Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok

Figyelt kérdés

Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.

Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.

Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.

Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.

Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.

Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.

Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.

Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.

Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.

Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.

Féltékeny vagyok.

Véleményetek?

2014. febr. 21. 12:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 mustafa33 ***** válasza:
Bocs, ez még az előző válaszhoz volt.
2014. febr. 25. 01:03
 92/99 mustafa33 ***** válasza:
Meme, tisztára szétoffoljuk a kérdést, átt kellene menni máshová, mielőt valaki elküld, és meg is mondja hová ☺.
2014. febr. 25. 01:07
 93/99 anonim ***** válasza:

Épp mosk küldtem egy elnézésk kérő levelet a Kérdezőnek! Remélem nem nagyon haragszik majd ránk! :-)

Csak nem kettesben szeretnél maradni velem? ;-)

2014. febr. 25. 01:09
 94/99 anonim ***** válasza:
Kezdesz megijeszteni, hogy ennyire egy rugóra jár az agyunk!!!
2014. febr. 25. 01:11
 95/99 mustafa33 ***** válasza:

Ez már extraszenzorális komunikáció. Párod húzza a lóbőrt, Bélád valamivel el van foglalva az ő időzónájában, úgyhogy írom a privit. A kérdező meg láthatta, hogy alakul ki egy ilyen helyzet. És eldöntheti, hogy ez megcsalás e és ha igen akkor kié? ☺

Szia. Itt befejeztem.

2014. febr. 25. 01:59
 96/99 anonim ***** válasza:
Na mi lett Mustafa, azért aludtatok is az éjjel? :)
2014. febr. 25. 07:57
 97/99 anonim ***** válasza:

Mustafa: látod, hogy aggódnak érted ismeretlenül is :-)

Kedves 91 százalékos, aludni nem maradt ideje, arról virtuálisan gondoskodtam ;-)

2014. febr. 25. 08:13
 98/99 mustafa33 ***** válasza:
Reggel hétkor lefeküdtem. ☺
2014. febr. 25. 20:13
 99/99 mustafa33 ***** válasza:
meme, altatod már a tieidet? Mert kezdem az írást. De ezentúl már nem itt ;)
2014. febr. 25. 20:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!