Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok
Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.
Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.
Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.
Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.
Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.
Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.
Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.
Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.
Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.
Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.
Féltékeny vagyok.
Véleményetek?
Egy szóval sem mondtam, hogy ha én megkérem, fejezzék be, akkor be is fejezik, sőt, ha jól emlékszem, írtam is, hogy majd ő eldönti, mi fontosabb neki, de én a magam részéről egy kapcsolatban nem fogok hazudozni és nem fogok úgy tenni, minha tetszene valami, amitől hülyét kapok!
Hiszek a szavak erejében és a hazugság romboló képességében, ha én hazudozok, hogy ezzel nekem semmi gondom, akkor majd magamnak köszönhetem a végén az eredményeket.
Amúgy meg szerintem nem kár azért a kapcsolatért, ahol nekem úgy kell tennem, mintha ki tudja, menyire tetszene, hogy a párom ahelyett, hogy velem beszélgetne, egy másik nővel vitatja meg a gondjait, nem is beszélve a hozadékos dolgokról.
Persze most lett világos, hogy te ezt nem fogom megérteni, mert "haza beszélsz", voltál te a pasi helyzetében és ezért próbálod meg folyamatosan úgy beállítani a szavaimat, mintha én tiltanék bármit is, holott csak beszélgetek és nem söpröm a szönyeg alá a problémákat!
Mi sem árulkodik erről fényesebben, mint a nyakatekert hasonlatod, miszerint az, hogy megkérem a párom fejezze be az éjjeli kényes traccspartikat a kollégaNŐjével (értsd, ellenkező nemű), amelyek a jó ég tudja, hova fognak fajulni, egyenlő azzal, mintha a férjem megkérne arra, hogy szakítsam meg a barátnőmmel (értsd ugyanaz a nemű barátnőm) a kapcsolatot.
Senki nem olyan vak, mint aki nem akar látni!
A barátnőmmel, vagy akár a férjem a haverjával csetelhetek/csetelhet reggelig akár minden nap, amiatt nem fogom, nem fogja elhagyni a családját, társát, akármennyire is megértik majd egymást.
Ugyanezt nem merném kijelenteni egy, a kérdésben vázolt helyzetről!
Egy szóval sem mondtam, hogy ha én megkérem, fejezzék be, akkor be is fejezik, sőt, ha jól emlékszem, írtam is, hogy majd ő eldönti, mi fontosabb neki, de én a magam részéről egy kapcsolatban nem fogok hazudozni és nem fogok úgy tenni, minha tetszene valami, amitől hülyét kapok!
Hiszek a szavak erejében és a hazugság romboló képességében, ha én hazudozok, hogy ezzel nekem semmi gondom, akkor majd magamnak köszönhetem a végén az eredményeket.
Amúgy meg szerintem nem kár azért a kapcsolatért, ahol nekem úgy kell tennem, mintha ki tudja, menyire tetszene, hogy a párom ahelyett, hogy velem beszélgetne, egy másik nővel vitatja meg a gondjait, nem is beszélve a hozadékos dolgokról.
Persze most lett világos, hogy te ezt nem fogom megérteni, mert "haza beszélsz", voltál te a pasi helyzetében és ezért próbálod meg folyamatosan úgy beállítani a szavaimat, mintha én tiltanék bármit is, holott csak beszélgetek és nem söpröm a szönyeg alá a problémákat!
Mi sem árulkodik erről fényesebben, mint a nyakatekert hasonlatod, miszerint az, hogy megkérem a párom fejezze be az éjjeli kényes traccspartikat a kollégaNŐjével (értsd, ellenkező nemű), amelyek a jó ég tudja, hova fognak fajulni, egyenlő azzal, mintha a férjem megkérne arra, hogy szakítsam meg a barátnőmmel (értsd ugyanaz a nemű barátnőm) a kapcsolatot.
Senki nem olyan vak, mint aki nem akar látni!
A barátnőmmel, vagy akár a férjem a haverjával csetelhetek/csetelhet reggelig akár minden nap, amiatt nem fogom, nem fogja elhagyni a családját, társát, akármennyire is megértik majd egymást.
Ugyanezt nem merném kijelenteni egy, a kérdésben vázolt helyzetről!
Fogalmam nincs, miért ment 2szer, bocsi.
Egyébként a 23as is te vagy, csak hogy értsem a történetedet és a szavaidat?
31-es, az nem én vagyok, én csak levelezek, semmiféle személyes kapcsolatban nem vagyunk. Egy nő és egy férfi között szerinted nem létezhet barátság?
Mustafa: biztos vagyok benne, hogy neki nincsenek hátsó szándékai és ha lennének sem hozna olyan helyzetbe, hogy a házasságomat veszélyeztesse.
De, létezhet, de ezek általában messzebb gyökerekkel rendelkeznek.
Itt nem erről van szó, mert a kérdező nem írta, hogy ez régi barátság lenne, plusz nekem van férfi barátom, de a párom is ismeri, összejárunk, tehát szó nincs arról, hogy én egy, a páromnak idegen emberrel éjjelente órákig csetelnék, helyette vele beszélnék meg dolgokat, majd ha napközben hív, akkor nekem valami hazugságot kellene gyorsan beköpnöm.
Engem ha a Lajos hív, akkor a párom kérdésére, miszerint ki volt, megmondom, hogy a Lajos és elmesélem miről besélgettünk.
És szerintem kb mindenkinek világos (már aki nem akarja félremagyarázni), hogy itt messze nem erről van szó, én életemben nem flörtöltem az említett barátommal (valamikori egyetemi barátság), holott ő maga mondta, hogy annak idején azért voltam neki szimpi, mert szereti a szép dolgokat. És nem lett ebből semmi, nem is igazán regisztráltam, a felesége előtt is megmondja és senki nem féltékeny, mert nincs mire.
Ja, és életemben nem cseteltem vele éjjel, amikor a párom alszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!