Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem elfogadható, ha egy házaspár egyik fele internetes ismeretséget tart fenn egy ellentétes nemű személlyel? Miért?

Figyelt kérdés

Az ismeretség csak online és a hásaspár másik fele is tud róla, szóval nem titokban zajlik...

Egy előző kérdésnél való lepontozásom után merült fel ez a kérdés...

2014. ápr. 9. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 mustafa33 ***** válasza:
Jó akkor tovább privibe. ☺
2014. ápr. 10. 01:37
 52/73 mustafa33 ***** válasza:

66%-os. No szóval így indul. Szerinted meg tovább az következne, hogy meg kéne fizikailag győződni róla hogy valóban ellentétes-e? ☺

(no ez már maradjon a fantáziádra ☻)

2014. ápr. 10. 01:40
 53/73 A kérdező kommentje:
Ezek után már senki nem hiszi el nekem, hogy tényleg "csak" barátságról beszélek...
2014. ápr. 10. 01:44
 54/73 anonim ***** válasza:

Meme, megnyugtatlak, én is értem a válaszod a másik kérdésre, és azt is, hogy miért merült fel benned ez a kérdés. :)

Válaszolva: szerintem úgy, ha tud róla, úgy nem gáz, habár el tudnék mesélni egy sztorit. Mert ugyanakkor nagyon nem mindegy, hogy a házas felek milyen viszonyban vannak egymással.

2014. ápr. 10. 02:11
 55/73 mustafa33 ***** válasza:
kérdező, az 53. válaszom azért ilyen, mert a 66%-os máskép el sem tudja képzelni. Az csak neki szólt ☺.
2014. ápr. 10. 02:32
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

érdekes......

nekem szinte az összes barátom pasi... velük tudok jól elbeszélgetni akár sörözni is .-) imádom a meccseket

szal én én olyan "fiús" nő vagyok

melóban is szinte csak pasik vesznek körül

de soha nem fordult meg a fejembe h ennél több legyen velük......

társat soha nem közülük választottam, és nem hiszem h a későbbiekben erre sor kerülne

szal igen, én hiszem a pasi-csaj barátságban

2014. ápr. 10. 08:46
 57/73 anonim ***** válasza:

Fura dolog, ezt a két félnek kell tudni, meg kell tudni beszélni. Akár azt, hogy ez kinek mit jelent, vagy azt, hogy a másiknak miért is van erre szüksége.

A példám: baromira elmagányosodtam a házasságunkban. Egyedül voltam, már majdnem csak a lakótársam volt, nem a házastársam. És a problémák elől egy idő után elbújtunk, ha nem veszünk róla tudomást nincs politikát folytattunk. Van egy "rossz" tulajdonságom, bazi piszkos tud lenni a fantáziám, de csak úgy, hogy sem testi sem lelki oldala nincs, csak jön a "marhaság" aztán akinek tetszik hát egészségére. No ennek lett egy helye, egy "közösségi" oldal, ahol ha nő vagy camot kapcsolsz, akkor tarts a kezed közelében egy pénisz és egy IQ mérőt. Garantáltan szerzel magadnak egy "jó" napot. Átlagosan 20embert tiltasz le kéretlen mutogatás miatt 5perc alatt... No magány, elhanyagoltság stb hatására itt "tomboltam" nem mutogatós néniztem, meg nem néztem a dákókat, ellenben írtam nekik, volt akinek jajj ez nagyon jóó, volt akit untatott. Aztán amikor már számomra volt uncsi kiléptem...

És számomra, mivel ez egy vészreakció és szórakozás volt, nem is gyalultam az előzményeket, logokat, mert nem tettem semmit, amit titkolnom kellene. Most sem teszem.

Viszont a férjem az kutatott utánam, telefont ellenőrizgetett, logokat olvasott stb, de nem megbeszéltük, hanem kombinált. Én miután kiadtam a gőzt nyugisan hazavártam(nem szeretőt, dugópartnert egyebet kerestem, barátság meg nem tud kialakulni, pláne ilyen helyről) ő meg puffogott még kevesebb beszélgetés és a többi. Aminek a vége nem szép. Ő kisétált a házasságból, ő megtette azt a lépést amire sose gondoltam, és nem is gondolok.

2014. ápr. 10. 10:58
 58/73 anonim ***** válasza:

# 56/57 biztos "fiús" nő vagy ! :)

Ha már nem olyanokat csinálsz mint a csajok akkor már fiússá válsz és ezt viselkedésben is észrevenni.Ez hátrány egy nőnél szerintem,de biztos van így is valaki aki kedvel meg stb,de ilyen nőket csak dugni szeretünk!

2014. ápr. 10. 11:57
 59/73 A kérdező kommentje:
Kedves 60 százalékos, miután hátom hozzászólásodban is szerepel a d...i szó, szerintem te még abban a korban vagy, aki csak szeretne! Szóval ha kérhetem ne itt vezesd le a felesleges energiáidat. Ilyen hozzáállással esélyed sincs egy nőnél...
2014. ápr. 10. 12:11
 60/73 anonim ***** válasza:

Van olyan ellenkező nemű ismerősöm, akit személyesen is ismerek, de interneten szoktunk beszélni.

Jól esik ha néha elpanaszolhatom a gondjaimat neki. Vannak szituációk, amikor hasznos tanácsokat ad, így elkerülhetem a vitát a párommal. (pl egy félreérthető szituban féltékenykedés)

A párom nem tud róla, én viszont tudom, hogy neki is van ellenkező nemű ismerőse, akivel szokott rólunk beszélni személyesen.

2014. ápr. 10. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!