Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?

Figyelt kérdés

Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...

Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...

2014. ápr. 9. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Te meg még mindig nem érted, hogy az én kérdésem nem arról szól, mint az a másik!
2014. ápr. 9. 22:41
 42/73 anonim ***** válasza:

Meme, ha meg nem az elözö kérdést akartad továbbvinni (vagyis az elözö kérdéstöl függetlenül teszel fel egy uj kérdést)....

akkor máshogy kellett volna fogalmaznod, nempedig ilyen provokativan..

"Szerintetek TÉNYLEG nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?

Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...

Egy ELÖZÖ KÉRDÉSnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés..."

2014. ápr. 9. 22:45
 43/73 anonim ***** válasza:
de remélem te már érted, hogy a másik kérdésnél miért lettél lepontozva....
2014. ápr. 9. 22:45
 44/73 A kérdező kommentje:

Miért provokatív?

Nem értem a lepontozást, mert nem azt írtam, hogy helyes titokban a férjünk háta mögött másokkat chatelni, telefonálni...ha ezt írtam volna, akkor jogos lenne a lepontozás...

2014. ápr. 9. 22:49
 45/73 mustafa33 ***** válasza:

66%, te leragadtál az előzőnél. Ez a kérdés annak a kérdésnek az apropóján feltett hasonló, de mégis más, mégpedig más körülmények közötti ismeretségre vonatkozik. Ne keverd a kettőt.

De annál a másik kérdésnél is szerintem nagyon is megértette meme22 a kérdést, azért írta hogy nem érti miért kell titkolózni ha ártatlan kapcsolat. ennyi.

2014. ápr. 9. 23:35
 46/73 A kérdező kommentje:
Mustafa33: Te megértő lélek, köszönöm! :-)
2014. ápr. 9. 23:37
 47/73 mustafa33 ***** válasza:
Ó, én arról vagyok híres. ☺
2014. ápr. 10. 00:01
 48/73 A kérdező kommentje:
Ide nem fekete arcocskát akartál rajzolni??? :-)
2014. ápr. 10. 00:03
 49/73 mustafa33 ***** válasza:
2014. ápr. 10. 00:23
 50/73 A kérdező kommentje:
Mustafa33: egyre jobban tetszel nekem! A kérdésből kiindulva, nem lennél az a bizonyos "ellentétes nemű személy"?
2014. ápr. 10. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!