Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok
Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.
Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.
Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.
Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.
Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.
Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.
Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.
Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.
Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.
Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.
Féltékeny vagyok.
Véleményetek?
Imponalnak egymasnak, sokkal fesztelenebbek irasban, ez egy virtualis flort. Artatlan is vegzodhet, kapcsolata valogatja kinek mi fer bele. Nalad nem nagyon fer bele, add neki elo igy, ne ugy, hogy nem zavar, meg fogd vissza magad kicsit. Mondd normalisan h ez egy flort es zavar ha masokkal flortol megha virtualisan is. Ha normalis megerti es nem fog hajnalokig felmerevedesekt produkalni a gep elott.
Kis izgalom volt neki, de legyen vege.
Én ezt értem, de a párom nem flörtöl igazából, meg a lány se.
Kettejük közül ha rá kellene fognom akkor azért a lány néha incselkedett talán.
A párom szerintem csak a kapcsolatok miatt tartja fent vele a kapcsolatot.
Vagy naív vagyok mi?
Legfelül, a kérdésed alatt hosszan kifejted, hogy milyen jó okod van a féltkékenykedésre.
Aztán itt lent, ahogy ketten is megírták neked, hogy valóban okod van rá, már elkezded simítani a dolgot, és felhozni ellenérveket.
Felesleges. Kettejük között világosan elkezdődött valami. Csak rajtuk múlik, hogy mi fog történni.
Például az zavar, hogy velem ezeket a dolgokat nem tudja megbeszélni.
Zavar az is, hogy igen, helyette velem is beszélgethetne, vagy ha nem maradna fent miatta 1-2-ig akkor lehet nem lenne hulla fáradt...
Zavar az is, hogy szó volt arról, hogy a lány nem tudna olyan párt választani aki nem szakmabeli, és hogy ő nem is érti a párom hogy tudott... Tehát "ellenem beszélt".
És ami a legjobban zavar, hogy hazudott miatta.
Azt hiszem ennyi.
Mint irtam imponal neki, hogy egy masik no is meg ha ovatosan is puhatolozik, erdeklodik iranta. Aki nem vonz kicait sem amiatt nem maradok fent beszelgetni, foleg hogy eddig nem tettem.
Nem is az a jo szo ra, hogy elkezdodott valami, hanem inkabb az aggaszto, hogy ilyen jellegu megerositesekre vagyik. Nem gond, mindannyian akarjuk erezni egy stabil kapcsolatban is neha, hogy mas emberek szerint is milyen szepek, okosak, jo beszelegtopartnerek.. stb vagyunk.
Kielvezte a helyzetet oke, megbizonyosodott rola, hogy mas no is fennmarad miatta hajnalig, de ezeket ha elmondod igy neki ahogy itt leirtad, es intelligens a parod nem lesz gond.
Nem vagy tulparazos, feltekeny hiazterika ettol. Roaazul esik, nekem ia rosszul esne, meg ha konkretan nem hangzottak el sikamlos dolgok, akkor is.
Kedves Kérdező!
Amit a legutóbb írtál, azt szépen mondd el a párodnak is, ha pedig ő ezt nem érti meg, akkor sajnos ideje más után nézned, aki teljesen hűséges hozzád.
Sajnos voltam már hasonló helyzetben, de én írtam egy csúnya levelet az illetékes r***nak, és a pasim csak azután tudta lekoptatni. Ez viszont nem jó megoldás, ezt ne tedd, csak elmeséltem.
Mindenképp próbáljátok ezt higgadtan megbeszélni, ne őrlődj egy rossz kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!