Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?
Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...
Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...
Tegyük azért hozzá hogy fiú és lány közt van barátság,de férfi és nő közt nincs!Vagy több van vagy kevesebb!
És ez a csajok hülyesége hogy fiú barátokat tartanak...Pedig ez már hátrány ! :)
Én máig tartom a kapcsolatot a legelső szerelmemmel. Minden egyes nap beszélgetünk valamennyit, kb havonta találkozunk is.
Hiába jártunk régen, semmilyen vonzalom nincs közöttünk, a páromat sem zavarja ez.
Nem tudom, mit hisztiznek annyian, hogy ha a másiknak vannak ellentétes nemű barátai. Sok hímnemű barátom van, és szívesen ismerkedek más pasikkal is, kizárólag barátkozási célból. Ha úgy látom, hogy ő többet akar, akkor elmondom neki, hogy párkapcsolatban élek, és felejtse el. Ha nem hajlandó megmaradni barátságnál, akkor meg megszakítom a kapcsolatot, ennyi.
Párom is barátkozhat nőkkel, nem fog megcsalni, és én sem őt. Mert mi tudunk legalább bízni egymásban, ami már egyre ritkább.
14,
gondolom nálatok ez is a bizalom jele lenne, hogy titokban folyik minden "barátkozási" szándék a te hátad mögött :DDD
Mint írtam:Csak a nők hülyesége az hogy fiú barátot tartani....Mi pasik mi mindig is dugni akarunk! :)
Meg amúgy is a nagy szerelem nem arról szól hogy a lelki társaddal vagy együtt?Azaz akkor minek más mellé? Én az ilyen csajokat nőkön keresztül megyek akik csak barátkoznak.Nekem vannak barátaim azokkal elvagyok,és pasi barátok ami azért picit jobb mintha valami csajjal égetném magam!
14-es vagyok.
Miért is folyna titokban? Én is ismertettem már meg barátnőimmel, akikkel akár mindketten jól elvagyunk. Az, ha egy pasi a másik nemet illetően csak a dugásra tud koncentrálni, az meg őt minősíti. Nem választom el különösebben a két nemet egymástól, ha a barátaim, szarok rá, fiúk vagy lányok. Kár, hogy az emberek többsége ezt képtelen felfogni.
14, azt nem tudod felfogni, hogy itt az eredeti kérdésben az van, hogy a feleség titokban, a férje háta mögött, chatelget, ismerkedik, telefonálgat, az ö szavaival élve "barátkozik" idegen férfiakkal!!
NEM arrol van szo, hogy egy nö nem beszélhet a férfi ismeröseivel, hanem arrol, hogy a feleség titokban ismerkedik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!