Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül szeretnék menni a szülőszobára, és a férjem nagyon megharagudott, hogy ő nem lehet ott. Szerintetek igaza van? Nem azt kellene nézni, hogy mi jó a kismamának?
A terhességem előtt is beszéltünk róla, én már akkor is mondtam, hogy nem szeretném, ha bejönne, ő akkor még egyet is értett, azt mondta nem gond, neki sem olyan fontos, és ha nekem így jó akkor így lesz. Most a 6. hónapban járok, és a férjem köti az ebet a karóhoz, hogy márpedig ő be fog jönni a szülésre.. Mondtam neki, hogy addig jöjjön, amíg csak vajúdok, akkor nem fog zavarni, mert érzéstelenítést szeretnék, de a vizsgálatokra illetve a kitolásra szeretném, ha kimenne. Teljesen kiakadt rajta, hogy én ki akarom őt zárni ebből a pillanatból és nincs ehhez semmi jogom. De szerintem meg egyrészt megbeszéltük, másrészt én leszek kiszolgáltatott helyzetben és nekem fog fájni, belőlem fog kibújni egy gyerek, miért nem lehet úgy, ahogy én szeretném? Tudom, hogy ez önző, de azzal segítene a legtöbbet, ha nem téblábolna ott a fejem körül, meg nem azzal kellene foglalkoznom, hogy mikor ájul el (nem bírja a vért) ráadásul elég esetlen dolgokat tud mondani, és nem akarok esetleg gorombán szólni hozzá, mert képes a lelkére venni..
Nem tudom mit tegyek, tényleg nem szeretném, ha ott lenne, mert úgy érzem, hogy csak nehezítené a dolgomat (és kérlek ne kezdjétek el analizálni a kapcsolatunkat, tudok rá számítani, partnerek vagyunk, és biztos vannak olyan férfiak, akiknek jót tett, hogy ott voltak, de szerintem az ez sem nekem, sem a férjemnek nem lenne jó). Komolyan nekem kellene engednem?
ha azt akarod hogy tonkremenjen a hazassagod akkor jo uton haladsz. zard ki a gyerek apjat a szulesbol sot a gyereknevelesbol is.Legyel osanya aki egyedul megold mindent egesszen addig amig egyedul maradsz es elvalt szulok majomszeretete osztod majd a gyereknek csungve rajta.
Aki igy gondolkodik mint te nem kapcsolatba valo.
A gyerek nem a tied kozos az apja es anya mindket szuloje ugyanolyan fontos neki es ez a szulessel kezdodik.
Én legszívesebben még anyukámat is vinném szülésre, nagyon sokat jelentene, ha támaszt nyújtana a jelenléte. A párom, nem bírja a vért, rosszul van mikor tőlem vért vesznek,és meg is beszéltük,hogy szülésnél csak a fejemnél lehet. Miután megvan a pici, úgyműködik itt, hogy mehet a nővérekkel fürdetni a picit stb. (Nemtudom, hogy otthon hogy működik)
26 hkm
Igazad van, hogy Te szenvedsz a terhessegel szulessel stb! De a kovetkezo 3 evetekben O fog szenvedni kuzdeni ertetek, hogy hianytalanul megadhassa amire szuksegetek van... Nem?
Nem tudsz ebben a temaban ugy ervelni, hogy ne legyen ellenerv ra...
Te tudod, hogy dontesz! Az sors meg majd elvegzi! Te nem hoztal aldozatot vele, hogy bizonyos idore beengeded, de a lenyegbol kizarod! Elvegre is gondolom az osszes uh-n es vizsgalaton bennt lehetett veled eddig is!
Kicsit inkabb hisztisnek tunik a hozzaallas, de lehet tevedek! Igy ezzel a masodik hozzaszolassal olyannak tunsz, mint aki elvarja hogy szentkent kezeljek es az osszes ohajat mosolyogva foogadjak, mert Te fogsz szulni!
Az elet kompromisszumokrol szol ezt biztos Te is tudod, foleg mivel jol mukodik a kapcsolatod azt irtad!
Tedd egy kicsit felre ezt a "miert en engedjek?" hozzaallast es gondold at a Ferjed erveit is!
Elvegre is kettotok gyereke szuletik meg! Jogos a kerese! Ez egy olyan helyzet, hogy engedni fog valaki! De mit teszel ha orok tuske marad benne hogy a.legszebb dologbol onzo modon kizartad?
En se akartam csak a dokit bennt! Tudod hanyan voltunk a vegere? 14en! Szerinted erdekelt kik latjak a seggem? :) szedjek ki a Fiam egyben egeszsegesen es sirjon fel! Ez volt a lenyeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!