Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?
Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...
Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...
Miféle kapcsolatot?
Mondjuk valami szexchat szerintem nemigen fér bele, amúgy meg hát...
nekem bő 1000 ismerős van a fészen, nagyobb része ellenkező nemű, - de hát ennek semmi "olyan" jelentősége nincs.
Én ezért dobtam ki szerelmemet!
Sajnos most is fáj,de a hölgy könnyűvérű volt és szeretett neten ismerkedni.Tudom hogy nem találkoztak,de ez nekem fájt,nem fért bele az értékrendembe ,szóltam neki nem hagyott fel vele ,így nem is vagyunk egymáshoz valóak.
Szóval egy párkapcsolatban netes ismerkedés nem fér bele szerintem!
KÉRDEZÖ VALOSZINÜLEG NEM ÉRTETTED:
itokban volt tartva... miután kiderült, már nem volt titok :-D
internetes ismerkedés, "barátkozás", telefonálgatások... NEM, NEM fér bele!!!!
minek ismerkedni, barátkozni idegen férfiakkal facebookon csevegni, telefonálgatni??
ha már egy ismerös lenne, egy barát rendben van, én is beszélgetek a férfi barátaimmal facebookon, söt telefonálunk is.
DE!
NEM jelölök be senkit..és ha bejelölnek és nem ismerem az illetöt, nem kezdek el ismerettséget kötni, és nem kezdek el titokban a férjem háta mögött telefonálgatni IDEGEN férfiakkal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!