Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok

Figyelt kérdés

Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.

Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.

Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.

Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.

Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.

Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.

Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.

Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.

Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.

Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.

Féltékeny vagyok.

Véleményetek?

2014. febr. 21. 12:59
 81/99 mustafa33 ***** válasza:
Bélákból egész falvak vannak. (bizonyíték a Legényanya c. film)☺
2014. febr. 24. 23:41
 82/99 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolom Mustafából is akad még pár, ha nem is itt a környékünkön, de picit dél-keletebbre tőlünk. Bár már erre felé is egyre többen vannak...
2014. febr. 24. 23:45
 83/99 mustafa33 ***** válasza:
Hát igen, de nem mindegy hogy siíta, vagy szunita, vagy alewi.
2014. febr. 25. 00:02
 84/99 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem vagyok otthon a témában (hiányos a műveltségem), tehát nekem ilyen szempontból teljesen mindegy, másrészt valahogy az arab világ nem a szívem csücske, nem utálom őket, de maradjanak inkább minél messzebb tőlem. Lehet mégiscsak maradok az én "Bélámnál".
2014. febr. 25. 00:06
 85/99 mustafa33 ***** válasza:
Nem jó válasz. Azt kellett kérdezned, hogy én melyik vagyok?
2014. febr. 25. 00:28
 86/99 anonim ***** válasza:
100%
Szóval melyik vagy Te? (bár már látom, hogy ebből én már úgysem jövök ki jól...)
2014. febr. 25. 00:32
 87/99 mustafa33 ***** válasza:

Egyik sem. (de ezt csak megsúgom: a valóságban engem is Bélának neveznek, úgy hogy nem nyernél semmit.)

De mondd, ha lecserélnéd a te Béládat velem, az szerinted nem lenne megcsalása Bélának?

2014. febr. 25. 00:44
 88/99 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor ezt megúsztam, már azt hittem valamelyiknél engedélyezett a nők verése vagy valami hasonló és te pont az vagy :-)

Nem lenne megcsalás, mert akkor először az én "Bélámtól" könnyes búcsút vennék és csak utána írnák neked...

2014. febr. 25. 00:50
 89/99 anonim ***** válasza:

Ja és veled lehet jobban járnák, mert tudod ő ígért nekem valamit egyszer, amit sajnos komolyan is gondol...

Veled már nem követném el ugyanezt a hibát :-)

2014. febr. 25. 00:54
 90/99 mustafa33 ***** válasza:
Na végre oda jutottunk ahol az elején voltunk. Mint a cseh vicces énekben "Lojzo a Líza" (aki érti megnézheti a jutubon csak ezt kell beírni) , amikor Líza azt kéri Lojzotól hogy hozzon vizet, Lojzo azt feleli -nem lehet mert lyukas a vedér, -akkor tömd be a lyukat, -nem lehet mert.... és így tovább vagy 5 percig, míg újra oda jutnak hogy -akkor hozzál vizet, -nem lehet mert lyukas a vedér....
2014. febr. 25. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!