Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Féltékeny vagyok

Figyelt kérdés

Nagyin megbízom a páromba DE már egy ideje nagyon sokat levelezik illetve cseveg egy lánnyal fészbukon.

Mindkettejük szakmája ugyanaz, így általában ezeket a kérdéseket vitatják meg.

Teljesen szakmainak indult ez a beszélgetés, de az utóbbi időben észrevettem, hogy baromi sokat irogatnak, éjszakába nyúlóan.

Együtt beleolvastunk a beszélgetésekbe visszamenőleg(mert szerintünk így korrekt)és persze baromi sok olyan dologról is beszélnek ami már abszolút nem szakmai.

Volt, hogy a szakmai dolgok szóba se kerültek.

Elmondtam neki, hogy baromira féltékeny vagyok, de emellett bízom benne, tudom, hogy nem lenne semmi.

Aztán, legközelebb beszéltünk telefonon, és hallottam, hogy pittyeg csak úgy rákérdeztem ki az (semmi rossz szándék nélkül) mondta, hogy az egyik közös haverunk, aztán később kiderült, hogy a lány az.

Mondta, hogy csak azért hazudott, mert nem akart megbántani.

Nagyon haragudtam rá, és mondtam neki, hogy nem várom el, hogy mostantól ne beszéljenek, csak azért próbáljanak kevesebbet, vagy valahogy maradni a szakmainál.

Azóta is irogat neki a lány, és ő is neki.

Féltékeny vagyok.

Véleményetek?

2014. febr. 21. 12:59
 61/99 mustafa33 ***** válasza:
Akkor menj audni, hogy reggel foglakozhass vele is egy kevesett legalább, megérdemli.
2014. febr. 22. 01:32
 62/99 anonim ***** válasza:
Nyomtam rá zöldet :-). Jó éjszakát.
2014. febr. 22. 01:35
 63/99 A kérdező kommentje:

Mint kiderült mióta szóvá tettem, azóta nem ír a lánynak, csak a lány neki.

De szerintem már fel tűnt neki.

Megbeszéltük az egészet, ami nem szakmai téma azt abszolút nem a párom hozta fel, hanem a lány.

Mondta, hogy őt nem érdekli a magánélete, ezért sem érti minek irogatja le.

Valaki kérdezte, szakmai témán kívül beszélnek-e olyanról amit esetleg velem ne tudna megbeszélni. Egyértelműen nem.

Köszönöm a sok választ, maximum a lány kíváncsi rá a szakmainál mélyebben.

A szakmai dolgokat meg azon kívül, hogy mesél és én hallgatok-nál jobban velem sajnos nem tudja megbeszélni.

2014. febr. 22. 19:30
 64/99 A kérdező kommentje:
ja,és olyan nem volt, hogy én ott voltam, tehát velem múlathatta volna az időt, de őt választotta, hanem csak ha már aludtam, vagy nem voltunk épp együtt.
2014. febr. 22. 19:31
 65/99 anonim ***** válasza:
67%

"Volt, hogy szakmai dolgok szóba sem kerültek."

??????????????

Ja, értem, még ha egyet írsz, talán az is jön, hogy nem is létezik a lány.....!

Ha ennyire semmi nem volt, akkor meg minek parázol, mint egy hisztérika, már bocsi.

2014. febr. 22. 22:56
 66/99 anonim ***** válasza:

"meme22 nevű felhasználó válasza:

40-es nem mindegy, hogy itt írok veled és másokkal, vagy levelet írok egy "Bélának"? A férjem alszik, én nem vagyok álmos. Ártani pedig egyikkel sem ártok neki, esetleg magamnak."

:O Ezek szerint Te is hazudnál erről, mint a Kérdező párja ?

Szerintem azért az, hogy idegenekkel eszmét cserélsz, akár éjszakába nyúlóan, vagy nappal is letagadod, hogy ki keres telefonon, nem annyira ugyanaz.

2014. febr. 23. 00:04
 67/99 mustafa33 ***** válasza:
jaj, meme, most megijedtem, hogy én vagyok a 40-es és muszaj volt visszakeresni. Megnyuhgodtam, hogy nem én. De hogyhogy te sosem vagy álmos?
2014. febr. 23. 01:18
 68/99 mustafa33 ***** válasza:

meme22, pedig úgy vártam a leveled.

Béla. ☺

2014. febr. 23. 01:20
 69/99 mustafa33 ***** válasza:

Hoppá, most látom, hogy nem is meme22, mert macskaköröm, van előtte és 73 % nem 72%, mint meme22.

Bocs Meme22, hagytam magam beugratni ☺.

2014. febr. 23. 01:24
 70/99 anonim ***** válasza:
100%

Mustafa: látom hiányoztam :-)

Nem kell aggódnod "Bélám" levele miatt, azt még pénteken elküldtem, azóta is hiába várom a választ :-(

2014. febr. 23. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!