Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?
Figyelt kérdés
Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...
Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...
2014. ápr. 9. 19:31
21/73 anonim válasza:
a kérdezönek meg nem sikerült felfogni, hogy miért lett lepontozva az elözö kérdésben adott válasza..... pedig már ott is lirták.
na mégegyszer... A FELESÉG TITOKBAN ISMERKEDIK neten, és telefonálgat a háta mögött!
22/73 anonim válasza:
Bírom hogy egykét nő,csaj még mindig hisz a mesékben(pl az ellenkező nemek barátságában) :) Hölgyek!Önzőek vagytok mert mindig csak magatokra gondoltok,arra sosem gondoltok hogy mit is gondolhat más vagy hogy mit akarhat.
23/73 A kérdező kommentje:
Az én kérdésemben az szerepel, hogy miért baj, ha nem titokban zajlik? Abban a kérdésben amire utaltam pedig én is leírtam, hogy nem értem, miért kell titkolózni...
2014. ápr. 9. 21:34
24/73 A kérdező kommentje:
17-es és a lelki társ valamennyi érdeklődési köre meg kell hogy egyezzen az enyémmel?
2014. ápr. 9. 21:35
25/73 anonim válasza:
kérdezö... nem, nem kell megegyeznie, inkább helyette kezdj el titokban ismerkedni más férfiakkal, elöbb utobb, chatelgetések során, titkos telefonálgatások után kiderül, hogy huuuuh de sok közös van bennetek! :D
26/73 A kérdező kommentje:
Szerintem telefonálgatás sem szerepel az én kérdésemben...
És különösebb képpen chatről sem írtam, de mondjuk valakiről, akinek az itteni válaszai tetszettek meg :-)
2014. ápr. 9. 21:40
27/73 anonim válasza:
Bocsánat...hülyeségeket írtam....férfi és nő közt van barátság is...Mert a dugás az belefér a barátságba :) És Én is ezért tudtam megdugni az összes "baráti barátnőmet" :)
28/73 mustafa33 válasza:
66%-os, úgy látom a te szövegértelmezési képességed valóban 66 %, sőt még annyi sem. Hol olvastad, hogy titokban? Hol olvastad a telefonálást. Úgy látom azt sem érted mi az hogy csak online. Vagy netán diszlexiás vagy? Vagy csak simán nehéz folfogású. Mert már kétszer megírta neked a kérdező hogy nem titokban, de te kötöd az ebet a karóhoz. ☺
29/73 A kérdező kommentje:
Kedves Előző, az nem tűnt fel, hogy online síkról beszélünk?
2014. ápr. 9. 22:17
30/73 mustafa33 válasza:
Az gondol mindjárt roszra, aki maga is rosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!