Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek féltékeny ilyen helyzetben?
"Engem pedig megesz az ideg, nem tudom, egy ilyen helyzetben meddig lehet egyáltalán ellenállni."
Ellenállni, de minek? Úgy érted, nem lefeküdni a bepróbálkozó nőkkel? Ez csak hiúság kérdése. Ha egy hiú önfejű kisember a párod, akkor lefekszik mindenkivel. Különben meg van, aki egész életén át kibírja szex nélkül. Szóval ez csak a párodon múlik. A féltékenység? Az pedig csak és kizárólag rajtad.
Az elbeszélgetésnek eddig nem sok foganatja volt, és nem hiszem, hogy kifizetne pluszban két repülőjegyet azért, hogy én is mehessek, ha már egyszer nem kedvel. Amúgy is már késő vízumot igényelni.
Azért nem kedvel, mert fiatalon házasodott, fiatalon lett gyereke, fiatalon csalta meg a feleségét és hagyta ott a családot.
A barátom most van abban az életkorban, amikor ő ezeket a hibákat elkövette, és az apja fél, hogy a múlt megismétli önmagát. Ezért azt akarja, hogy a fia hagyjon ott engem, és kalandozzon éveken át, feküdjön le annyi nővel, amennyivel csak tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!