Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok

Figyelt kérdés

Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.

Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.

Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.

Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.

Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.

Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.

Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.

Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.

Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.

Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.

Féltékeny vagyok.

Véleményetek?

2014. febr. 21. 12:59
 71/99 anonim ***** válasza:
100%
És már csak 70 százalékos vagyok, nemsoká utolérlek, ennyit tesz ha olyan választ adok egy kérdésre, amivel a többség nem ért egyet...
2014. febr. 23. 17:55
 72/99 anonim ***** válasza:
100%
66-os, miből gondolod, hogy hazudtam? Ezt nem írtam!
2014. febr. 23. 17:57
 73/99 mustafa33 ***** válasza:

Meme22, én nyomom neked a zöldet, de az úgy lászik nem elég :(

Hát hogyne hiányoztál volna ;)

Az a bitang Béla meg biztos elbitangolta a hétvégét. (Nem tudja mit hagy ki. Én bezzeg úgy írnák a helyébben, hogy fűstölne a gép ☺)

2014. febr. 24. 21:50
 74/99 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ideje lenne lecserélni az én "Bélámat". Gondolod egy Mustafával jobban járnák? :-)
2014. febr. 24. 22:49
 75/99 mustafa33 ***** válasza:
Abban biztos lehetsz, ne is fecséreld rá az időt, inkább azonnal írj egy privit mustafának. igaz, hogy te 22 vagy ő meg 33, de ez nem lehet akadály ;)
2014. febr. 24. 22:51
 76/99 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj, ha én újra 22 lehetnék...
2014. febr. 24. 23:08
 77/99 mustafa33 ***** válasza:
Hát én sem tegnap voltam 33 ☺.
2014. febr. 24. 23:27
 78/99 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg? Az akkor nagyon jó! Már azt hittem vén satrafa vagyok a te 33 évedhez képest. Egyre jobban hajlok egy Mustafára az én "Bélám" helyett. Vajon még miért válasszalak inkább téged helyette?
2014. febr. 24. 23:31
 79/99 mustafa33 ***** válasza:
Mert ilyen nincs több.
2014. febr. 24. 23:37
 80/99 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beképzeltnek hangzik...
2014. febr. 24. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!