Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok
Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.
Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.
Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.
Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.
Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.
Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.
Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.
Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.
Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.
Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.
Féltékeny vagyok.
Véleményetek?
Egyébként tök hasznos olvasni a Mustafával folytatott beszélgetésedet, a Kérdező most láthatja a férje oldalát, és mint ahogy te sem vagy tökéletesen biztos magadban, éppúgy a férje sem az, szerintem!
És ez untig elég, sőt, ennél alaposabb bizonyíték nem kell arra, hogy igenis lehet ebből a "barátságból" több is.
Azt viszont nem értem, miért akarsz meggyőzni, hogy szimpla barátság lenne, mikor a szavaid épp nem erről árulkodnak?!
meme22, tudod-e, hogy mi most ugyanazt csináltuk kicsiben?
Akkor most otthon törredelmes vallomást kellene tennünk és szaladni a válóperes ügyvédhez, sokak szerint?? ☺
Nem akarlak meggyőzni semmiről, esetleg arról, hogy a dolgok nem csak feketék vagy fehérek.
És hogy a szavaim miről árulkodnak? Annál talán többet érnek a tetteim, jelen esetben azok hiánya.
77%, tudod, a mai szívárványos világban a Lajosod is gyanús lehet ☺.
(jó csak vicc volt, bocs)
Mustafa, persze, tudom hogy aki hibát keres, az talál is, meg biztosan volt olyan is, aki összerakott bennünket, de nem érdekel, mert a párom soha nem volt rá féltékeny (pedig amúgy eléggé problémás ilyen tekintetben), jóban vannak és nekem enyni elég.
Tudod ez a lényeg: ha bármit érezne, már balhézott volna, mint ahogy a kérdező sem véletlenül féltékeny, általában megérezzük a veszélyt :-), és számomra nyilvánvaló, hogy itt nem szimpa munka-kapcsolatról vagy férfi-női barátságról van szó, hanem kezd rossz irányba tartani a dolog.
Memének nem a veled való beszélgetésére céloztam, hanem arra a "kapcsolatára", amiről neked mesél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!