Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megharagudott rám mert kapcsolatfüggőnek tituláltam és a férjének adtam igazat. Mit tegyek?
nem bántottam,de véleményt kért és én elmondtam,őszintén.
a story: 1 éve mentek külön. gyerek is van-ovis-. 1 év alatt az 5. pasit fogyasztja. a mostanival nagyon komolynak tűnik a dolog, oda akar költözni hozzá,terveziok a közös gyereket,esküvőt. a probléma: az exe annyit mondott neki,h talán kissé korai 2 hónap ismeretség után a kisgyereket átköltöztetni a pasihoz,főleg h nem akar,nem szimpi neki a pasi gyereke,nem szeret velük lenni. az új gyerekre is annyit kért h legyen belátó,várjon kicsit, először segitsék a ygereket megbarátkozni a helyzettel,mert még a válást sem dolgozta fel. a pasinak is van kapcsolat pár hónapja,de ő nem akarja még összeismertetni a gyerekkel,korainak érzi.
szóval:én azt mondtam neki,h sztem kapcsolatfüggő,túl hamar ugrál egyik kapcsolatból a másikba,rángatja a gyereket,és az exnek igaza van, a gyerek érdekeit kéne első sorban néznie,épp elég nehéz ez igy neki alapból is.
erre megharagudott h én szövetkeztem az exével,és azóta nem beszél velem..
mit tegyek?
mit tegyek?
NE SZÓLJÁL BELE!
Ezt tegyed!Semmi közös se exnek se neked hogy hogyan éli az étetét!!
nekem is van gyerekem,én el sem váltam volna a helyében,mert semmi komoly probléma nem volt-férje iakadt h neki soha semmi nem jó,folyton elégedetlen pedig ki van nyalva a ... is./drága utazások,csokimasszázs,iskolák,moddelfotók,ház,kocsi,nyaraló/
szóval igazából már ott nem egyezettt a véleményünk,mert sztem a család szent.
ma 09:21
Én értelek téged!De akkor sincs semmi közöd hozzá,ez az ő élete,lehet hogy rájött hogy neki pont nem a csoki masszázs a ház és hasonló dolgok kellenek hanem valódi szeretet...mert az lehet hogy az hiányzott neki,te sem tudsz mindent,és lehet hogy ezeket megkapta de a férje nem tudhatod hogy valójában hogy bánt vele,ezek csak látszat dolgok,de valami még is hiányzott neki..vajon az igazi szeretet?ezen gondolkodjál el..a túl sok jóból is meg árt a sok.
Te csak őszinte voltál és elmondtad a véleményed.
Ha emiatt megsértődött, akkor így járt.
Nekem ilyen barátokra nem lenne szükségem, aki azért haragszik meg rám, mert őszinte vagyok vele. Hiszen a barátság is őszinteségen alapul.
Ja hogy azt kellett volna mondanom, amit ő hallani akar?!
Tök igazad van szerintem, ráadásul, ha kérdezte, akkor ezek szerint hazugságot várt, vagy mi? Hiszen, válaszolni, úgy tűnik, nem szabad...
Vagy neki csak az a jó, aki egyetért vele? Akkor egy papagájjal beszélgessen inkább, az biztos, csak azt fogja visszamondani, amit hallani akar... Minden más, gondolkodó lénynek lehet eltérő véleménye, és ő KÉRDEZTE.
Ha nem kérdezte volna, azt mondanám, hogy te ne szólj bele, de hát így...
erről csak annyit,h addig nem akarta feladni a függetlenségét,amig az új párja el nem vitte a 10 szobás villájába,meg nem mutatta neki a 8 személyes autóját-a 3ból-meg a házvezetőnőt és a babyszittert,és nem közölte vele h holnaptól no munka,csak neki legyen szép és friss és lássa el a ygerekeket.
nem itélem el,csak nem értek egyet mert úgy érzem nem foglalkozik a gyerek lelki világával. a férje is megtett érte mindent,nem csak anyagilag,ha elsóhajtotta magát,akkor megkapta bármit is akart. volt magánéletük is,sokat foglalkozott vele,pedig rengeteget dolgozott. naponta szexeltek mert a lány szexfüggő is.
tény,nem én éltem a sráccal,de most nem is róla van szó.
más az értékrendünk ezzel kapcsolatban, és most nehéz h ennyire megsértődött rám. a férjével is összeveszett h nem szólhat bele h mit csinál,holott beleszólhat,hisz közös a felügyelet.
szóval szeretnék békülni vele,de az elveimet nem tudom feladni.
ezért nem tudom h mit tegyek,mert alapból azért nem kéne h véget érjen egy barátság mert 2 ember nem ért egyet?
egy barátságom már tönkrement amiatt h nem tudtam-és nem is akartam-papagáj lenni. a lány véleményt kért,én elmondtam,erre ő kiabálni kezdett,h ha ő panaszkodik,akoor én csak adjak neki igazat,a többire nem kiváncsi,az neki falra háynt borsó. én mondtam neki h ne haragudjon de nem vagyok bólogató jános. erre közölte h akkor soha többet ne beszéljünk.
nem akarom h most is ez legyen,de mit tegyek tényleg? már irtam neki h nem bántani akartam,csak nem értünk egyet,de nem is válaszolt. hagyjam a fenébe? 10 éves barátság,végigasszisztáltunk esküvőt,gyerekszülést,mindent egymásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!