogy nem lehet ezt sem akárkivel csinálni és a mostani világban nehéz mert a választék nagyja első éjszaka után képesek oda vetni magukat...

2014. ápr. 10. 16:18
 67/73 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen a mostani kereslet/kínálat, már rég volt mikor én voltam ilyen helyzetben. Viszont ha rossz helyen keresgélsz, akkor ne csodálkozz, hogy csak azt találod, ami oda illik. Azért ha nem bánod, szorítok, hogy minél gyorsabban megtaláld, akit keresel! :-)
2014. ápr. 10. 16:52
 68/73 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Igen az is elképzelhető hogy rossz helyen keresek, van ez így ,majd eljön az időm :)

Köszi még 1xer!

2014. ápr. 10. 17:08
 69/73 mustafa33 ***** válasza:
62-es 60%, én dolgoztam kolostorban is, de eszembe sem jutot barátokkal dugni ☺. (igaz homofób vagyok)
2014. ápr. 10. 20:11
 70/73 A kérdező kommentje:
Mustafa: de gondolom a leszbi apacak nem lettek volna ennyire az ellenedre ;-)
2014. ápr. 10. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!