Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Anyósom...

Most mit tegyek? Anyósom megharagudott rám

Figyelt kérdés
Anyósom mindig egy szó nélkül beállít hozzánk(gyakran nem nézem jó szemmel,amit tudtára is hozok),ma is jött és amikor indultam volna,hogy beengedjem nem találtam a kulcsom.(Mint később kiderült,az autóban maradt és a párom elvitte magával dolgozni)Na erre anyósom vágott egy gúnyos mosolyt és elment.Este párom áthívta hozzánk,hogy ne hogy családi perpatvar legye,amiért"nem engedtem be"de nem jött mert megharagudott rám.Most mit csináljak?
2010. jan. 4. 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

En hagynam! Tanuljon meg telefonalni!

Es a parodnak kellene vele beszelni szerintem.

Ti egy kulon csalad vagy nem tudom hazasok vagytok-e de egy kulon egyutt elo fiatal par vagytok.

Megvan illetve meg kell legyen a privat szfera.

Parodnak kellene kozolni nehany dolgot!

Nem neked kellene szarul erezni magadat, foleg, hogy nem is volt szandekos.

2010. jan. 4. 20:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem jött át este, ezek szerint addig jó, amíg haragszik, mert akkor legalább nem jön:) Sűrűbben kellene haragot tartani vele:)
2010. jan. 4. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ez a harag nem rossz tanács.

Amúgy rosszul kezdted, most már nehézd helyre hozni, de tudod két nagy füles még mindig segíthet.

2010. jan. 4. 21:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

hagyd a francba az ilyet.

mondd meg neki tapintatosan, négyszemközt, hogy ne jöjjön bejelentés nélkül, mert a múltkor, mikor így érkezett, épp szexelni akartatok volna egy jót. :D

2010. jan. 4. 21:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Sajna többször volt már vitánk,mert mániája takarítani nálam. 2 éves kislányunk és mindig a gyerekre hivatkozva átjön,de mindig neki áll bútorokat húzogatni és takarítani.A párom is már rá szólt,én szó szerint ordibálni szoktam vele,de nem érdekelte.Most meg megsértődött...már elegem van :S Tudom,hogy hagyni kéne a fenébe,de ez sajna nem ilyen egyszerű. :(
2010. jan. 4. 21:07
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy mindenki az ő pártján áll,mert idősebb blablabla...és ezért a család is engem hibáztat.
2010. jan. 4. 21:11
 7/18 anonim válasza:
100%
Szerintem is jobb addig míg nem megy át hozzátok mert akkor csak jelenetet csinálna ami nem lenne túl kellemes.De én a helyedben beszélnék vele.
2010. jan. 4. 21:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósok nagyon nehéz diók, vagy szeret, vagy nem és ez nem válzozik soha!!!! harcold ki, egy szó nélkül ne állítson be és ha éppen keféltek?? Abba fogod hagyni?!? A párod beszélje meg vele, értesítsen ha jön!!! Ha ezt nem érti meg, ne is jöjjön!!
2010. jan. 4. 21:23
 9/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg csinálna,de a tényen nem fog változtatni,hogy nem volt kulcsom :S Most egy ideig biztos nem fog velem beszélni,de nem is tudom mit mondjak neki,hiszen tényleg nem volt kulcsom.Bár ha előtte szólt volna telefon ahogy Ti is írtátok...
2010. jan. 4. 21:26
 10/18 A kérdező kommentje:
A párom már beszélt vele többször,és meg is lett vele beszélve,hogy szerdán jön és mg is.Egyfolytában irányítani akar mert fiatal vagyok és ő úgy gondolja,hogy neki mindent szabad.De van egy másik oldala is amikor kedves.Ha mi vagyunk ott akkor aranyos,de ha ő akkor,elő jön belőle az én mindent jobban tudok és azért vagyok,hogy segítsek szindróma.Ha nem akarom akkor is.Most ilyenkor mit mondjak neki? Nem tudom mi lesz a ma történtek után,most elvagyok keseredve mert ha mi a párommal jól megvagyunk akkor bele kell kavarni a dolgokba,és most jól tudja,hogy ezen rágódok,pedig nem is tettem semmi rosszat.Köszönöm,hogy írtatok,most egy ideig hagyom az egészet,legalább addig sem jön,aztán majd leülök vele beszélgetni 100x is hátha most már rá jön,mi külön család vagyunk.
2010. jan. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!