Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?

Figyelt kérdés

Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...

Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...

2014. ápr. 9. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
Mustafa33, ne írj ilyet a 66 százalékosokról, mert ha így folytatom, nemsoká ott leszek én is :-( :-)
2014. ápr. 9. 22:18
 32/73 mustafa33 ***** válasza:
Gondolom a 29-es komment a 27-es válaszra szólt. ☺
2014. ápr. 9. 22:20
 33/73 mustafa33 ***** válasza:
Na és? Én is annyin vagyok ☺.
2014. ápr. 9. 22:21
 34/73 A kérdező kommentje:

Mustafa33: Igen, neki szólt :-)

Jééé, most arra nem is figyeltem, hogy Te is 66 százalékos vagy :-) Akkor nem is lenne akkora baj, oda süllyednem...

2014. ápr. 9. 22:24
 35/73 mustafa33 ***** válasza:

Azt hiszem el kell ismételni némelyeknek még egyszer:

- nem titokban történik, a férj tud róla

- nem facebbook chetelés

- nem ismerkedő oldal

- nem telefonálás

- nem személyes ismeretség

- nem erotikus levelezés

- sosem láttátok egymást

- soha nem beszéltetek

- nem párkapcsolati szándékú

2014. ápr. 9. 22:28
 36/73 mustafa33 ***** válasza:
Kérdező, te is úgy gondolod, mint 66%-os, hogy nem vagyok tisztában az alapkérdésel?
2014. ápr. 9. 22:29
 37/73 A kérdező kommentje:
Nem vittem tovább egy kérdést, vedd már észre! Abból kiindulva feltettem egy új kérdést! Te vagy az, aki még mindig annál van leragadva. Olvasd el újra az én kérdésemet, a kisbetűs részt is és értelmezd kérlek!
2014. ápr. 9. 22:30
 38/73 A kérdező kommentje:

Mustafa33: a 66 százalékos erről beszél: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Köszönöm, hogy összefoglaltad, mintha belelátnál a fejembe, hogy mit akarok kérdezni :-)

2014. ápr. 9. 22:32
 39/73 anonim ***** válasza:

....a párom elmondta, hogy én kivel telefonálok a hátamögött.....

-Mit takar az, hogy a háta mögött telefonálgatsz?

...facebook-on chatelek egy pasival, de csak barátok vagyunk...

-De miert titkoltad elotte hogy beszelgetsz valakivel?

...Telefonálni is szoktunk, de csak barátkozunk. Szerintem nem kell mindenről beszámolnunk a párunknak.....

Meme értelmezése:

meme22 nevű felhasználó válasza:

Azt én sem értem, hogy miért kell titkolni?

Egyébként a féltékenykedéssel nem téged szégyenített, hanem magát.

Viszont a 9-es és 11-es válaszolókat sem értem, hogy miért ne lehetne új embereket megismerni akkor, ha már van valakinek párja?

meme22! A titokban (!) csetelés eléggé gyanút keltő.

Nem morgok a párommal ha csetel, beszélget bárkivel is, ha férfi, ha nő, mindegy. De ha titkolózik, azért már harapni fogok. (mert nem véletlenül titkolózik)

Meme nem értette meg, hogy nem arrol van szo, hogy nem lehet ismerkedni uj emberekkel, és azt sem sikerült megértenie, hogy éppen ezért lett lepontozva....

erre feltett egy kérdést, amivel utal az eredeti kérdésre...de az eredeti nem arrol szol, hogy nem lehet ismerkedni uj emberekkel, hanem arrol, hogy ne titokban, chatelgetés, telefonálgatás legyen.

2014. ápr. 9. 22:34
 40/73 anonim ***** válasza:
azért pontoztak le téged, kedves Kérdezö, mert te TELJESEN MÁSROL BESZÉLTÉL, irtál...mint, akinek nem sikerült volna felfognia az elözö kérdezö által feltett kérdést.
2014. ápr. 9. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!