Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok
Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.
Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.
Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.
Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.
Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.
Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.
Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.
Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.
Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.
Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.
Féltékeny vagyok.
Véleményetek?
Naív vagy! A szakmai kapcsolatokat nem így szokták ápolni.
Meg hogy nem tetszik neki :D Jaj, persze, hogy azt mondja, hogy nem tetszik neki. Ha azt mondaná, hogy tetszene, akkor még jobban kiakadnál (joggal).
Ismerkednek, flörtölnek. Ha nem lenne fontos neki a lány, akkor nem szánna rá ennyi időt.
Te is kezdj el beszélgetni valakivel. Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá a párod :)
Én azt nem értem, hogy a párodnak elmondtad, hogy ez zavar Téged és tudja, hogy féltékeny vagy, akkor miért nem fejezi be a lánnyal a levelezést?
Mert valószínűleg nem is akarja vele befejezni ezt a dolgot, lehet, hogy kölcsönösen tetszenek egymásnak.
Szerintem ebben még időben kellene beleavatkoznod, nehogy túl késő legyen.
Tovább kérdezek, miért nem tudja veled megbeszélni? Jó, elhiszem, hogy szakmai dolgok, de te érdeklődtél eddig az után, hogy mit is csinál? Vagy a nem szakmai dolgokon túl is beszélnek olyanról, amit veled nem tud? Tényleg a közös időtökből veszi el erre az időt, vagy ezeket az órákat eddig sem töltöttétek együtt? (mondjuk te aludtál, ő meg valami mást csinált neten) Eddig nem maradt fent soká és nem volt ez miatt fáradt? Vagy eddig csak nem zavart annyira, de most a féltékenységed miatt ezt is belemagyarázod?
A nem szakmabeli pár választás nem ellened beszélés, pusztán tények közlése. Én meg szakmámbelit nem tudnák választani.
A hazugság miatt tényleg megértem, hogy haragszol. De azért itt is elgondolkodnák azon, hogy vajon nem az eddigi viselkedésed, rosszaló megjegyzések stb. miatt gondolta, hogy inkább nem is mondja?
Szerintem is az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek. Lehetőleg őszintén. Viszont a legrosszabb amit tehetsz szerintem, ha azt követeled majd, hogy rögtön fejezze be. Ezzel még akkor is negatív ellenállást váltasz ki, ha tényleg semmi rossz szándéka nem volt.
Aki pedig ez miatt képes kidobni a párját, az sosem szerette igazán. Mert akit én szeretek, azt meg akarom tartani és a köztünk lévő problémákat megoldani. Feladni és első nehézségre kilépni egy kapcsolatból azt jelenti, hogy sosem volt meg a szükséges érzelmi alap.
És most olyan esetről beszélek, amikor a levelezés célja nem az, hogy felszedjük a másikat.
És ami a legjobban zavar, hogy hazudott miatta.
Azt hiszem ennyi.
Tehat feltekeny vagy egy masik varosban elo ronda nore, akivel a ferjed a szakmai kapcsolatai miatt beszelget. Jol ertem?
Szerintem csunya dolog a feltekenYseg, es akarmennyire mondod h te nem vagy, es te megbizol a ferjedben, hat nem. Hadd beszelgessen mar szegeny masokkal is, nincs a seggedbe nove. Szerintem tulzas amit csinalsz. Oke ne talalkozgasson lanyokkal, de mar cstelni sem lehet? Ennyi szorakozas mindenkinek jar.
Beszélj vele még egyszer szerintem.
Mondd meg neki, hogy tényleg zavard ez téged, és szeretnéd ha nem is befejezni, de legalább csökkentse azt az időt amit erre a nőre fordít.
17es, nem szakmai dolgokat beszélgetnek meg, mert gondolom, ha férfi kollégája hívta volna, akkor nem kellett volna eltagadni, meg mást mondani, magyarul hazudni ezzel kapcsolatban. Ez tagadhatalan és jellegzetes megnyilvánulás volt, sajnos!
Kérdező, nem szabad hagyni tovább fajulni a dolgokat, megmondanám, hogy eddig és ne tovább! Elhiszem, hogy nem megcsalás céljából kezdte, de nem ti lennétek az elsők, sem az utolsók, akik így járnak: egyik lépésből lesz a másik, bizony, hogy előfordulhat, hogy kialakul több is. Mint ahogy más ki is alakult valami szimpátia köztük, hiába akarod símitani, ne csapd be magad.
Én nem azt mondtam volna, hogy beszélgessenek továbbra is, de munkáról meg stb....
Megmondtam volna, hogy megkérlek, ezt most fejezd be, ami eddig volt, azt lezárjuk, de innen a kapcsolatunk érdekében nem szeretném, ha folytatódna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!